- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #39.941
Elaraaa süprüzlerriiiiiiiiiiiiiii söyleeeeeeeeee :18: :18: :18: bu süprüzlerin altından bişey çıkıcak ama hadi bakaalım hayırlısı bekliyoruuzzz :83:
aaaa damlacım hoşgeldin canım.evet sağol darısı başına inşallah.haber vericektim ama taşındınmı bilemedim baktım ses yok senden heralde daha yerleşemedi dedim.benimde aklım sendeydi canım sen naaptın aynıydı günlerimiz hemen hemen.taşındın mı işler bitti mi.
çok teşekkürler damlacım hayırlısı inşallah.
1.30 da gidicem canım valla ben de merakla bekliyorum.
yaa bişey sorucam benden çok olmamakla birlkte sarımsı leke gibi akıntı gibi bişey geliyo.acaba abdesttim ne durumda.kanama gibi saymak gerekir mi yani gusül de almam gerek mi?yada namaz abdesti sürekli almam mı gerek çözemedim bu işi
bıttımı rengın ıslerın benımde bıtmek uzere supurum sılcem bı
kucukluk uyuyo
mutfak kaldı canım halıları topladım süpürdüm acıkınca bıraktım bende dünden makarnam kalmış hazır oldu bi bakim dedim sanada kolay gelsin mehmet ismi çok güzel canım inş rabbim isteklerimizi verir bu günün hürmetine
cnm eger pamuk kullanmıyorsan camasırına bulasıyorsa
abdestını her namazda tazelemen gerekıyo
slmm
kızımı anneme götürdüm bide salonun camını sildim geldimmm
bişiler yiyorumm sizede bakıyım dedimm
hoşbulduk bitanem!taşındık evet,annem burdaydı,çok yardım etti sağolsun,sonra onu istanbula geri gönderdik.ben hiç gitmesini istemiyodum ama napalım.benim adet günüm şubatın 18i.kimseye bişey anlatmıyorum,artık çatlıycam yakında.geçen ay hüsrana uğradım,üzüldüm biliyosun.bu sefer yine aynısını yaşamak istemiyorum.bu ay taşınma olayından dolayı bebek düşüncesinde çok yoğunlaşmadan gerçekleşti ilişkilerimiz.geçen aya göre daha düzenli ve planlıydı.ayrıca sık ilişkiydi.ne adet sonrasını atladım,ne de yumurtlama dönemimi.geçen ayki gibi inanılmaz kasık ağrılarım bel ağrılarım yok.bu ay içinde sadece bikaç defa kasık ağrısı hissettim.geçen haftadan beri göğüslerim inanılmaz dolgunlaştı.eşim bile şüphelendi bu durumdan.pantolonlarımın içine zor sığıyorum.ayıptır söölemesi bikaç gün önce inanılmaz gaz durumu vardı bende ve midem çok rahatsızdı.eşimede istersen ben salonda yatayım bikaç gece,senide rahatsız etmek istemiyorum dedim.az önce pembemsi bi akıntım geldi lavoboda.tuvalet kağıdında gördüm.adetime daha 4-5 gün var.
kafam yine karmançorman oldu valla..halime içten içe üzülüyorum artık.
herkess heyecanlaaa süprizi beklıyoooo
cnm eger pamuk kullanmıyorsan camasırına bulasıyorsa
abdestını her namazda tazelemen gerekıyo
kakule bernil cevaplamış canım gusle gerek yok abdest yeterli
evet ama sürpriz umutla ezeleymiş yaaaaaaa
arkadaşlar hepinize merhaba öncelikle elaranın üstüne basarak yazdığı hazırcılardan olmadığımı belirtmek istiyorum konuyu yeni gördüm daha doğrusu bu tür şeyleri yeni araştırmaya başladım konuyu başından okumaya başladım ki kaçırdığım şeyler olmasın tekrar aynı soruları sorup sizleri bunaltmıyım yani sinsi sinsi formu takip edenlerden değilim zaten böyle bir durumu yani bebek cinsiyetini arzu etmenin masum bi durum olduğunu düşünüyorum
dün gece elara arkadaşımdan diyet listesi istedim ama sanırım paylaşımda bulunamadığım ve beni tanımadığı için göndermek istemedi bir kezde burdan rica ediyorum bana da gönderirsen duacın olucam elara lütfen... bilmiyorumkismile
_ezel_ ve meysa liste istemişsiniz ama size versem diger isteyenlerede vermek zorunda kalcamm
ben bilgi yada paylaşım cimrisii biri degilim.burda kimse bunun aksini iddia edemez.
ne biliyorsam paylaşıyorumm arkadaşlarla
aktif yazan arkadaşlar zamanlarını ayırıp burda vakit geciriyorlar.netten araştırıyorlar,deneyen arkadaşlara dua edip destek veriyorlarr
ama sadece okuyan kişilerr bana göre hazırcıı.madem ilgin var bu konuya gelirsin bi slm verir derdini anlatırsın bizde yardımcı oluruzz.öle geriden takip edenlere verecek bilgim yokk üzgünümm.
emeksiz yemek bana ters
ezelee bakın dk bir gol birr.
sayfaya ilk yazdıgı mesaj buu
bana ilk zamanlar niye sinir oldugun anlaşıldıı,özel mesajla yöntemelri istemişsin bende vermeyincee sinir olmuşsunn ,aksi olsaydı senin dedigin gibi sende yalaka olcaktın dimiii
üsttekide benim cvabım
valla yine ii kibar cvp vermişimm
şimdi olsaa iyice bi kalaylardım senii
ezelee bakın dk bir gol birr.
sayfaya ilk yazdıgı mesaj buu
bana ilk zamanlar niye sinir oldugun anlaşıldıı,özel mesajla yöntemelri istemişsin bende vermeyincee sinir olmuşsunn ,aksi olsaydı senin dedigin gibi sende yalaka olcaktın dimiii
üsttekide benim cvabım
valla yine ii kibar cvp vermişimm
şimdi olsaa iyice bi kalaylardım senii
evet ama sürpriz umutla ezeleymiş yaaaaaaa
Sülümanın hürremden ilk bebeği erkek arkadaşlar sonraki kız sonra 3 erkek daha
ÇOK Çok geçmiş olsun acil şifa versin Allahım inş seviniyoruz iyi haberlere böyle haberlerde üzüyo kızlar ya inş bundan sonra hep iyi haberlerinizi alırız
Canım Allah gönlüne göre versin inş canın incir çektide yiyemedinmi naptın bende yeşil erik görürdüm hep
H.b iyiyim teşk sen nasılsın geçmişi okuyodum anca gördüm
Snada iyi gecelerr
elara muhammed nasıl yazılıp yutuluyor sadece bi kağıda yazıp yutup ilişkiyemi giricez yoksa başka bir şekilde mi açıklarmısın canım yaaa
ELARA muhammet yazısını yutarken erkek bebek duasınıda okuyayım mı bide şimdi başlasam bebek için ilişkiye girdikten sonra devam etsem olur mu yoksa ilişkiye girmeden hepsini yutmuş olmam mı lazım sadece muahmmet mi yazıcaz kağıtlara
asıl bomba birazdan gelcekkkmuhammed yazılı kagıt hamile kaldıgını ögrendigin gün yutulacak.umutun yaptıgı farklı ben onu duymadım daha önce.onunla ilgili bi fikrim yok
hamile kaldıgında ben yollarım sana okuyacagın duaları
ilişki öncesi namazını kıl eşinle birlikte.netteki erkek cocuk duasını oku ilişkiye gir.
ilişki öncesi yapman gerekenler msjda yazıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?