bebek cinsiyet belirleme..

çok şaşırdım valla ben yıllardır içtiğimden sanırım çaysız duramam
pazar günü bile özellikle tekte olsam çayımı demler oturur içerim yoksa başım ağrıyo

Bende kahveciyimdir ama onuda artik ara sira iciyorum eskiden günde 4 fincandan asagi icmezdim icmedigim gün kendimi kötü hissederdim ama son 2 haftadir felan cok azalttim ........

kkızben daha yeniyim daha anlamadım patetisci ne sutcu ne gerci hamileyim artık bu saatten sonra işe yararmı bilmem ama buda kız olursa diyeti yaparım

Öylemi ben sanki uzun zamandir aramizdasin diye biliyordum bi kac msj görmüstüm canim bak o zaman Patatisciler erkek bebek isteyenler bol bol sodyum potasyum agirlikli besleniyoz sütcülerde kiz bebek isteyenler bol bol kalyiyum ve magnezyum agirlikli besleniyorlar sen kac aylik hamissin insaAllah gönlündeki olur ...............

ya kızlar hepsınden gectım

ama berrayı cok merak edıyom ya neden gelmıyo acaba sızce ya

ben dusunuyom bı anlam veremıyom hasta olsa gene gelırdı mutlaka

bılıyo bızım merak edecegımızı

tmm cnm ...valla bende okuyorum gecmısıde tasındı heralde öle yazmısdı

yok canım ben 2 haftadır burdayım yeni tanıstık yani o zaman ben patitisciler oluyorum ben 3 aylık hamileyim insallah gelecek ay cinsiyeti belli olcak dedi ama ben çatlamazsam o gune kadar ama yinede pazartesi gitcem inşallah belli olur yaaa

sımdıye kadar hıc bırsey solemedımı cnm

12 .haftadan sonra aslında soluyo cogu doktorlar

ıns gı-onlundekı olur cnm

kızının memeylemi uykuya dalıyor
egerr memede uyuyorsaa,kendi kendine uyumasını ögretmen lazım
cocuk akşam nasıl uyursa uyandıgında tekrar aynı pozisyonu arıyor
bu tarz cocuklarrın gece uyanmaları cok oluyor,sebebide kendi kendelrine uykuya dalamamalarıdır.
aslında her bebek gece bi kac kez uyanır mutlakaa,ama uykuya dalmak için ya annesinin ayaklarını arar sallanmak için
yada meme ,yalancı emzik ararlarr

ama kendi başına uyuyan cocuklar gece uyansalar bile tekrar uykuya dalabiliyorlar
mesela benim kızımm gece uyansa bile tekrar uyumaya devam ederr

senin kararlı ve sabırlı olman lazım.kızının iyiligi için onu kendi uyumaya alıştırman lazım cnm
aynı odada yatıyorsanız odasını ayır ilk baştaa
gece uyandıgında aslaa meme verme,artık gece beslenmesini kesmen lazım.1 yaşına girdi dimi?
gece aglarsadaa yattıgı yerde sırtını sıvazla pışş pışş yapp.
cokk aglarsada kucagına all sırtına pış pış yap yinee.ama o aglıyor diye ayagında sallama,yada meme vermee
senin kararlı oldugunu bilmellii
zaten en fazla 1 hafta sonra cocuk pes ediyor ve senin kurdugun düzene uyuyorrr
gündüz uykusundada hergün bi rutin oluştur mesela;
yemek yedir
altını degiştir(yada banyo dicem ama kış oldugu için yapaamzsın sanırım)
pijamaalarını giydir
perdeleri kapat
biraz memede emzir ve uyumasına yakın yatagına bırak ve cık odadan
biraz aglamasına müsade et o agladıkca pış pış yapp tekrar cık odadann
eger cok aglarsa kucagın al sakinleştir tekrar koy yatagına
30 kez de aglasa herdefasında gideceksin sakinleştirip yataga bırakacaksınn
sakın cocugu alıp başka odaya gecmee.
zatenn en son pes ediyor yoruluyor ,uykusu geliyor ve uyuyor kendi kendinee
bu şekildee 15 gün yapp sonra sonuclarını gör

kızım 6 aylıkken ben kendi kendine uyumasına alıştırdım,yatagına bırakır cıkardım odadan o uyurduu maşallah diyim.
ve cok rahattımm ve halaadaa cok rahatım:) kızımda mutlu budurumdan

haydi kızlar ben çıkıyom benim cadı durmaz oldu kendinize iyi bakın ancak aksam girerim bugun de temizlik gunum sanırım bu hafta canım cıkacak hadi bana kolay gelsin görusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…