- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #40.481
evet canım dün gece oldum çok sancım var ama inşallah geçecek.dr a sordum eğer kan testi yaptırmasaydın 1 hafta gecikmem oldu adet oldum diyecektin dedi.yani çok sık raslanan bişeymiş.hemen sonraki ay hamile kalabilirsin sakıncası yok dedi.ben de bu ay gene çalışacam allah izin verirse.
yaa bi bakıyım size dedim sonra yemekte ne var diye düşündüm bişey yokmuş mutfağa koştum ondan yazamadım
bu hafta izinliyim ya güzel oluyomuş böyle bol bol herşeye vakti oluyo insanın
Üç cocuk okulun bahçesinde kendi aralarında sohbet ediyorlarmış.
birinci çocukşöyle demiş:
_bize bebekleri leylekler getiriyor
...ikinci çocuk:
_bizde mısır tarlasından alıyoruz demiş
.....üçüncü çocuk ise sessiz bir şekilde:
_bizim maddi durumumuz olmadığı için annem yapıyor demiş :)))
inşallah allah gönlüne göre verir.
Üç cocuk okulun bahçesinde kendi aralarında sohbet ediyorlarmış.
birinci çocukşöyle demiş:
_bize bebekleri leylekler getiriyor
...ikinci çocuk:
_bizde mısır tarlasından alıyoruz demiş
.....üçüncü çocuk ise sessiz bir şekilde:
_bizim maddi durumumuz olmadığı için annem yapıyor demiş :)))
kızlar hamıleyken sacını boyatan var mı aranızda
Slm kızlar nasılsınız inş.herkesler iyidir ben değilim midemde kaynamalar oluyo felaket bişey bu ayrıca hasta olucam heralde sabahtan beri hapşırıyorum umarım hafif atlatırım ilaçda içemiycem yandım valla hayırlısı olsun sizler nasılsınız
bu ayda vermedi canımumarım mart ayında verir..bugün akıntı fln derken kendimi kandırdığımı kırmızılar yüzüme öyle bi vurduki.beklediğim adet tarihimden önce adet oldum,3 gün önce.korkunç ağrım var.bütün gün hem acı çektim,hemde oturup ağladım.şu an belden aşağım uyuşmuş durumda ağrıdan ve acıdan.evde kendimi çaresiz hissetmektense doktora gitmenin daha mantıklı olduğuna karar verdim.daha önce 17-18 yaşındayken polikistik over sorunum vardı.adet düzensizliğiyle çok mücadele ettim.üniversite 2den bu yana her ay adet olduğum için seviniyodum.doktorda kistlerin çok azalmış demişti o zamanlar.'çocuğum olmaz ileride diye korkuyorum' dediğimde,'sen okuluna bak,bırak şimdi çocuğu,korkma,zamanı gelince olur' demişti.o zaman onu güldüren bi durumdu bu ama şimdi beni ağlatıyor ve korkutuyor.şimdi zamanı geldi çünkü.bebekse o kadar uğraşa rağmen gelmiyo.bende en iyisi doktora gidiyimde ne durumdayım bi baksın,gidiyim anlatıyım derdimi,içimi boşaltıyım,beni rahatlatsın diye düşündüm.ayrıca bu durumun ne ateş ölçmekle,ne de kafaya takmamakla ilgisi olmadığınıda çok iyi anlamış durumdayım.bu ay her şey o kadar yolunda gitmiştiki benim yerimde başkası olsa üçüz doğururdu heralde
gunaydın ezel helenx mınıetek
ay ıns sevınclı haberle gelırde cok sevınırız bugun ezelcım ya
siz nasılsınız kızlarrrrrrr
benım 36,6 bır derece daha düştü bakalım yarın sabah nasıl olcakk
tam önemli noktada benimde ateşim çıktı yaaa bugün 37,2 çıkıyo ama tabi bu gerçek değil
acaba 1 derece oynarmı?
1 oynarmı derken ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?