- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #40.441
Üç cocuk okulun bahçesinde kendi aralarında sohbet ediyorlarmış.
birinci çocukşöyle demiş:
_bize bebekleri leylekler getiriyor
...ikinci çocuk:
_bizde mısır tarlasından alıyoruz demiş
.....üçüncü çocuk ise sessiz bir şekilde:
_bizim maddi durumumuz olmadığı için annem yapıyor demiş :)))
ben geldim çok üzgünüm kızlar b hcg düşmüş 1.47 ye yani kimyasal gebelik ve düşük yapıyorum
benımde evımde yemek yokkk
ama kayınvalıdemlare gıdıcezz ve kayınpederımm bana balık yapcakmısss
ben sevıyomm ya babamı
kızlar gecikmeli de olsa herkesin kandili kutlu olsun, dularınız kabul olsun inşallah
Kakulee canım çok geçmiş olsun, sonuna kadar gelemedim geçmişte, bende de boş gebelik dedikleri birşey olmuştu herşey kısmet canım, aslında çok yaşanan şeyler sadece takip edenler anlıyor yoksa çok kadın yaşamasına rağmen farkında bile değil.
dikkat et kendine
Milkgrl hayırlısı olsun canım bir dahakine inşallah
benımde evımde yemek yokkk
ama kayınvalıdemlare gıdıcezz ve kayınpederımm bana balık yapcakmısss
ben sevıyomm ya babamı
kızlar gecikmeli de olsa herkesin kandili kutlu olsun, dularınız kabul olsun inşallah
Kakulee canım çok geçmiş olsun, sonuna kadar gelemedim geçmişte, bende de boş gebelik dedikleri birşey olmuştu herşey kısmet canım, aslında çok yaşanan şeyler sadece takip edenler anlıyor yoksa çok kadın yaşamasına rağmen farkında bile değil.
dikkat et kendine
Milkgrl hayırlısı olsun canım bir dahakine inşallah
slm kızlarrr herkese ii aksamlar ne habesiniz bakalım
hoşgeldin canım evet doktorda öyle dedi farkına varmayabilirdin o yüzden kan testini önermiyoruz dedi.
sen nasılsın bi gelişme bişiler var mı?
Üç cocuk okulun bahçesinde kendi aralarında sohbet ediyorlarmış.
birinci çocukşöyle demiş:
_bize bebekleri leylekler getiriyor
...ikinci çocuk:
_bizde mısır tarlasından alıyoruz demiş
.....üçüncü çocuk ise sessiz bir şekilde:
_bizim maddi durumumuz olmadığı için annem yapıyor demiş :)))
seversin tabi
ohhh afiyet bal şeker olsun yarasın bebişe fosfor olsun
bencede kım svemez balık yapan babayı gelınıne
slm kızlarrr herkese ii aksamlar ne habesiniz bakalım
kakule canım sen tahlil vermiştin o ne tahliliydi canm ya bide sonuc ne inşallah kötu bişey degildir
bizimde yokkk
inşallahhh
kız valla balık yaptıgından değil
yavrum demeden kelıme kullanmaz oğlundan daha çok güvenır bana tam benım kafadan
iyiyiz kutla sen nasılsınnn
canım b hcg tahlilim düşük çıkıca doktor bikaç gün sonra tekrar yapmamı istedi.onun içindi malesef dün kanamam oldu
canım çok uzuldum yaaa canını sıkma hakkında hayırlısı canım yaa inşallah bidahaki sefere olur canım uzulme
canım b hcg tahlilim düşük çıkıca doktor bikaç gün sonra tekrar yapmamı istedi.onun içindi malesef dün kanamam oldu
kakule yüzde 50 si regl zamanını beklemeden farkında olmadan kaybedılıyormus zatenn
kakule yüzde 50 si regl zamanını beklemeden farkında olmadan kaybedılıyormus zatenn
bend eyeni evliyken adedim 3,4 gun gecti o gun test yapcaktım o gun sabahı uykumsda korktum ögleye kalmadı kanamam oldu aceba ben farkında olmadan dusuk yapmış olabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?