- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.461
etmemmi her olayda yazarım burdan ama doktoruma güveniyorum arkadaşa hastaneni ve doktorun adını yazdım karar versin cebini de veririm çok ilgili bir doktor bilmiyorum ben çok umtluyum ama hayırlısı:))
öncelikle maşallah maşallah diyeyim nazar değmesin
şu nedenle sordum ya:
benm oğlumda sağ göğsümün ucu biraz küçük olduu için
vede doğduunda dili bitik olduu için sağ göğsümü emmedi.
4ay desteksiz sonra ek besinlerle 7.ayına kadar tek göğsümü emdi.
sağ göğsüm tamamnen sütten kesildi.
o zamanlar herkes bida bebeğin olsada sağ göğsün sütlenmez artık demişlerdi.
bildiğiniz üzre şimdi hamileyim.
ve tedirgin olmaya başladım.
acaba sağ göğsüm hiç büyümeyecekmi ?
yada sütlenecek büyüyecek ama süt akmayacakmı?
doğum yaklaştıkça göğüslerimdeki büyüme sadece sol göğsümde mi olacak?
bunu merakediorum.
aynı dertte olanlar yada aynı şeyi yaşayan,etrafında bunu yaşamış olan arkadaşlar varsa bana bilgilerini yazabilirlemi acaba???
özellikle merakım tek göğsünü emziren annelerin sonraki hamileliklerinde vede bebeklerindeki emziremedikleri göğsünün durumunu merakediorum..
cevaplarınızı ve ilginizi bekliorum..
lütfen bişiler bilen pylaşsın.çok tedirginim..
hu huuu nirdesinizz hanımlarrr
ben bugün cok yugunumm o nedenle giremedimm
bugün yine halıı yıkıyorumm.mutfak aldı başını gidiyorrr
gecmişi okuyamadım gece okurr cevap yazarımm
selam........
dra gittm acil yardımınıza ihtiyacım var ne yapıcam bana akıl verin kızlar...
sağ yumutlıkta 3 tane yumoş var.
en büyüğü 16 mm
sonraki 11 diğerini dimedi...
pazar akşamı ilişki olsun pazartesi gel dedi.iğneyi pazartesi karar veririz dedi...bu ne demek yaaaaaaaaa
kızlar ilişkiye girmeden önce abdest alıyorsunuz.
Bir erkek çocuk isteyen cinsi münasebetten önce besmele çekip 3 defa ihlas süresini okuduktan sonra:Allahhümmec'alna min ledünke zürriyyeten tayyibetenmütıy'aten Allahümme in terzukni min hazihil vak'ati veleden üsemmiyhi muhammeden
Bir kimse hamile hatunun karnına elini koyupta :Allahım bize nezd_iilahinizden temiz itaatli zürriyet ihsan eyle.Allahım bu birleşmeden bize rızık olarak çocuk ihsan edersen adınıMuhammed koyarım diye dua ederse Cenabı hak ona erkek evlat ihsan eder.
Bismillahi ehadis semadillezi lem yelid ve lem yuled Allahümme inni semmeytü ma fi hazihil batni muhammeden salllahü aleyhi ve selleme .
Bir olan hiçbirşeye ve kimseye ihtiyacı olmayan doğmamış ve doğurmamış Allahın adıyla Allahım!bu karında olana Muhammed adını verdim diye dua ederse Allahın izniyle çocuk erkek olarak doğacaktır buyrulmuştur.
ARKADAŞLAR ıÇTEN VE ıNANARAK OKUYUN BUDA ÇOK ÖNEMLı...
selam kızlar benimde bi kızım var 3 yaşında artık yaş farkı açılmadan bi tane daha olsun istiyoz bakalım hayırlısı sağlıklı olsun gelsinde tabiki insan farklı istiyo buna katılıyorum allah hepimizin gönlüne göre versin...epeyden beri giriyorum topiğe yazmasamda az çok tanıma fırsatım oldu karabiberi elarayı en çok yazdıkları için sanırım kaydirigubbakcemile3 verdikleri bilgiler için çok saolsunlar dilekleri kabul olsun hepiciğinin....
kızlar iyi geceler şu beklemek ne kadar zormuş aklım fikrim hep onda uyuyamıyorum son 2 günüm kaldı öğrenmek için ALLAH kısmet ederse p.tesi size burdan mutlu haberi vermek için can atıyorum Allahım nolur olmuş olsun ....
