bebek cinsiyet belirleme..

elara soğuk algınlığının sebebı de mıkrop tüm ateşlerın sebebıde mıkrop(vırus)v.s hafıf atesde kullanılmasada olur kendılıgınden atlatılabılır

öksürük şurubu da balgam cıkaramayanlar için kesınlıkle gereklı mesela sınuzıt ı olanlar tıkanır ve arkadan gırtlağa akma yapar bunu da cıkaramayabılır hastalar özellıle çocuklar yutar bunun için ekspektoran yanı söktürücü gereklı

ateş istkrarlı bir şekılde düşmüyorsa kesınlıkle antıbıotıkk

yoksa ciğerlere de iner üriner yollarada tedavı edılmezse

mesela bır yakınım atesı çıkan çocuğa süreklı fıtıl ve ates düşürücü şurubu vererek düşürmeye çalıştı ateş ara ara düştü de ama çocuk daha kötü olunca dr götürdü ve kızın idrarı kana karısmışştı onun için ateş yükselıyordu

bende ağrı kesıcı ve ates düşürücüler daha tehlıkelı antıbıotıkten özellıkle çocuklarda

zaten dertlerını söyleyemeyen çocukların vucudun uyarı verdıgı belırtılerın kesılmesı sebep oluyor asıl neden bulunamıyor

yani herkesın kendı bıldıgı

ama en iyisi dr lar bılıyo tabii

ezel gızz bu mesajı yazdıgında nişanlı filanmıydınnn
nişanlıyken yüzün güzel koksa ne olcak, önemli olan agzının güzle kokmasıı
amaa krem içine parfüm katma olayını ilk kez duydumm yaratıcı bi fikir olmuşşş,denedinmi merak ettim,sonucları nasıldıı

avon ürünlerınde bir tane vardı kayınvalıdem almıstı bana ılk evlendıgım zamanlar
sürerdim hep fena kokmuyordu

sen önce bi cocuk dogur ozaman beni anlarsınnn
söz konusu cocugun oldugunda yaptıgın ezberler,savundugun dogrularr yalan oluyorrr
nasip olurda cocugun oldugunda Alalh korusun en ufak soguk algınlıgında en az zararla cocugunu iyileştirme derdine düşeceksin.ama emin ol en son aklına gelen antibiyotik olcakk
cünkü her rahatsızlıkta antibiyotik kullanımı cocukta inanılmaz kötü zararlar ortaya cıkarıyor
bunları nettennn sabahlara kadar okuyup ezberlicenn ,aynenn benim gibii

hamileyken sac boyatmakta cok risklii
illa boyatcam diyorsan organik boya alabilrisnnn.logonanın var mesala
hamielyken sac boyotaıp düşük yapannn yada cocugu ölen bi kac kişi tanıyorum

off saçlarım sarı ve diplerı çıktı yarın arkadaşımızı doğum günü var perşembe benim acaba hamılemıyımm ??

benim içinden hamıle değilmişim gibi geçiyor ama

Allah seni ne yapmasın deluuuuuuuuu nerden neleri bulmuş kız yüzüm değil vücudum kokacak deliiiiiiiiiiiii

Allah seni ne yapmasın deluuuuuuuuu nerden neleri bulmuş kız yüzüm değil vücudum kokacak deliiiiiiiiiiiii

gız kocaman vucuda netrougen nemlendrici ne desinn.o yüz için uygunn
ayrıcaa nişanlıykenn vucudun güzel koksa nolcakk.genelde giyinikkennn bişielr yaşanıyorr cünkü
anacımm senin tee ozamanlarda hormonlar iyi calışıyormuşş maşallahh

Elara yok içine parfüm falan katmadım onun öyle kokusuz kullandımm bayada büyüktü ben her banyodan sonra mutlaka vücut kremi sürerim yoksa cildim pul pul oluyor gerçi son zamanlarda öyle bir sorunum kalmadı çok şükür sanırım şebeke sularıyla alakalıydı

ay delu hiç görmedin mi vücut için büyük pompalı vücut kremleri var o markanın yüz kremini sürmüyoruz oramıza buramıza heralde o kadar safmı gördün beni

elbette okurum ama bilgilerime tecrübelerıme güvenıyorum bızım mstr farklı ınsanlar değil süreklı aynı kişiler semt eczanesi gibiyiz onun için dr ne ılacı verdı ne şikayetı vardı gectımı gecmedımı

falan iştee amannn

yine sinirlerimi bozdu bir hastaa canım sıkıldı

kızlar çıkıyorum inannın hem hasta hemde yaşlılılarla uğraşmak çok zor şikayet etmiyorum ama bunalıyorummmmmmmm

excipial lipo diye bi krem var.hem cok güzel kokuyor hemde güzel nemlendiriyorr.losyon şeklinde oldugundan kolayda sürülüyrr.
ama yerinde oslam masaj yagları alırdımm,hemm vucudun nemlenirdi hemde kocana masaj yaptırırdınn sonrası malummm ,iştee tam senlik yanii

ay delu hiç görmedin mi vücut için büyük pompalı vücut kremleri var o markanın yüz kremini sürmüyoruz oramıza buramıza heralde o kadar safmı gördün beni

aa valla ben bilmiyordum vucut için olan kreminii
yüz için olanını kullanmıştım ama alerji yapmıştı bendeee
şimdi netten baktım varmışşş gercektenn,bu sayfaya tek saf osmann yetiyor oda umutt

bebek yağıda kullandım bir süre hatta yazları hala kullanıyorum duş sonrası nemli vücuda sürülenden ayy neler kullandım bir bilsen Elara allaha çok şükür şimdi öyle pul pul dökülme yok bir daha da olmaz inşaAllah artık keyfi olarak kullanıyorum kremleri kocam sevmez öyle vıcık vıcık yağ bana kalsa neler yapıcamdaaaa işte

aa valla ben bilmiyordum vucut için olan kreminii
yüz için olanını kullanmıştım ama alerji yapmıştı bendeee
şimdi netten baktım varmışşş gercektenn,bu sayfaya tek saf osmann yetiyor oda umutt

slm hatunlar nasılsınız

ay demın bır suru alıntı yaptım cevapladım

elektırıkler gıttı

ELARACIM CNM INS RABBIM HEPIMIZE NASIP EDER

HASKANACIM duan ıcın cok sagol cnm bızlerı unutmadıgın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…