bebek cinsiyet belirleme..

Patatisli omlet ...............

Ay ay ben ne kadar cok isterdim sizinle hep beraber kahvalti yapip sohbet etmeyi hatta Ezel hatirliyon mu bizim bi ayni mahalle hayalimiz vardi ...............

kız omlet yok yumurta yasak şimdi sen çayda yapmışsındır bu ne biçim erkek bebek dietiiiiiiiiiiiiiii

vaaaaaaaaaawww hayırlı olsun canım gule gule kullan bak bide sadece cicek gönderdi diyordun adam neler dusunmusde almıs

ya bilmiyorum acaba bu tek sayı çift sayı olayları yada dolunay yarım ay falan mı bak benmi eltim 2009 yılında aynı ayda hamile kaldı son satının arasında 3 gün var ve ikisindede bioritm kızda ama ilki kız şimdi hamiş olduğu erkek

kızlar bendede bio kız diyor çin ve rus takvimi erkek diyor sizce hangisidir beni dusunun içinizden gercekten geleni söyleyin

bence erkek

Ay ay ben ne kadar cok isterdim sizinle hep beraber kahvalti yapip sohbet etmeyi hatta Ezel hatirliyon mu bizim bi ayni mahalle hayalimiz vardi ...............

canım yaa hatırlamazmıyım yaz tatilinde gelseniz keşke bana

ben dıyetteyım amaa kızlar ıkı kılo gıttı valla kendımı ıncecık hıssedıyom

ezel senin eltin kaç haftalık hamile

son satı 18 ekim 17 haftalık oluyor galiba ama doktor sanırım ya 13. haftada söylemiş cinsiyeti bir daha kontrole gittilermi bilmiyorum soramıyorum da ayıp geliyor erkek olacağına inanmıyormuşum yada istemiyormuşum gibi algılanmasın diye zaten cinsler

benım bu sene rus hep erkekde ya ıns dogru cıkar

allah aşkına siz çaydamı içmiyosunuz

ben içiyorum vallah limonlu açık içiyorum vallah çay bu yawww içmeden nasıl durayımmm

Ya varya bu kiz hakkaten süper topigin tatli cadisi............:78:

vaaaaaaaaaawww hayırlı olsun canım gule gule kullan bak bide sadece cicek gönderdi diyordun adam neler dusunmusde almıs

vallah doğru kıskandım ama yaaa bana sadece çiçek geldi :84:

kız omlet yok yumurta yasak şimdi sen çayda yapmışsındır bu ne biçim erkek bebek dietiiiiiiiiiiiiiii

Kiz arada proteinde alacan ama sodyum potasyum agirlikli beslenecen hem ben 3 aydan fazladir yapiyom erkek diyeti hersey diyetle bitse hani hic faliyet yok ........

canım yaa hatırlamazmıyım yaz tatilinde gelseniz keşke bana

Hamis kalmazsam gelirim kiz nerde senin ev yaz adresi bakem bizim yol üstünde mi?:82:

bencede bana çok iyi geliyo bu kesin

Banada banada

Bugün 10:30da doktor terminim var ama hic gidesim yok ..........

evet cnm kocamın günahını almışım ama buayki bır farklı bana böyle hesıyeler cıcekler almazdı ya aldatıyo:)))) yada inşallah gebelık heyecanından değildır ona çok üzülürüm hem gebe kalamadım diye üzülücem hem onu hayal kırıklıgına uğratıcam umarım üzülmez

gebe değilsem ne olcak eğer onun hevesıneyse bu hedıyeler

Son düzenleme:
ben dıyetteyım amaa kızlar ıkı kılo gıttı valla kendımı ıncecık hıssedıyom

A süper birsey bu devam et bacim sakin birakma insan bi birakinca birdaha toplayamiyo isin ucunu kimsenin gazina gelme ay ne olacak bir defadan birsey olmaz diyenleri dinleme hamis kalinca bol bol yersin nasil olsa..............

Hamis kalmazsam gelirim kiz nerde senin ev yaz adresi bakem bizim yol üstünde mi?:82:
Edirne Merkezdeyim ben Haskenaaaaaa kız hamile kalsanda geeelll göbüşlerimizi tokuşturalım

Allahım adamın içinden gelmiş almış senin düşündüğün şeylere bak adamlar hediye alsa bi dert almasa başka dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…