ıyı aksamlar kızlar bakın sıze yenı bır bılgı getırdım hehehehe
bunu deneyen 2 kısı var ve 2 sıde tuttugunu soyluyor sımdı yenı dogmus bır bebek mevlutune abdest alıp gıdıosunuz bebegı kucagınıza alıp dua edıyorsunuz ve ıns duanız kabul oluyor.
yakında bır erkek bebek mevlutu var 20 gun sonra fılan kısmetse onu beklıyorum sonucta o bebegın gelısıne kuran okunan bır ortamda edılen duanın kabul olmas ıhtımalı cok yuksek rabbımb uyuk herseyın hayırlısı
kizlar sabahi serifleriniz hayirli olsun
Şu an vakit geceyi çoktan geçti sabaha doğru ilerlemekte.Doğacak olan gün gibi yeryüzü de bizi bekliyor.ınançlı olan bir insanın etrafına umut dağıtması,insanları mutlu etmesi,kalplerinde güzel bir yer edinmesi,küçük bir sözle dünyasını aydınlatması, yaradanı insanlara anlatması için...Haydi kalkın dostlar.Yapacak çok işimiz var.Güne bir ayet ve bir hadisle başlayalalım.Asl olan öğrendiklerimizi yaşamak ve yaşatmak.Unutmayalım yürekten kopan küçük bir tebessümle başlar insanların kalplerine gitmenin yolu...Gününüz hayırlı ve bereketli olsun....
Gurbetim sen varsın bi
senin verdiğin tarih dün akşam ve bu akşam , gerçi eşim yok ama ben kendimi dinlemek için bakıyorumda sanki hiç çatlama belirtisi yok analmadım valla sadece pardon ama beyaz akıntı vardı :kedi:
kızlar bilen birisi bana cevap verebilir mi ?
ben şimdi yumurtlama dönemindeyim güya , ama 3 gündür hiç akıntı yok...
acaba bu ay ben hiç yumurtlamadım mı ?
ilk defa ateş ölçüyorum bu ay... fakat sanırım çok güvenilir bir yöntem değilmiş...
26 haziran (11.gün) - 36.4
27 haziran (12.gün) - 36.2
28 haziran (13.gün) - 36.6 yapışkanlı akıntı
29 haziran (14.gün) - 36.6 yapışkanlı akıntı
30 haziran (15.gün) - 36.6 şeffaf akıntı
01 temmuz(16.gün) - 36.7 akıntı yok
02 temmuz(17.gün) - 36.8 akıntı yok
03 temmuz(18.gün) - 36.7 akıntı yok
bu verilere göre ben 13. veya 14 gün yumurtlamış olabilir miyim ? normalde 32 günde bir adet oluyorum...
ben ilk gebeliğimde normal yollarla hamile kaldım fakat evlenmeden öncede adet gecikmesi yaşadığım için hep gebe kalmamın çok zor olacağı söylendi çünkü bende polikistik over vardı ve sürekli diana 35 kullanıyordum ve ben çok kilolu bir kızdım asala zayıf olmadım tabii böyle oluncada olasılık hesaplarım hep düşük olurdu ikinci gebeliğimde klomen kullandım ve folükül zamanı geldiğinde iğne ile çatlatıldı ve tek seferde hamile kaldım o şu anda 9 yaşında sonra 3. istedim ama 2 yılı geçkin istedimde olmadı klomen kullanmak istemedim çünkü 2 oğlum vardı ve bunun kız olmasını istiyordum folükül tedavisinde erkek olma olasılığı biraz fazla ama gene klomene baş vurdum ve dr tek seferde tutturdu darısı size ha bu arad bu da erkek 21 haftalık oldu alıntıdır........
