- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #40.461
şimdi benim asıl kafama takılan adet döngüm 25 gündü 11. gün yumurtlardım.bu ay tam 30 gün oldu ve ne zaman yumurtlıycam bilmiyorum.acaba şu ovulasyon kitlerin den mi alsam?
Kızlar meraba Kakulecim sen yinede git bi dr a benim bildiğim içerde bişey kalırsa diye yinede temizliyorlar düşük geç olursa ağrılı olabilirniş sen mutlaka git druna tekrar geçmiş olsun pskolojin nasıl iymisin önemlisi o
ben iyiyim canım yaa sanırım tam hamişlik psikolojisine girememişim dr. la konuştum baya rahatlattı beni herhangi bir ilaç yada temizlemeye gerek yokmuş.adet olmazsan gel demişti dün akaşam oldum.şu anda sorun yok gibi görünüyor.senin dediğin ileri gebeliklerde benim 8 haftalık kürtajım oldu mesela onda temizlediler kendiliğinden düşmedi.ama bu farklıymış döllenme olmuş ama rahime yerleşmemiş dedi doktor.yani farkında olmasaymışım adet kanamasıyla atılacakmış ama ben kan testi yapınca çıktı gerisini biliyosun.
rabbim hayırlısını versin sağlıklı eli ayağı tam olsunda bir ay geç olsun hiç önemli değil bide 9 ay bekleyip kaybedenler var allah göstermesin.halime şükrediyorum sen nasılsın peki??
Canım dr sana bikaç ay yapma diyebilir hormonlar yenilensin rahim temizlensin diye beni dinle nedenlerini herşeyi öğrenmeden hareket etme tekrarlayabilir yoksa daha büyük yıkım olur
allahımmmm kız sen geçmişi okumuyo musun deminden beri anlatıyorum gittim doktora böyle böyle dedi diyorum
bu önceki mesajımdı ...cnm neyse geçmiş olsun sonuçta sen daha iysini bilirsin benimki sadece öneri idi ben olaydan sonra çok araştırdım o yüzden sana yazdım sürekli sen şuan hassas zamanındasın ondan tepkin böyle oldu sanırım sen daha iysini bilirsin tabi ama sperm kalitesi önemli diyorlar
aşkolsun şaka yapıyorum ne tepkisiöperim seni süt kardeşim
doktorla konuşunca artık biraz içime su serpildi sen de deşme şimdi diye diyorum.ben de daha öncekinden deneyimliyim onda çok araştırmıştım.dünden beri bunun için de bakıyorum hep aynı şeyler söyleniyor doktorun dediği yani.o yüzden endişelenmiyorum rahatım yani.
sütçüler olarak sperm kalitesini nasıl artırabilir bi bilgin var mı??
aşkolsun şaka yapıyorum ne tepkisiöperim seni süt kardeşim
doktorla konuşunca artık biraz içime su serpildi sen de deşme şimdi diye diyorum.ben de daha öncekinden deneyimliyim onda çok araştırmıştım.dünden beri bunun için de bakıyorum hep aynı şeyler söyleniyor doktorun dediği yani.o yüzden endişelenmiyorum rahatım yani.
sütçüler olarak sperm kalitesini nasıl artırabilir bi bilgin var mı??
BEN KECI BOYNUZU PEKMEZINI duydum bunun için bır de fazla sıcak ta kalmıcak dar gıymıcek
yanı herkesın bıldıgı seyler bunlar herhalde bırde benım enıstemdede aynı problem vardı 4 sene bebeklerı olmadı kızkardesım ve esının enıstem sıgarayı bıraktı tam bır sene sonra mıkroenjeksıyona gıdeceklerı günlerde hamıle olduıgunu öğrendı kardesımm birde kardesımde problem olmamasına karsın metformın
kullandı kızlar ne olur dr larınıza sorun metformını hıc bır yan etkısı yokk hamıle kalmayı kolaylastırıyoo
kakule belki benim öyle bir seydı yaşadığım benim 1 hafta gecikti hatırlarsan. ben de cıkmadı ama idrarda. sende hafifte olsa cıkmıstı çizgi. keçi boynuzu kürüyle sprem kalitesini artırabilirsin
Sen deneme yaptınmı erkek çocuk istiyodun dimi
canım yaa şimdilik kısmet değilmiş diyelim senin için dua ettim yine edicem isteyen bütün arkadaşlara allahım tamamını erdirsinde sizede inşaalllaaahhhhhh anneciğim sözünü nasip etsin.ben iyiyim canım yaa sanırım tam hamişlik psikolojisine girememişim dr. la konuştum baya rahatlattı beni herhangi bir ilaç yada temizlemeye gerek yokmuş.adet olmazsan gel demişti dün akaşam oldum.şu anda sorun yok gibi görünüyor.senin dediğin ileri gebeliklerde benim 8 haftalık kürtajım oldu mesela onda temizlediler kendiliğinden düşmedi.ama bu farklıymış döllenme olmuş ama rahime yerleşmemiş dedi doktor.yani farkında olmasaymışım adet kanamasıyla atılacakmış ama ben kan testi yapınca çıktı gerisini biliyosun.
rabbim hayırlısını versin sağlıklı eli ayağı tam olsunda bir ay geç olsun hiç önemli değil bide 9 ay bekleyip kaybedenler var allah göstermesin.halime şükrediyorum sen nasılsın peki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?