bebek cinsiyet belirleme..

etmemmi her olayda yazarım burdan ama doktoruma güveniyorum arkadaşa hastaneni ve doktorun adını yazdım karar versin cebini de veririm çok ilgili bir doktor bilmiyorum ben çok umtluyum ama hayırlısı:))

ewet cnmallah razı olsun ıns tutmustur bebısımızde ıns mutlu ve sevınclı gelırsın ınsssssssssssss

bunu kim sölediysee cok sacmalamışş.cahil insanların kulaktan dolma bilgilerii bunlar.bunlara inanıp canını sıkma
uzun uzun anlatmayım netten kopy yapıyım sana daha ii anlıyacaksındır.kendin karar ver alakası olup olmadıgınaa

Prolaktin hormonu. Emzirme hormonu olarak da adlandırabiliriz. Prolaktin de hamilelik boyunca hipofiz bezi tarafından giderek artan oranda salgılanır. Ancak yüksek seviye-erdeki östrojen salgısı, göğüslerinizin doğumdan önce süt salgılamasını önler.

Doğumla birlikte östrojen seviyesi düşünce, prolaktin de göğüslere etki etmekte serbest kalır. Böylece süt, salgılanmaya başlar. Sütün tam anlamıyla gelmesi için doğumdan itibaren 2-3 gün geçmesi gerekebilir.

Emzirdiğiniz sürece prolaktin seviyeniz yüksek kalır. Emzirdikçe de prolaktin artar. Emzirmeye ara verirseniz sütünüz azalır. Bu yüzden bebeğiniz acıktıkça onu emzirin ki bebek büyüdükçe ona yetecek kadar sütünüz olmaya devam etsin.

yazıdan da anlaşıldıgı gibi hamilelikte sadece tek gögüsee süt dolmuyor yani:))

hu huuu nirdesinizz hanımlarrr
ben bugün cok yugunumm o nedenle giremedimm
bugün yine halıı yıkıyorumm.mutfak aldı başını gidiyorrr
gecmişi okuyamadım gece okurr cevap yazarımm

cnm bıtırdınmı temızlıgını bende sabahdır yapıyom daha sımdı bıttı ama hlalılar duruyo ınanakı kucuklukle hıc gozumkesmmıyo yıkamaya her snee kendım yıkıyodum ama bu sene yıkatmaya vermeyı dusunuyom cunku kız gunduz sadece yarım ssat uyuyo bıdaha uyku yok

doktorun yumun kendi çatlamasını beklicek anlaşılan.pazartesi gittiginde yumun catlamadıysa igne yapcakk.sen doktorun dedigi gibi igneden önce ilişki yaşarsan riskli olabilir.
yumun catladıgından kesin emin olmadan yada cat ignesi olmadan ilişkiye girme bencee
doktorr senin hamile kalmaya calıştıgını sanıyorr ondan dolayı tedbir olsun diye önceden ilişki önermişş.

ben ilk gebeliğimde normal yollarla hamile kaldım fakat evlenmeden öncede adet gecikmesi yaşadığım için hep gebe kalmamın çok zor olacağı söylendi çünkü bende polikistik over vardı ve sürekli diana 35 kullanıyordum ve ben çok kilolu bir kızdım asala zayıf olmadım tabii böyle oluncada olasılık hesaplarım hep düşük olurdu ikinci gebeliğimde klomen kullandım ve folükül zamanı geldiğinde iğne ile çatlatıldı ve tek seferde hamile kaldım o şu anda 9 yaşında sonra 3. istedim ama 2 yılı geçkin istedimde olmadı klomen kullanmak istemedim çünkü 2 oğlum vardı ve bunun kız olmasını istiyordum folükül tedavisinde erkek olma olasılığı biraz fazla ama gene klomene baş vurdum ve dr tek seferde tutturdu darısı size ha bu arad bu da erkek 21 haftalık oldu alıntıdır........

paylaşımın için tşkler cnm

hoşgeldin cnm.kızınıda Allah bagışlasın
aktif yazarsan sana yardımcı olabilirizz.ölee geriden geriyee okumaklaa olmaz:)

hakkında hayırlısı olsun.güzel haberlerini bekliyozz

böle şeylere inanmm ama yinede yapmaya calışırımmm.sagol paylaşım için cnm

ne güzel yazmışın cnm sagolll

yumurtan belli olgunluga gelmiyordur ve catlamıyordur.adet kanıyla birlikte dışarı atılıyordur yumurtan.bunuda şurdan anlıyabilirsin.regli oldugunda kanla birlikte sünen akıntıı olursaa anlakii o ay yumurta catlamamışş ve regli kanıyla dışarıı atılıyorr.bende olur mesela bazı aylarr.

bak o gelen beyaz akıntı yumurtlama döneminin ilk günlerinde gelir ve giderek cogalır.4 yada 5.günün sonunda şeffaf sünen akıntı gelir anlarsınki yum catlamışş

senden beyaz akıntı gelmişş yani yumurtan var
ama akıntın artmamış ve şeffaf sünen akıntı olmamış yani yumurtan olgunlaşıp catlamamış olabilir

yukarda umuta yazdıgım şey senin içinde gecerli olabilir
ateş derecelerinde tutarsız geldi bana cnm.yorum yapamıcamm

klomen ile ilgili olarak belkide siz de merak ediyorsunuzdur diye ekliyorum:
dün doktorlar sitesinde aklıma takılan bi soru vardı onu sordum va saolsun dr hanım cevaplamış, benim bugün reglimin 3. güünü ve 5. günü klomene başlıcam...