Elara nerdesin ???
kız bu sodayı içmekten nefret etmeye başladım((
meyvalısı olsa hadi neyse sade çok kötü :)))
kaçtane içmem lazım ??
adamda sevmiyo valla zorla içiyo ama hala anlamış değil neden içiyorum diye soruyor kim söyledi diyor kaydirigubbakcemile5
ELARA NERDESIN BCMMMMMMMM YHU MERAK ETMEYE BASLADIK HE DUN AKSAMDAN BERI YOKSUN SEKERIM :gitme:
yok canım çatlatmadan sonra çağırdı ya doktor eğer işlem tamam sa bebeği görebilicez inş.kasıklarım çok ağrıyor belim aağrıyor beyaz akıntım çok var bugünde göğüslerim şişti umutluyum ama p.tesi ağlamak istemiyorum((eğer olmamışsa çok üzülürüm
ben ilk gebeliğimde normal yollarla hamile kaldım fakat evlenmeden öncede adet gecikmesi yaşadığım için hep gebe kalmamın çok zor olacağı söylendi çünkü bende polikistik over vardı ve sürekli diana 35 kullanıyordum ve ben çok kilolu bir kızdım asala zayıf olmadım tabii böyle oluncada olasılık hesaplarım hep düşük olurdu ikinci gebeliğimde klomen kullandım ve folükül zamanı geldiğinde iğne ile çatlatıldı ve tek seferde hamile kaldım o şu anda 9 yaşında sonra 3. istedim ama 2 yılı geçkin istedimde olmadı klomen kullanmak istemedim çünkü 2 oğlum vardı ve bunun kız olmasını istiyordum folükül tedavisinde erkek olma olasılığı biraz fazla ama gene klomene baş vurdum ve dr tek seferde tutturdu darısı size ha bu arad bu da erkek 21 haftalık oldu alıntıdır........
gamzecim alıntılar için tşkelr cnm
yani cat ignesinin dogacak bebege zararıı yokmuşş
cnm bıtırdınmı temızlıgını bende sabahdır yapıyom daha sımdı bıttı ama hlalılar duruyo ınanakı kucuklukle hıc gozumkesmmıyo yıkamaya her snee kendım yıkıyodum ama bu sene yıkatmaya vermeyı dusunuyom cunku kız gunduz sadece yarım ssat uyuyo bıdaha uyku yok
cnm perdeler bittii cok şükürr
bi tek koridordaki yollugum kaldı onuda yarın yıkıcam
benim 2 balkonum var geniş.orda yıkadım halılar cok kolay oldu
perlerin ilk suyunu döktürdüm ikinci suda tekrar detarjan koyup yıkattırdım perdeleri.makinanın hortumunu normal hortuma gecirdim ve suyu halılara aktardım:)
o suyla halıları bi kere fırcalayıp beklettim bayaa
sonra akıtıp normal detarjan koydum fırcaladım.makinadan akan durulama suylada cektim halılarıı sonra kıvırdım diktim duvara.
akşam koca gelene kadar halının köpügü aktı.çeşmeye hortumu takıp bi güzel durladık ondan sonra.
yani bitek halıyı durularken su harcadım.hemde perdelerin detarjanıyla halılar harikaa temizlendii.leke filan kalmamış.
gecen yıl bende yıkamaya vermiştim ama içim sinmedii.begenmedim hiç.
bide fabrikada herkesin halısı serilip topluca yıkanıyor
başkasının halısının pisligi senin halına gelebiliyor.ne kadar temiz yıkadıklarıda mechull
o nedenle bu yıl kendim yıkadımm
ayrıntılı yazdım belki halı yıkamayı düşünenlere fikir olabilirr:)
kızın az uyuyormuş yaa
gündüz kac kez uyuyor?
gece uykuları nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?