- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #40.381
ilginç ezelllAllah seni ne yapmasın deluuuuuuuuu nerden neleri bulmuşkız yüzüm değil vücudum kokacak deliiiiiiiiiiiii
gız kocaman vucuda netrougen nemlendrici ne desinn.o yüz için uygunn
ayrıcaa nişanlıykenn vucudun güzel koksa nolcakk.genelde giyinikkennn bişielr yaşanıyorr cünkü
anacımm senin tee ozamanlarda hormonlar iyi calışıyormuşş maşallahh
aa valla ben bilmiyordum vucut için olan kreminii
yüz için olanını kullanmıştım ama alerji yapmıştı bendeee
şimdi netten baktım varmışşş gercektenn,bu sayfaya tek saf osmann yetiyor oda umutt
slm hatunlar nasılsınız
ay demın bır suru alıntı yaptım cevapladım
elektırıkler gıttı
ELARACIM CNM INS RABBIM HEPIMIZE NASIP EDER
HASKANACIM duan ıcın cok sagol cnm bızlerı unutmadıgın için
inşallah allah gönlüne göre verir.akıntım var.hergün çamaşır değiştiririmde zaten,bazen 2 kere oluyo.böyle ıslak ıslak,sarımtırak sarımtırakgurul gurullar gece sinir ediyo zaten benide.inan bu haftaya gelinceye kadar herşey güzel,ama şu son hafta beklemek varya,içini kemiriyo insanın kakulecim.bu sefer sıkıcam dişimi.eşim benden daha ümitli.geçen gün işten aradı 'bence sen git bi doktora görün' dedi,'nedenmiş o? ' dedim.'damla görmüyomusun halini,bana kalırsa sen 2-3 haftalık hamilesin' dedi.kuzum benim yaa,ben olmuyo diye oturup ağlarken,benimle ağlıyodu o da.yok dedim,bu sefer bekliycem.yine haftasonuna denk geliyo geçen seferki gibi.ayın 19unu,20sini hayırlısıyla atlatırsam 21inde ancak tahlil yaptırırım.tüm iyi dileklerin için teşekkür ederim kakulecim!benim için dua et,sen annesin nede olsa,senin güzel duaların kabul olur..
benim 5 gün sürer hiç arkasında önünde akıntı olmaz direk başlar direk biter.
umutt hıç bır belırtı varmı cnmm
kız sende benim gibi pis boğzsın dimi valla bende öyleyimmm:125::125::125:ooo hoşgeldin bernil neler vardı kahvaltıda
ay ne güzel benim öncesindede arkasındada leke gelir hele adetim bir türlü başlamaz deli eder beni
ay ne güzel benim öncesindede arkasındada leke gelir hele adetim bir türlü başlamaz deli eder beni
yok canım ya olmadı galiba
kız sende benim gibi pis boğzsın dimi valla bende öyleyimmm:125::125::125:
bende de hiç birşey yok
akıntı falan yumurtlamadan sonra bitti
Unutmayalim biz insanoglu cok aciziz Neyin Hayr,neyin ser oldugunu bilmiyoruz .Bazen "" Hayr ister gibi israrla serri istiyoruz "" . Onun icin Rabbimizden her zaman her seyin en hayirlisini isteyelim ..""Ey Rabbimiz !Bizi sana bogun egenlerden kil ,neslimizdende sana itaat eden bir ümmet cikar,bize ibadet usullerimizi göster ,tevbemizi kabul et.Zira tevbeleri cokca kabul eden ve cok merhametli olan ancak Sensin"".
Sabretmek öylece durup beklemek demek degildir,ileri görüslü olmak demektir.Sabir nedir?Dikene bakip gülü ,geceye bakip gündüzü tahayyül edebilmektir.Allah asiklari sabri gülbeseker gibi tatli tatli emer ,hazmeder.Ve bilirlerki ,gökteki ayin hilalden dolunaya varmasi icin zaman gerekir.....
Bu iki yaziyi sunun icin yazdim canlarim eger dilegimiz biz istedigimiz zamanda olmuyorsa mutlaka bizim icin hayr olan budur üzülüpte kendimizi harap etmeyelim ben yillardir hep bunu düsünerek sabrettim ve sabrediyorumda .....................
çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz içinyazıp çıkıyo gibi görünsemde benim internet girişindeki eternette temassızlık var bi çıktımmı uğraş dur artık kabloyu takana kadar bi yapsakta rahat rahat yazsam valla çok alıştım ben bu siteye yaa:90::89:
benim doğum kontrol ilacı kullanmadan önce öncesindede gelirdi ama artık direk adet görüyorum sonrasında leke oluyor uzun süre
aynen ya bağımlılık yaptı kapatıroyorum dur artık işlere yoğunlasım yok işin ortasında bakım sohbet nasıl dıorum süreklı acıyorum yenıden
hadi senin için erken
benimde spralde öyleydi canım bir türlü gelemiyodu adetim leke leke 10 gün sürüyodu
şimdi okadar düzgünkü 3-4 günde temizleniyorumm
aaaaaaaaa aynen umut demekki spraldenmiş inş benimde düzene girer
seninde bu ay olmazsa diğer ayda iğne vurulacakmısın ne dedi doktorun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?