- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #40.561
anam o kadar kayık tipleri var ki bebek yapmaya değil intihar etmeye gider gibiler
Patatisli omlet ...............
Ay ay ben ne kadar cok isterdim sizinle hep beraber kahvalti yapip sohbet etmeyi hatta Ezel hatirliyon mu bizim bi ayni mahalle hayalimiz vardi ...............
kız omlet yok yumurta yasak şimdi sen çayda yapmışsındır bu ne biçim erkek bebek dietiiiiiiiiiiiiiii
onlar yarın çizelgenin sonundan uçuruma yuvarlanacaklar
deli kız hasta hasta güldürdürn beni
yenı uyananlarr günayddıınnnn
kızlarr tutamıcam söylicemmm
dün kayınpederıme gıtmıstık balık yıcektık yaaa
eşim masaya bır anda bır kutu koydu ve açmaya başladı aa dedimm hediyee görümcemlerde gelmişti herhalde onlar aldı yarın doğum günümya
ahandu kutuyu acarken turkcell yazısını gördümmmm
ve kocacımdan alcağına umudum olmamakla birlikte gm dıamond şu yenı reklamlarda olan tel. çok ıstemıstımmm :84::84::84:
onu almışş kayınvalıdem kayınpederım ıkı görümce 1 enıste 1 yeğen kocamın dudağına yapşmamak için zor tuttum kendımıı
tabı hem sevgılıler günü hemde doğum gunumun hedıyesı kolye (tlf hedıyesı ) alınmışş oldu
valla hiç beklemıyordum alacağını alabıleceğini isteğimi umursadığını bilmiyordumm almışş valla yaa
ya bilmiyorum acaba bu tek sayı çift sayı olayları yada dolunay yarım ay falan mı bak benmi eltim 2009 yılında aynı ayda hamile kaldı son satının arasında 3 gün var ve ikisindede bioritm kızda ama ilki kız şimdi hamiş olduğu erkekkızlar bu bioritminde tutmasının zor olduğu bi dönem vardır bence çünkü genelde tutuyo aslında bi ortak noktalarını falanmı bulsak mesela doğum tarihinin olduğu gün falan ne bilim mesela ben dikkat ettim rejim yapanlar erkek bebek için bioritim kızdaysa çok uzun süre hamile kalamıyo,rejimle beraber bioritim daha çabuk oluyo
kızlar bendede bio kız diyor çin ve rus takvimi erkek diyor sizce hangisidir beni dusunun içinizden gercekten geleni söyleyin
Ay ay ben ne kadar cok isterdim sizinle hep beraber kahvalti yapip sohbet etmeyi hatta Ezel hatirliyon mu bizim bi ayni mahalle hayalimiz vardi ...............
Ya varya bu kiz hakkaten süper topigin tatli cadisi............:78:
kız omlet yok yumurta yasak şimdi sen çayda yapmışsındır bu ne biçim erkek bebek dietiiiiiiiiiiiiiii
ezel senin eltin kaç haftalık hamile
ben dıyetteyım amaa kızlar ıkı kılo gıttı valla kendımı ıncecık hıssedıyom
son satı 18 ekim 17 haftalık oluyor galiba ama doktor sanırım ya 13. haftada söylemiş cinsiyeti bir daha kontrole gittilermi bilmiyorum soramıyorum da ayıp geliyor erkek olacağına inanmıyormuşum yada istemiyormuşum gibi algılanmasın diye zaten cinsler
benım bu sene rus hep erkekde ya ıns dogru cıkarya bilmiyorum acaba bu tek sayı çift sayı olayları yada dolunay yarım ay falan mı bak benmi eltim 2009 yılında aynı ayda hamile kaldı son satının arasında 3 gün var ve ikisindede bioritm kızda ama ilki kız şimdi hamiş olduğu erkek
bence erkek
canım yaa hatırlamazmıyım yaz tatilinde gelseniz keşke bana
öyle deme insan hemen farediyor canım 1-2 kilo bile olsa
allah aşkına siz çaydamı içmiyosunuz
Ya varya bu kiz hakkaten süper topigin tatli cadisi............:78:
vaaaaaaaaaawww hayırlı olsun canım gule gule kullan bak bide sadece cicek gönderdi diyordun adam neler dusunmusde almıs
canım yaa hatırlamazmıyım yaz tatilinde gelseniz keşke bana
bencede bana çok iyi geliyo bu kesin
vaaaaaaaaaawww hayırlı olsun canım gule gule kullan bak bide sadece cicek gönderdi diyordun adam neler dusunmusde almıs
ewet cnm haklısın valla su dıyetı bıtıreyım
hemen erkek bebek dıyetıne gırecem bu sene
hayatım dıytle gececek anlayacagınız
ben dıyetteyım amaa kızlar ıkı kılo gıttı valla kendımı ıncecık hıssedıyom
Edirne Merkezdeyim ben Haskenaaaaaa kız hamile kalsanda geeelll göbüşlerimizi tokuşturalımHamis kalmazsam gelirim kiz nerde senin ev yaz adresi bakem bizim yol üstünde mi?:82:
evet cnm kocamın günahını almışım ama buayki bır farklı bana böyle hesıyeler cıcekler almazdı ya aldatıyo yadainşallah gebelık heyecanından değildır ona çok üzülürüm hem gebe kalamadım diye üzülücem hem onu hayal kırıklıgına uğratıcam umarım üzülmez
gebe değilsem ne olcak eğer onun hevesıneyse bu hedıyeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?