bebek cinsiyet belirleme..

hoşbulduk bitanem!taşındık evet,annem burdaydı,çok yardım etti sağolsun,sonra onu istanbula geri gönderdik.ben hiç gitmesini istemiyodum ama napalım.benim adet günüm şubatın 18i.kimseye bişey anlatmıyorum,artık çatlıycam yakında.geçen ay hüsrana uğradım,üzüldüm biliyosun.bu sefer yine aynısını yaşamak istemiyorum.bu ay taşınma olayından dolayı bebek düşüncesinde çok yoğunlaşmadan gerçekleşti ilişkilerimiz.geçen aya göre daha düzenli ve planlıydı.ayrıca sık ilişkiydi.ne adet sonrasını atladım,ne de yumurtlama dönemimi.geçen ayki gibi inanılmaz kasık ağrılarım bel ağrılarım yok.bu ay içinde sadece bikaç defa kasık ağrısı hissettim.geçen haftadan beri göğüslerim inanılmaz dolgunlaştı.eşim bile şüphelendi bu durumdan.pantolonlarımın içine zor sığıyorum.ayıptır söölemesi bikaç gün önce inanılmaz gaz durumu vardı bende ve midem çok rahatsızdı.eşimede istersen ben salonda yatayım bikaç gece,senide rahatsız etmek istemiyorum dedim.az önce pembemsi bi akıntım geldi lavoboda.tuvalet kağıdında gördüm.adetime daha 4-5 gün var.
kafam yine karmançorman oldu valla..halime içten içe üzülüyorum artık.

cnm eger pamuk kullanmıyorsan camasırına bulasıyorsa

abdestını her namazda tazelemen gerekıyo

bıttımı rengın ıslerın benımde bıtmek uzere supurum sılcem bı

kucukluk uyuyo

mutfak kaldı canım halıları topladım süpürdüm acıkınca bıraktım bende dünden makarnam kalmış hazır oldu bi bakim dedim sanada kolay gelsin mehmet ismi çok güzel canım inş rabbim isteklerimizi verir bu günün hürmetine

damlacım hayırlısı olsun canım ama bende adete 1 hafta kala acayip gaz vardı karnım gurul guruldu.akıntın falan var mı canım o leke bende de vardı belki yerleşme kanamasıdır.bekle bakalım hemen ümidini kaybetme.baksana full çalışmışsınız olacak inşallah
hiç üzülme bozma moralini ben bu güne gelene kadar aklımdan neler geçirdim yedim hem kendimi hem burdaki kızları.halaa inanamıyorum hamiş olduğuma sonucu aldım halaa acabalardaydım
4 günün kalmış bekle bakalım inşallah çıkar bebiş.
bu arada allah kavuştursun canım bilirim o duyguyu bizimkiler de ankarada çünkü

ezelee bakın dk bir gol birr.
sayfaya ilk yazdıgı mesaj buu
bana ilk zamanlar niye sinir oldugun anlaşıldıı,özel mesajla yöntemelri istemişsin bende vermeyincee sinir olmuşsunn ,aksi olsaydı senin dedigin gibi sende yalaka olcaktın dimiii

üsttekide benim cvabım
valla yine ii kibar cvp vermişimm
şimdi olsaa iyice bi kalaylardım senii

Son düzenleyen: Moderatör:

Daha Elara ban süpriz yok mu diyecektim ki abovvvv

Son düzenleme:

sagol bende iyim canım inciri aradım ama bulamadım malum kıs mevsimindeyiz kurusunu yedim ama işte yetmedi demekki

en son benim cvabımdan sonra baya bi gizli gizli izlemiş biziii
1,5 ay sonrada şunu yazmışş uyanık

elara muhammed nasıl yazılıp yutuluyor sadece bi kağıda yazıp yutup ilişkiyemi giricez yoksa başka bir şekilde mi açıklarmısın canım yaaa

benden tıkk yok tabiii
aynı mesajı 2. kez tekrar yazmışş gözüme sokar gibi bende cvp yazmak sorunda kalmışım

asıl bomba birazdan gelcekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…