bebek cinsiyet belirleme..

tamam canım rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin benimde ilk bebeğim düşük olmuştu öğrendikten 10 gün sonra kanamam oldu dr büyük ihtimal düşük olur sakat olacak çocuklar böyle elenir demişti bende kürtaj olmamıştım hadi hayırlısı olsun canım

süper bernil ya çok güldüm

selam kızlae.kakuşcum geçmiş olsun canım ya...milk canım sanada geçmiş olsun.nazar değdi.bende ne bereketli ay demiştim kendi kendime...kısmet.inşalah yakın zamanda tekrar kızlar
elaracım benim sat 1 şubat.deneme 13 şubat canım...

inşallah allah gönlüne göre verir.

bu ayda vermedi canımumarım mart ayında verir..bugün akıntı fln derken kendimi kandırdığımı kırmızılar yüzüme öyle bi vurduki.beklediğim adet tarihimden önce adet oldum,3 gün önce.korkunç ağrım var.bütün gün hem acı çektim,hemde oturup ağladım.şu an belden aşağım uyuşmuş durumda ağrıdan ve acıdan.evde kendimi çaresiz hissetmektense doktora gitmenin daha mantıklı olduğuna karar verdim.daha önce 17-18 yaşındayken polikistik over sorunum vardı.adet düzensizliğiyle çok mücadele ettim.üniversite 2den bu yana her ay adet olduğum için seviniyodum.doktorda kistlerin çok azalmış demişti o zamanlar.'çocuğum olmaz ileride diye korkuyorum' dediğimde,'sen okuluna bak,bırak şimdi çocuğu,korkma,zamanı gelince olur' demişti.o zaman onu güldüren bi durumdu bu ama şimdi beni ağlatıyor ve korkutuyor.şimdi zamanı geldi çünkü.bebekse o kadar uğraşa rağmen gelmiyo.bende en iyisi doktora gidiyimde ne durumdayım bi baksın,gidiyim anlatıyım derdimi,içimi boşaltıyım,beni rahatlatsın diye düşündüm.ayrıca bu durumun ne ateş ölçmekle,ne de kafaya takmamakla ilgisi olmadığınıda çok iyi anlamış durumdayım.bu ay her şey o kadar yolunda gitmiştiki benim yerimde başkası olsa üçüz doğururdu heralde

Bu süperdiii

Slm kızlar nasılsınız inş.herkesler iyidir ben değilim midemde kaynamalar oluyo felaket bişey bu ayrıca hasta olucam heralde sabahtan beri hapşırıyorum umarım hafif atlatırım ilaçda içemiycem yandım valla hayırlısı olsun sizler nasılsınız

geçmiş olsn yaprak umarım kötüye gitmeden iyi olursun

günaydın
elara sağol canım.güzel yazmışın.maşallah uykusu çok güzelmiş senin kızın.maalesef benim iki kızda öyle bi yattımı sabahı etmiyorlar.çok sık kalkarlar.o arada sürekli meme istiyor benim küçük.gündüz emmiyo ama gece emmik istiyo.sanırım emzik gibi kullanıyo beni.bu arad benim kız emzik almıyo.çok ögraştım ama aldıramıdmbüyük almıştı ama bu inat çıktı.neyse gece emzik niyetine çekiyo .bende istemiyorum öyle.ama bu seferde deleniyo çok ağlıyo.valla ne yapacagım bilmiyorum.valla bi yatırdımmı sabahı etsede benide bi rahat etterse çok sevnecegim.yoruluyorum hemde çook...

hepinize günaydın kızlaaarrr nasılınız bugünn umut tahlilini alıcaktı bu sabah inşaAllah güzel haberlerle gelir

canım üzme bu kadar eminim sen kuruntu yapıyorsun ne kadar zamandan beri deniyorsunuz bu ay adet öncesi benimde akıntılarım aynı senin gibiydi çörek otu bal tarçın karışımı kullanmıştım ona bağladım senin neden kaynaklandı acaba

Günaydın kızlarrrrr nasılsınızzz
ben bugün çok hastayım :2::2::2:
ilaçta almıyorum sanki bişey varmış gibi
hiç bir belirtim yok kızlar aynıyım ben akıntılarım bile aynı bugün öğleden sonra belki 3 de tahlil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…