Soru: seval hanım merhaba, erken gebelik istediğim için bu ay klomen kullanacam. şu an adetimin 2. günü ve adet döngüm normalde 26 gün sürüyor . heryerde adetin 5. günü 5 gün boyunca 1er adet kullanılır yazıyor, ama bunun adet süresiyle alakası var mı, mesela ben 4. gün başlasam olur mu?
bir de klomen yumurtlama günümü öne çeker mi, normalde 11. gün benim yumurtlama günüm, bu ilacı kullandığımda daha erken çatlama olur mu?
son bir sorum da klomen ile düşük yada ölü bebek riski normalden dahamı fazla

Cevap : İlk adet kanamasını gördüğünüz gün adetin 1. günüdür. Adet kanamanız 5 gün sürmesede ADETİN 5. GÜNÜ ilk günden 5 gün sonrası anlamına gelir.Siklusunuz (adet döngünüz daha kısa olsa da siz yine de 5. günden itibaern başlayın.Bu İlaçlar adet döngünüzü daha erkene çekmeyecektir. (yumurtlama gününü ancak ultrasonla kesin olarak tespit etmek mümkündür.) Düşük yada anne karnında bebek ölümü riski sağlık durumuyla alakalı olarak kişiden kişiye değişir.İlaç etki etmez. ALINTIDIRRRRRRRRRR

cnm halılarla ugraştım yine bugünnn.neyseki sadece koridordaki halım kaldı.onuda yarın yıkıcam inş.
daha önce de dedigim gibi meyveli sodalar yasak.onlar tamamen yapaydırr.
maden suyu dogaldır.maden suyu asitli gibi düşünülüp mideyi deler gibi kavramlar tamamen yalnıştır.
cocuklara bile önerilen bişi bu.
zaten maden suyundaki asit karbondioksit gazıdır.buda yeraltından diger minerallerle birlikte saf halde cıkar.zararsız bi gazdır.o nednele mideye filan zararı yoktur arkadaşlar
cola yada meyveli soda tarzındaki içeçeklerin içindeki karbondioksit gazı sonrada basılır o nedenle zararlı olabilir belki.
sodanın içine limon sıkarak tüketebilirsin
uzmanlar günde 2 litre maden suyu ve su öneriyorr.

ELARA NERDESIN BCMMMMMMMM YHU MERAK ETMEYE BASLADIK HE DUN AKSAMDAN BERI YOKSUN SEKERIM :gitme:

hehe sagol cnm merak etmişin.

belirtiler hamilelik belirtisine benziyor. inş hamilesindirr.gögsünün üstündeki kahverengi olan bölümde beyaz pıtırcıklar varmı?

hayy maşallahhhhhhhhhh
darısı bizlere olsun inşallah yaa

cnm perdeler bittii cok şükürr
bi tek koridordaki yollugum kaldı onuda yarın yıkıcam
benim 2 balkonum var geniş.orda yıkadım halılar cok kolay oldu
perlerin ilk suyunu döktürdüm ikinci suda tekrar detarjan koyup yıkattırdım perdeleri.makinanın hortumunu normal hortuma gecirdim ve suyu halılara aktardım:)
o suyla halıları bi kere fırcalayıp beklettim bayaa
sonra akıtıp normal detarjan koydum fırcaladım.makinadan akan durulama suylada cektim halılarıı sonra kıvırdım diktim duvara.
akşam koca gelene kadar halının köpügü aktı.çeşmeye hortumu takıp bi güzel durladık ondan sonra.
yani bitek halıyı durularken su harcadım.hemde perdelerin detarjanıyla halılar harikaa temizlendii.leke filan kalmamış.
gecen yıl bende yıkamaya vermiştim ama içim sinmedii.begenmedim hiç.
bide fabrikada herkesin halısı serilip topluca yıkanıyor
başkasının halısının pisligi senin halına gelebiliyor.ne kadar temiz yıkadıklarıda mechull
o nedenle bu yıl kendim yıkadımm
ayrıntılı yazdım belki halı yıkamayı düşünenlere fikir olabilirr:)

ewet cnm bende oyuzden hıc vermedım ama bu verecegım yer ozel makınelerı var tek tek ıcıne koyup yıkıyolar o yuzden yoksa bende nefred ederım öle yıkamadan bugune kadarda hıc vermedım sımdı bu dedıgım yerden öle bıde arkadaslar cokk memnun bıraz pahalı ama senede bıkere oluyo artık katlanacaz cnm

maşallahh kzıına.önemli olan geece uykusu zaten.büyüme hormonu gece10-2 arası cok fazla salgılanır.bu saattlerde derin uyuyorsa sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…