- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #40.361
ama senin niye o kadar az olurki.adet döngünde uzun aslında en 6-7 gün ideall
adet döngüleri kısa olanların 4-5 gün filan sürüyor galiba
benim 1 hafta sürerr mesela.
ayy eline saglık cnmm cok güzeldiii
cocuk ateşlendiginde ilk akla gelen antibiyotik olmamalıı
cünkü bazı antibiyotiklerde ateş yapar
soguk algınlıgı yada gribal enfeksiyonlarda cocuklardada ateş cıkar cnm.
ve bu rahatsızlıklarda hiç bi ialc kullanmaya gerek yoktur.sadece ateş düşürücü verilse yeterlidir.yanında alternatif tıptan yararlanılabilir.ıhlamur v.s gibi...
cünkü bu tarz gribal rahatsızlıkların bi süresi vardır.o süreyi tamamladıklarında hastalık gecerrr
her soguk algınlıgında burun akıntısında antibiyotik kullanılması cok feci bişi olurrr
ayrıca her öksürüktede antibiyotik ve öksürük şurubu kullanılmamalı.
özellikle öksürük şurubu cok gereksiz bişi.balgam öksürükle atılır ama öksürük şurubu kullanıldıgında öksürük kesiliyor ve balgam broşlara iniyor
gerci öksürük şurubunun etkisinin oldugu kantılanmamıştır ve bi cokta yan etkisi vardırr
faydasından cok zarraı var yani.
onun yerine karaturp limon bal karışımı öksürüge daha ii gelirr
ezell reglin bittimi gızzz
benim bugün bittiii duş alcam agda yapcam birazdan
Kızlar Neutrogena'nın hani şu norveç formullü vücut kremi var ya onu kullanıyorum ama kokusuuuuuuuuuuuzzzzzçok güzel nemlendiriyor ama ben aynı zamanda mis gibi kokmak istiyorum kremin içine parfüm falan karıştırsam olur mu acaba _? ya bir yardım edin ne yapsamda kokulu bir krem haline getirsem_?
ezel gızz bu mesajı yazdıgında nişanlı filanmıydınnn
nişanlıyken yüzün güzel koksa ne olcak, önemli olan agzının güzle kokmasıı
amaa krem içine parfüm katma olayını ilk kez duydumm yaratıcı bi fikir olmuşşş,denedinmi merak ettim,sonucları nasıldıı
elara soğuk algınlığının sebebı de mıkrop tüm ateşlerın sebebıde mıkrop(vırus)v.s hafıf atesde kullanılmasada olur kendılıgınden atlatılabılır
öksürük şurubu da balgam cıkaramayanlar için kesınlıkle gereklı mesela sınuzıt ı olanlar tıkanır ve arkadan gırtlağa akma yapar bunu da cıkaramayabılır hastalar özellıle çocuklar yutar bunun için ekspektoran yanı söktürücü gereklı
ateş istkrarlı bir şekılde düşmüyorsa kesınlıkle antıbıotıkk
yoksa ciğerlere de iner üriner yollarada tedavı edılmezse
mesela bır yakınım atesı çıkan çocuğa süreklı fıtıl ve ates düşürücü şurubu vererek düşürmeye çalıştı ateş ara ara düştü de ama çocuk daha kötü olunca dr götürdü ve kızın idrarı kana karısmışştı onun için ateş yükselıyordu
bende ağrı kesıcı ve ates düşürücüler daha tehlıkelı antıbıotıkten özellıkle çocuklarda
zaten dertlerını söyleyemeyen çocukların vucudun uyarı verdıgı belırtılerın kesılmesı sebep oluyor asıl neden bulunamıyor
yani herkesın kendı bıldıgı
ama en iyisi dr lar bılıyo tabii
hamileyken sac boyatmakta cok risklii
illa boyatcam diyorsan organik boya alabilrisnnn.logonanın var mesala
hamielyken sac boyotaıp düşük yapannn yada cocugu ölen bi kac kişi tanıyorum
ezel gızz bu mesajı yazdıgında nişanlı filanmıydınnn
nişanlıyken yüzün güzel koksa ne olcak, önemli olan agzının güzle kokmasıı
amaa krem içine parfüm katma olayını ilk kez duydumm yaratıcı bi fikir olmuşşş,denedinmi merak ettim,sonucları nasıldıı
Elara ne hamarat kadınsın ya sabah ev temizliği akşam kendi temizliğin vay beeee:)))ezell reglin bittimi gızzz
Allah seni ne yapmasın deluuuuuuuuu nerden neleri bulmuşkız yüzüm değil vücudum kokacak deliiiiiiiiiiiii
Elara ne hamarat kadınsın ya sabah ev temizliği akşam kendi temizliğin vay beeee:)))
gız kocaman vucuda netrougen nemlendrici ne desinn.o yüz için uygunn
ayrıcaa nişanlıykenn vucudun güzel koksa nolcakk.genelde giyinikkennn bişielr yaşanıyorr cünkü
anacımm senin tee ozamanlarda hormonlar iyi calışıyormuşş maşallahh
sen önce bi cocuk dogur ozaman beni anlarsınnn
söz konusu cocugun oldugunda yaptıgın ezberler,savundugun dogrularr yalan oluyorrr
nasip olurda cocugun oldugunda Alalh korusun en ufak soguk algınlıgında en az zararla cocugunu iyileştirme derdine düşeceksin.ama emin ol en son aklına gelen antibiyotik olcakk
cünkü her rahatsızlıkta antibiyotik kullanımı cocukta inanılmaz kötü zararlar ortaya cıkarıyor
bunları nettennn sabahlara kadar okuyup ezberlicenn ,aynenn benim gibii
ezell reglin bittimi gızzz
sagol cnm
ama bugün sadece evi topladım vitrin içi kaldı:)) gece yaparım muhtemelennn
ama agdayı eşim gelmeden yapmam şarttt
Elara yok içine parfüm falan katmadım onun öyle kokusuz kullandımm bayada büyüktü ben her banyodan sonra mutlaka vücut kremi sürerim yoksa cildim pul pul oluyor gerçi son zamanlarda öyle bir sorunum kalmadı çok şükür sanırım şebeke sularıyla alakalıydı
ay delu hiç görmedin mi vücut için büyük pompalı vücut kremleri var o markanın yüz kremini sürmüyoruz oramıza buramıza heralde o kadar safmı gördün beni
excipial lipo diye bi krem var.hem cok güzel kokuyor hemde güzel nemlendiriyorr.losyon şeklinde oldugundan kolayda sürülüyrr.
ama yerinde oslam masaj yagları alırdımm,hemm vucudun nemlenirdi hemde kocana masaj yaptırırdınnsonrası malummm ,iştee tam senlik yanii
aa valla ben bilmiyordum vucut için olan kreminii
yüz için olanını kullanmıştım ama alerji yapmıştı bendeee
şimdi netten baktım varmışşş gercektenn,bu sayfaya tek saf osmann yetiyor oda umutt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?