- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #40.341
kız vallah sende erkek günlerinde hamiş kalmışsınn 3 şubatta 4 şubatta erkek dediğin gibi tam yumurtlama günlerin bu tarihler
kastamonu ineboludan bizimkiler
ezel yalnış bakmışsın
3 ve 4 şubat kıza yatkınn.tutmamış kakulede.
sen mimozanın baktıgı gibi mi bakıyorsun????
eger öle bakıyorsanda erkege yatkınn.ama erkek günleri degil
ezel yalnış bakmışsın
3 ve 4 şubat kıza yatkınn.tutmamış kakulede.
sen mimozanın baktıgı gibi mi bakıyorsun????
eger öle bakıyorsanda erkege yatkınn.ama erkek günleri degil
kız bana gene erkek doğurtacağnız haa
bi karar verin
kakule yaa cidden o tarihler sende kız çıkıyormuş
1 - 2 - 3 - 4 temmuz erkek günlerin
5 ve 18 temmuz dahil olmak üzere bunun arasındaki tüm günler kız günlerin
19 - 30 temmuz dahil olmak üzere arasındaki tüm günler erkek günlerin 31 temmuz kız günün
ezel 1 ile 5 arası öylemi hep kız günümüymüş.
ne diyim yumurtlama günü tek ilişki ve orgazm olmakla çözmüşüm demek bu işi
ne diyim yumurtlama günü tek ilişki ve orgazm olmakla çözmüşüm demek bu işi
Bi de biz Patatisciler cözsek süper olacak
ya artık kafayı yiycem yapıcam yapabildiğim kadar bakıcam keyfime kızmış erkekmiş artık kaç tane doğurursam
Unutmayalim biz insanoglu cok aciziz Neyin Hayr,neyin ser oldugunu bilmiyoruz .Bazen "" Hayr ister gibi israrla serri istiyoruz "" . Onun icin Rabbimizden her zaman her seyin en hayirlisini isteyelim ..""Ey Rabbimiz !Bizi sana bogun egenlerden kil ,neslimizdende sana itaat eden bir ümmet cikar,bize ibadet usullerimizi göster ,tevbemizi kabul et.Zira tevbeleri cokca kabul eden ve cok merhametli olan ancak Sensin"".
Sabretmek öylece durup beklemek demek degildir,ileri görüslü olmak demektir.Sabir nedir?Dikene bakip gülü ,geceye bakip gündüzü tahayyül edebilmektir.Allah asiklari sabri gülbeseker gibi tatli tatli emer ,hazmeder.Ve bilirlerki ,gökteki ayin hilalden dolunaya varmasi icin zaman gerekir.....
Bu iki yaziyi sunun icin yazdim canlarim eger dilegimiz biz istedigimiz zamanda olmuyorsa mutlaka bizim icin hayr olan budur üzülüpte kendimizi harap etmeyelim ben yillardir hep bunu düsünerek sabrettim ve sabrediyorumda .....................
elara ateş yükselmişse zaten iltihap yada enfeksıyon göstergesıdır başka sebeple çıkmaz (kötü hastalıklar dışında allah korusun)
ateşle birlikte öksürük varsa kendılıgınden gecmez gecsede en kısa zamanda nükseder
ezell reglin bittimi gızzz
benim bugün bittiii duş alcam agda yapcam birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?