bebek cinsiyet belirleme..

Allah seni ne yapmasın deluuuuuuuuu nerden neleri bulmuş kız yüzüm değil vücudum kokacak deliiiiiiiiiiiii
ilginç ezelll

aa valla ben bilmiyordum vucut için olan kreminii
yüz için olanını kullanmıştım ama alerji yapmıştı bendeee
şimdi netten baktım varmışşş gercektenn,bu sayfaya tek saf osmann yetiyor oda umutt

inşallah allah gönlüne göre verir.

çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz içinyazıp çıkıyo gibi görünsemde benim internet girişindeki eternette temassızlık var bi çıktımmı uğraş dur artık kabloyu takana kadar bi yapsakta rahat rahat yazsam valla çok alıştım ben bu siteye yaa:90::89:

çok güzel dualar canım allah razı olsun

aynen ya bağımlılık yaptı kapatıroyorum dur artık işlere yoğunlasım yok işin ortasında bakım sohbet nasıl dıorum süreklı acıyorum yenıden

seninde bu ay olmazsa diğer ayda iğne vurulacakmısın ne dedi doktorun ?

adet olsanda olmasan da haberleselım dedı belkı düşükte yapıor olabılırsın dedı ama ben adet olursam gidicem bu ay iğne olmayı düşünmüyorum 1-2 ay kendıme bırakmak ıstıyorum ates ve yumurta takıbı

ama hala tam kararıda veremedım

pko topıgınde bır arkadaşa yumurta gelısmıs kendılıgınden ama çatlatma iğnesi vurdurmamıs dr yumurta aynen kıste dönüşmüş

hiç karar veremedım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…