- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #40.581
rengın dıete ne zaman baslıyon cnm habıre soruyom ama
basladınmı merak edıyom
erkek bebiş diyeti ne kızlar ilk defa duydum yaniii
ben içiyorum vallah limonlu açık içiyorum vallah çay bu yawww içmeden nasıl durayımmm
vallah doğru kıskandım ama yaaa bana sadece çiçek geldi :84:
Kiz arada proteinde alacan ama sodyum potasyum agirlikli beslenecen hem ben 3 aydan fazladir yapiyom erkek diyeti hersey diyetle bitse hani hic faliyet yok ........
Hamis kalmazsam gelirim kiz nerde senin ev yaz adresi bakem bizim yol üstünde mi?:82:
Banada banada
Bugün 10:30da doktor terminim var ama hic gidesim yok ..........
ay ewet cnm ınan dun gune gıttım sadece yıyecek olanlardan yedımA süper birsey bu devam et bacim sakin birakma insan bi birakinca birdaha toplayamiyo isin ucunu kimsenin gazina gelme ay ne olacak bir defadan birsey olmaz diyenleri dinleme hamis kalinca bol bol yersin nasil olsa..............
tmm cnm tsk kız ben senı cok merak edıyom aslında yhu eklesene benı:18::18:bende eklerım sonra:)))canım daha başlamadım bioriitmi bekliyorum ama adetime gelirmii haziranda düşünüyodum 6 gün var erkek günü 2 ay öncesi düşünüyorum dieti inş ama 1 ay uzuyacak eğer tutmazsa ben sıkı bi diet yapmayı düşünüyorum ama bi taraftanda oda mantıklı gelmiyo üçüncü kızımda çok sıkı yapmıştım hamile kaldığım tarihi iyi biliyorum kıza yatkın çıkmıştı bioriitimde kafamı karıştırıyo artık tam doğum günüm yada bir gün sonrasıydı hamile kaldığım tarih zaten diete başlarsam sölerim ben sor önemli değil yine sölerim ben
Edirne Merkezdeyim ben Haskenaaaaaa kız hamile kalsanda geeelll göbüşlerimizi tokuşturalım
nasıl yani ikisine aynı aydamı hamile kaldı ben öle anladım bide doğum tarihine yakınmı ezel hamile kaldığı ay evet bide dolunaydan falan bahsediyolarya bilmiyorum acaba bu tek sayı çift sayı olayları yada dolunay yarım ay falan mı bak benmi eltim 2009 yılında aynı ayda hamile kaldı son satının arasında 3 gün var ve ikisindede bioritm kızda ama ilki kız şimdi hamiş olduğu erkek
bence erkek
canım yaa hatırlamazmıyım yaz tatilinde gelseniz keşke bana
evet cnm kocamın günahını almışım ama buayki bır farklı bana böyle hesıyeler cıcekler almazdı ya aldatıyo:)))) yadainşallah gebelık heyecanından değildır ona çok üzülürüm hem gebe kalamadım diye üzülücem hem onu hayal kırıklıgına uğratıcam umarım üzülmez
gebe değilsem ne olcak eğer onun hevesıneyse bu hedıyeler
Edirne Merkezdeyim ben Haskenaaaaaa kız hamile kalsanda geeelll göbüşlerimizi tokuşturalım
Allahım adamın içinden gelmiş almış senin düşündüğün şeylere bak adamlar hediye alsa bi dert almasa başka dert
benımkıde buay sıkışmış oldu:))sende dogum gununu bekle canım belki belki mini etek gibi sende görursun kızlar sanırım benim aşkım nisanda biraz maddi olarak sıkışacak gibi 22 sine evlilik yıl dönumu 23 dogum gunum
:82:
evet aslında haklısın ben sıkı düşünüyodum dieti ama problem olur dim arada yemek lazım çayı nekadar içiyosun haskena yakında başlıcam ya araştırma yapıyorum
ay ewet cnm ınan dun gune gıttım sadece yıyecek olanlardan yedım
hamur ıslerını tatlıyı agzımı surmedım ben cekıyom cunku cılesınıyedıkten sonra
mıllet ıcın hava hos:)
ay ewet cnm ınan dun gune gıttım sadece yıyecek olanlardan yedım
hamur ıslerını tatlıyı agzımı surmedım ben cekıyom cunku cılesınıyedıkten sonra
mıllet ıcın hava hos:)
tmm cnm tsk kız ben senı cok merak edıyom aslında yhu eklesene benı:18::18:bende eklerım sonra:)))
Canim esimde bende cayci degiliz esim kahve hastasidir bende ya yesil cay yada taze SIKILIMIS portakal yada ananas suyu icerim kahvaltida siyah cayla aram hic yok söyle diyeyim ayda ya 2-3 anca 1 bardak icerim.....
Hamile kalmayi düsündügün aydan 2-3 ay öncesi sodyum ve potasyum agirlikli beslenmek kiz sen takip etmiyon mu patatiscilerle sütcüleri
yok kız hemen neden böyle dusunuyon inşallahta hamilesindir herseyin olumlu taafından bak hemde esin seni sevdigi için almıstır bence belkide adam bu zamana kadar bişey almadım deyip hatasını anlamıstır seni seviyor seviyor
tamam canım ama şu an resmim yok resim ekleyim öle arkadaşlık yallayım tamammı bernil gamze vardı önceden üç kızı vardı hatırlıyomusun bazan geçmişi okuyorum bizim civarlarda oturuyo he alışveriş yaptığı yer kızının gittiği dersane falan naptı acaba onuda çok merak ediyorum ocaktan sonra gelmemiş hamile kaldımı acaba
nasıl yani ikisine aynı aydamı hamile kaldı ben öle anladım bide doğum tarihine yakınmı ezel hamile kaldığı ay evet bide dolunaydan falan bahsediyolar
canim esimde bende cayci degiliz esim kahve hastasidir bende ya yesil cay yada taze sıkılımıs portakal yada ananas suyu icerim kahvaltida siyah cayla aram hic yok söyle diyeyim ayda ya 2-3 anca 1 bardak icerim.....
Kizlar hazirlanip cikmam lazim size doyum olmuyo ama gelince devam ederiz insaAllah..................:126:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?