- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.421
kizlar sabahi serifleriniz hayirli olsun
Şu an vakit geceyi çoktan geçti sabaha doğru ilerlemekte.Doğacak olan gün gibi yeryüzü de bizi bekliyor.İnançlı olan bir insanın etrafına umut dağıtması,insanları mutlu etmesi,kalplerinde güzel bir yer edinmesi,küçük bir sözle dünyasını aydınlatması, yaradanı insanlara anlatması için...Haydi kalkın dostlar.Yapacak çok işimiz var.Güne bir ayet ve bir hadisle başlayalalım.Asl olan öğrendiklerimizi yaşamak ve yaşatmak.Unutmayalım yürekten kopan küçük bir tebessümle başlar insanların kalplerine gitmenin yolu...Gününüz hayırlı ve bereketli olsun....
Gurbetim sen varsın bi
senin verdiğin tarih dün akşam ve bu akşam , gerçi eşim yok ama ben kendimi dinlemek için bakıyorumda sanki hiç çatlama belirtisi yok analmadım valla sadece pardon ama beyaz akıntı vardı :kedi:
Beden ısısının hafif yükselme yaptığı gün (çoğunlukla adetin 15. ve 16. günlerine rastlar) kadının yumurtladığı gündür.Gurbetim sen varsın bi
senin verdiğin tarih dün akşam ve bu akşam , gerçi eşim yok ama ben kendimi dinlemek için bakıyorumda sanki hiç çatlama belirtisi yok analmadım valla sadece pardon ama beyaz akıntı vardı :kedi:
o takvime göre benimde dün akşam ve buğün
perşembe günüde ovulasyon testinde kırmızı çizgi çıkmıştı
ordada 24 le 48 saat arasında ilişki diyor
ayrıca ateşimide ölçüyorum 4 gündür 36.2 di
buğün 36.3 oldu
hadi bakalım tam gaz devam
bu belirtiler varmi sende canim benimmCanım ben bu ay denemeiyorum
eşim şehir dışında :)))
ama kendimi dinlemek istedim anlayabileceğmmi diye , fakat anlayamadım(
diğer aylarda bizde tam gaz devam olacak sanırım
Tabi birde Elaradan onaylı kağıt almam lazım hihoyyyt
sibel adli üyeden alintidir..............
erkek çocuğunuz olsun istiyorsanız tam yumurtlama gününüzde veya 1 gün önce yada 1 gün sonra ilişkiye girmeniz gerekiyormuş. Erkek olma ihtimali %95miş.
ewet ablacım karbıberın bır gun oncesı tescıllendı bölece....:lepi:
kizlar sabahi serifleriniz hayirli olsun
Şu an vakit geceyi çoktan geçti sabaha doğru ilerlemekte.Doğacak olan gün gibi yeryüzü de bizi bekliyor.İnançlı olan bir insanın etrafına umut dağıtması,insanları mutlu etmesi,kalplerinde güzel bir yer edinmesi,küçük bir sözle dünyasını aydınlatması, yaradanı insanlara anlatması için...Haydi kalkın dostlar.Yapacak çok işimiz var.Güne bir ayet ve bir hadisle başlayalalım.Asl olan öğrendiklerimizi yaşamak ve yaşatmak.Unutmayalım yürekten kopan küçük bir tebessümle başlar insanların kalplerine gitmenin yolu...Gününüz hayırlı ve bereketli olsun....
ozaman 3 günmü oldu yani
bir gün öncesi olduğu gün ve bir gün sonra
?????
eğer böyleyse şansda yükselmiş oluyo dimi ????
3 gun ıcınde hangısınınde ıstersen cnm demekkkı ewet rabbım sen buyuksun ..umutcum sıra send e cnm beklıyoz:):):)
evet canim o yuzden benim baktigim takvimde bir gun daha deneme diyorozaman 3 günmü oldu yani
bir gün öncesi olduğu gün ve bir gün sonra
?????
eğer böyleyse şansda yükselmiş oluyo dimi ????
canimsin ne demek mutlu olun yeterellerıne saglık cnm yuregının temızlıgı sozlerınede yansıyo allah razı olsun cnm guzel sozlerın ıcın saba sabah desarj oluyoruz valla.........
had iyi gidiyorsun canim benimmmmmo takvime göre benimde dün akşam ve buğün
perşembe günüde ovulasyon testinde kırmızı çizgi çıkmıştı
ordada 24 le 48 saat arasında ilişki diyor
ayrıca ateşimide ölçüyorum 4 gündür 36.2 di
buğün 36.3 oldu
hadi bakalım tam gaz devam
sagol bitanem sizler benim canimsinizzzzvalla ne güzel yazmışsın okuyunca bile içim açıldı sabah sabah a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?