bebek cinsiyet belirleme..

rengın dıete ne zaman baslıyon cnm habıre soruyom ama

basladınmı merak edıyom

canım daha başlamadım bioriitmi bekliyorum ama adetime gelirmii haziranda düşünüyodum 6 gün var erkek günü 2 ay öncesi düşünüyorum dieti inş ama 1 ay uzuyacak eğer tutmazsa ben sıkı bi diet yapmayı düşünüyorum ama bi taraftanda oda mantıklı gelmiyo üçüncü kızımda çok sıkı yapmıştım hamile kaldığım tarihi iyi biliyorum kıza yatkın çıkmıştı bioriitimde kafamı karıştırıyo artık tam doğum günüm yada bir gün sonrasıydı hamile kaldığım tarih zaten diete başlarsam sölerim ben sor önemli değil yine sölerim ben

ben içiyorum vallah limonlu açık içiyorum vallah çay bu yawww içmeden nasıl durayımmm

vallah doğru kıskandım ama yaaa bana sadece çiçek geldi :84:

sende dogum gununu bekle canım belki belki mini etek gibi sende görursun kızlar sanırım benim aşkım nisanda biraz maddi olarak sıkışacak gibi 22 sine evlilik yıl dönumu 23 dogum gunum

:82:
evet aslında haklısın ben sıkı düşünüyodum dieti ama problem olur dim arada yemek lazım çayı nekadar içiyosun haskena yakında başlıcam ya araştırma yapıyorum

A süper birsey bu devam et bacim sakin birakma insan bi birakinca birdaha toplayamiyo isin ucunu kimsenin gazina gelme ay ne olacak bir defadan birsey olmaz diyenleri dinleme hamis kalinca bol bol yersin nasil olsa..............
ay ewet cnm ınan dun gune gıttım sadece yıyecek olanlardan yedım

hamur ıslerını tatlıyı agzımı surmedım ben cekıyom cunku cılesını yedıkten sonra

mıllet ıcın hava hos:)

tmm cnm tsk kız ben senı cok merak edıyom aslında yhu eklesene benı:18::18:bende eklerım sonra:)))

Kızlar merhaba..

yaa eskiye dönük okuyorum okuyorum bitmiyyooo:84:

ben mart ayında çalışmalara başlıcam..bişey sorcam kızlar bu yumurta takibi için 1 kere doktora gitmek yetiyor mu? ben türkiye de olmadığımdan sadece hafta sonu için gidip gelcem..ama geçtiğimiz 6 ayın regli dönemlerini not aldım...
diyete başladım şimdiden...eşimle beraber bol bol soda içiyoruz...et yiyoruz bol boll..tuz hiç sevmem ama başladım tuzlu yemeğe çikolata yiyorumm bol bol..eşime çinko hapı aldırıcam bugün..birde sizce folik asit kullanmalı mıyım..bazı yerlerde kullanılmalı yazılmış..bazı yerlerde ise kız bebek için kullanılmalı yazmış...doğrusunu bilen var mı?

nasıl yani ikisine aynı aydamı hamile kaldı ben öle anladım bide doğum tarihine yakınmı ezel hamile kaldığı ay evet bide dolunaydan falan bahsediyolar

yok kız hemen neden böyle dusunuyon inşallahta hamilesindir herseyin olumlu taafından bak hemde esin seni sevdigi için almıstır bence belkide adam bu zamana kadar bişey almadım deyip hatasını anlamıstır seni seviyor seviyor

dimi duysa bu söyledılerımı varya bakışını görür gıbı oldumm

sende dogum gununu bekle canım belki belki mini etek gibi sende görursun kızlar sanırım benim aşkım nisanda biraz maddi olarak sıkışacak gibi 22 sine evlilik yıl dönumu 23 dogum gunum
benımkıde buay sıkışmış oldu:))

inşallah sana da güzel hedıyeşer gelır cnm

:82:

evet aslında haklısın ben sıkı düşünüyodum dieti ama problem olur dim arada yemek lazım çayı nekadar içiyosun haskena yakında başlıcam ya araştırma yapıyorum

Canim esimde bende cayci degiliz esim kahve hastasidir bende ya yesil cay yada taze SIKILIMIS portakal yada ananas suyu icerim kahvaltida siyah cayla aram hic yok söyle diyeyim ayda ya 2-3 anca 1 bardak icerim.....

ay ewet cnm ınan dun gune gıttım sadece yıyecek olanlardan yedım

hamur ıslerını tatlıyı agzımı surmedım ben cekıyom cunku cılesını yedıkten sonra

mıllet ıcın hava hos:)

tamam canım ama şu an resmim yok resim ekleyim öle arkadaşlık yallayım tamammı bernil gamze vardı önceden üç kızı vardı hatırlıyomusun bazan geçmişi okuyorum bizim civarlarda oturuyo he alışveriş yaptığı yer kızının gittiği dersane falan naptı acaba onuda çok merak ediyorum ocaktan sonra gelmemiş hamile kaldımı acaba

Canim esimde bende cayci degiliz esim kahve hastasidir bende ya yesil cay yada taze SIKILIMIS portakal yada ananas suyu icerim kahvaltida siyah cayla aram hic yok söyle diyeyim ayda ya 2-3 anca 1 bardak icerim.....

çok şaşırdım valla ben yıllardır içtiğimden sanırım çaysız duramam
pazar günü bile özellikle tekte olsam çayımı demler oturur içerim yoksa başım ağrıyo

dimi kızz sadece sevdiğinden aldı bana onları

oda gidenlerden gamzeyi bende çok seviyodumm
bengü geldi gitti berra resmen yok oldu

canim esimde bende cayci degiliz esim kahve hastasidir bende ya yesil cay yada taze sıkılımıs portakal yada ananas suyu icerim kahvaltida siyah cayla aram hic yok söyle diyeyim ayda ya 2-3 anca 1 bardak icerim.....

tamam canım sağol ben çayı çok seviyorumya ondan yol arıyorum kendime ben umutla ezel gibi yapayım en iyisi açık limonlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…