- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #40.601
yaw kızlar dolunayıdamı dusunecez sımdı hah bı o eksıktı
oda gidenlerden gamzeyi bende çok seviyodumm
bengü geldi gitti berra resmen yok oldu
hepsi bir araya geliyomuşşşşş ve sonuçççç sütçügillerden oluyomuşş
yaw kızlar dolunayıdamı dusunecez sımdı hah bı o eksıktı
nereye gittiki sanki taşındı ben öle anladım vedalaşmıştı burdan takip ettiğim kadarıyla çok temiz bi insan ben sevmiştim
çok şaşırdım valla ben yıllardır içtiğimden sanırım çaysız duramam
pazar günü bile özellikle tekte olsam çayımı demler oturur içerim yoksa başım ağrıyo
kkızben daha yeniyim daha anlamadım patetisci ne sutcu ne gerci hamileyim artık bu saatten sonra işe yararmı bilmem ama buda kız olursa diyeti yaparım
dimi kızz sadece sevdiğinden aldı bana onları
kizlar hazirlanip cikmam lazim size doyum olmuyo ama gelince devam ederiz insaallah..................:126:.
tamam canım ama şu an resmim yok resim ekleyim öle arkadaşlık yallayım tamammı bernil gamze vardı önceden üç kızı vardı hatırlıyomusun bazan geçmişi okuyorum bizim civarlarda oturuyo he alışveriş yaptığı yer kızının gittiği dersane falan naptı acaba onuda çok merak ediyorum ocaktan sonra gelmemiş hamile kaldımı acaba
çanakkaleye gitmişşş tayini çıkmışş eşinin ozaman öyle söylemişlerdi
tmm cnm ...valla bende okuyorum gecmısıde tasındı heralde öle yazmısdı
Bende kahveciyimdir ama onuda artik ara sira iciyorum eskiden günde 4 fincandan asagi icmezdim icmedigim gün kendimi kötü hissederdim ama son 2 haftadir felan cok azalttim ........
Öylemi ben sanki uzun zamandir aramizdasin diye biliyordum bi kac msj görmüstüm canim bak o zaman Patatisciler erkek bebek isteyenler bol bol sodyum potasyum agirlikli besleniyoz sütcülerde kiz bebek isteyenler bol bol kalyiyum ve magnezyum agirlikli besleniyorlar sen kac aylik hamissin insaAllah gönlündeki olur ...............
yok canım ben 2 haftadır burdayım yeni tanıstık yani o zaman ben patitisciler oluyorum ben 3 aylık hamileyim insallah gelecek ay cinsiyeti belli olcak dedi ama ben çatlamazsam o gune kadar ama yinede pazartesi gitcem inşallah belli olur yaaa
günaydın
elara sağol canım.güzel yazmışın.maşallah uykusu çok güzelmiş senin kızın.maalesef benim iki kızda öyle bi yattımı sabahı etmiyorlar.çok sık kalkarlar.o arada sürekli meme istiyor benim küçük.gündüz emmiyo ama gece emmik istiyo.sanırım emzik gibi kullanıyo beni.bu arad benim kız emzik almıyo.çok ögraştım ama aldıramıdmbüyük almıştı ama bu inat çıktı.neyse gece emzik niyetine çekiyo .bende istemiyorum öyle.ama bu seferde deleniyo çok ağlıyo.valla ne yapacagım bilmiyorum.valla bi yatırdımmı sabahı etsede benide bi rahat etterse çok sevnecegim.yoruluyorum hemde çook...
ya kızlar hepsınden gectım
ama berrayı cok merak edıyom ya neden gelmıyo acaba sızce ya
ben dusunuyom bı anlam veremıyom hasta olsa gene gelırdı mutlaka
bılıyo bızım merak edecegımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?