bebek cinsiyet belirleme..

selam........
dra gittm acil yardımınıza ihtiyacım var ne yapıcam bana akıl verin kızlar...
sağ yumutlıkta 3 tane yumoş var.
en büyüğü 16 mm
sonraki 11 diğerini dimedi...
pazar akşamı ilişki olsun pazartesi gel dedi.iğneyi pazartesi karar veririz dedi...bu ne demek yaaaaaaaaa

aaa neden kız vurmadı ıgneyı ne dedı cnm 3uz mu gelıyo kız yoksa sormadınmı dr ye neden ıgneyı yapmıyosun dıye

Son düzenleme:
canım zaten iğne için erken...
daha 16 mm en büyüğü
ama oğlan için en büyüğe göre yaparsam tutmazsa diğer küçük yumoşlar için erken olur ilişki ve kız olmazmı o zaman

benimde ayni sekilde ama yalniz ikinci gebeligimde adet olacak gibi saancim olmusdu,suan 3 uncu gebelik olabilir tabi kesin deil suan ama belim tam adet olacak gunum basladi agrimaya belik ve kalca kemiklerim bazende bacaklarima vuruyor agrilar suan biraz daha iyim sukur,sizde agrilar ne kadar surmusdu gecermi ki acaba?insallah canim amin,hemen yazarim buraya test sonucumu.

cnm o duayıda yaazarmısın burda bızde okuyalım ınssss

kızlar ilişkiye girmeden önce abdest alıyorsunuz.

Bir erkek çocuk isteyen cinsi münasebetten önce besmele çekip 3 defa ihlas süresini okuduktan sonra:Allahhümmec'alna min ledünke zürriyyeten tayyibetenmütıy'aten Allahümme in terzukni min hazihil vak'ati veleden üsemmiyhi muhammeden
Bir kimse hamile hatunun karnına elini koyupta :Allahım bize nezd_iilahinizden temiz itaatli zürriyet ihsan eyle.Allahım bu birleşmeden bize rızık olarak çocuk ihsan edersen adınıMuhammed koyarım diye dua ederse Cenabı hak ona erkek evlat ihsan eder.
Bismillahi ehadis semadillezi lem yelid ve lem yuled Allahümme inni semmeytü ma fi hazihil batni muhammeden salllahü aleyhi ve selleme .
Bir olan hiçbirşeye ve kimseye ihtiyacı olmayan doğmamış ve doğurmamış Allahın adıyla Allahım!bu karında olana Muhammed adını verdim diye dua ederse Allahın izniyle çocuk erkek olarak doğacaktır buyrulmuştur.
ARKADAŞLAR İÇTEN VE İNANARAK OKUYUN BUDA ÇOK ÖNEMLİ...

selam kızlar benimde bi kızım var 3 yaşında artık yaş farkı açılmadan bi tane daha olsun istiyoz bakalım hayırlısı sağlıklı olsun gelsinde tabiki insan farklı istiyo buna katılıyorum allah hepimizin gönlüne göre versin...epeyden beri giriyorum topiğe yazmasamda az çok tanıma fırsatım oldu karabiberi elarayı en çok yazdıkları için sanırım kaydirigubbakcemile3 verdikleri bilgiler için çok saolsunlar dilekleri kabul olsun hepiciğinin....

slm bencede arayı fazla açmayın benim kızzım 8 yaşında oldu ha bugün yaparım ha seneye falan derken 8 yaş fark olacak arayı çok açtık inş.iyi anlaşırlar:))

efet cnm benim kardeşimle aramda 8 yaş var çok zor oluyo paylaşmayı öğrenemiyo çocuk... ben adapte olamadım malesef ergenlikten çıktıktan sonra abla olduğumu anladım desem yeri var

hg cnm ne zaman dusunuyon hamıslıgı vede bbıseyler deeneyecenmı cnm kalmadan once

hg oncelıkle cnm aramıza ıns cnm hakkın da hayırlısı olsun cocukların kızmı ?ıkısıde sende bızım gıbı erkek bebıs ısteyenlerdenmısın

ah canimya gicemis olsun Alah yasatmasin bidaha guzelimmm aman dikkat ettt
kaydirigubbakcemile3
senin 2002 doğumlu kızın varmı ?
benimki öylede yoksa kız senesi çocuklarmı bunlar :))
benim oratanca oglan 2002 li
super daha ne olsun insallah gönlundeki olur canim
canim sen simdi kac haftaliksin
ah canim yaaa biraz dha buyuse olmuyormu yaaa 23 milim bak arkadasin ki eceimrennurun
efet cnm benim kardeşimle aramda 8 yaş var çok zor oluyo paylaşmayı öğrenemiyo çocuk... ben adapte olamadım malesef ergenlikten çıktıktan sonra abla olduğumu anladım desem yeri var
hosgeldin canim katil nize yardim ederiz bu arada hosgeldin

canim elaram valla ne olsun elim ayagim kalkmiyor gii cok yoruldum trye gidince is guc yapmiycam valla onlar yapsin ben yiyeim hic halim yokk

hg cnm ne zaman dusunuyon hamıslıgı vede bbıseyler deeneyecenmı cnm kalmadan once

valla canım bakıyorum o kadar yöntem varki hepside %100 kesinlik yok herşey allahtan ama insan nasıl der, sen yap olmasada içinde kalmasın gibi bişey benimki tabiki önce sağlıklı hayırlı evlat ister istemez insan farklı istiyo rabbim ne verirse kabulüz yeterki eli yüzü düzgün sağlıklı olması yumurtlama gününde tek derin ilişki mantıklı geliyo bana tabiki dua da...yerimseniben

hb cnmjım okurken bütün sayfaları ne kadarda yöntem varmış dedim bide dün bi kadından şöle ibşi duydum tek sayılı yaşlarda hamişlik erkek çift yaşlarda kız bu yöntemi duyan oldumu mantıklı gelmesede doğruluk payı varmı insan merak ediyo CADIARZU

merakettim acaba hamile kaldıın yaşmı değerlendirmeye dahil,doğum yaptıın yaşmı.
mesela bu sene ortasında hamiş kalıp seneye doğum yapınca hangisi geçerli olacak biliomusun?
yazarsan çevremden bi değerlendirme yaparım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…