bebek cinsiyet belirleme..

cnm gozu aydın hadı bakalım hayırrlısıonce ıkı rekat namaz dua soda soguk dus sert kahve saga yat bıraz

gamzecim çok saol canım ya
namazımı ilişkiden öncemi sonramı kılıcamm
çok heycanlıyım
RABBİM e çok dua ediyorum
kendimi tutamıyorum, şuan ağlıyorum
lütfen dua edin beni yalnız bırakmayın

gunaydin kizlar ben kisitm iicn dogum kontrola baslamma lazimdi eskiden kullanmsiitim ama hatirlamiyorum acaba adetin ilk gunundemi baslanacak yoksa adet biitkten sonrami ben adettim bitti bugun basliyorum ama eskiden byolemi kullaniyodum hatirlamiyorum ya bilen varmi kizlar akil varin 21 tane olanlarda adi menavra bekliyorum kizlar

gunaydın kızlar nasılsınız bakalım
deyyan ben once dıye bılıyorum ama duayı oncesındede sonrasındada okursun.
elara canm aldım test bu sabah yabtım yok hamıle deqılım:)
zaten benım bugun beklenen regl tarıhım olarak goruluyor tabı 28 gunde bır olyorsam sayet.cunku daha once hıc takıbını yabmıyordum en azından bunuda ogrenmıs olucambızım 1 ınde ve 6 sında bırlıktelık olmustu 1ınden tamamen umıdı kestım 12 gun gecmıs oluyor olsa cıkardı belkı bı ıhtımal 6 sındakı olur.ama ben hıc adet olcakmıs gıbı degılım buyuk ohtımal ben 28 gunde bır degıl yanı 28 gunde bır oluyor olsayfdım takvımde 29 unda yumrtlamam lasımdı ama ogunler olcmustum ben 4 unde yumurtlamıstım.yada ben yıne testın azızlıgıne ugradım bılmıorum vallahı en ıyısı bekleyıp gormek cnm

canım 18 temmuzu bekliyorum hayırlısıyla keçi boynuzu pekmezi aldım iyi olur inşallah pazar günü kısmetse namaz dua ,soğuk duş , kahve sonra haydi güreşekaydirigubbakcemile3

tmm cnm ilişki öncesi yine bul beni mutlaka.

elara nerdesinnnnnnnnnn
bacımmmmm
duy sesimi :ecrin_bebek:

sana özelden 2 tane mesaj attım ayrıntılı yazdımm.
hakkında hayırlısı olsun cnm

bi bilgim yok cnm.doktora sormak en mantıklısı

hımm testtee cıkmadıysa hamile degilsindir
gecen gün ikinci cizgi cok silik cıktı deyince hamile olabilirsin diye düşünmüştüm

merhaba kızlar ben 10 haftalık gebeyim..topiginizi okurken keçiboynuzu kürüyle ilgili yazıları okudum..benim eşimde spermlerinde hareket azlıgı vardı..bu kürü uyguladıgımın 3.ayında hatta 3.ayı bitmeden hamişle kaldım şükürler olsun ki..ne klomen kaldı ne ovulasyon testi nede aşılama..kendiliginden geldi yavrum şükür..yani etkili oluyor..yalnız bi sorum olucak..şöyleki

şimdi hızlı spermler erkek geni tasıyo diye biliyorum bu kürde spermleri hızlandırdıgından erkek olma ihtimali bu kürü uygulayanlarda daha mı fazladır sizce?? düz mantık yürüttüm ama belkide yanlış biliyorumdur..bilgisi olan varmı??

Hızlı spermler erkek ama en az yaşayan spermler ve hep önde atılan spermler de erkek spermler... yani döllenmenin olduğu ilişkiden önce 2-3 kez boşalma olduysa kız olma olasılığı daha yüksek.Yok eğer hiç boşalma olmadan direkt ilişki sırasında boşalma olup ve o ilişkide döllenme olduysa erkek olması muhtemel.

artık surda 1ay sonra bilemedin 2 ay sonra anlarız..gerçi bnm içime hep kız doguyor ama bakalım...hayırlı ve saglıklı olsunda başka bişey istemem

hayırlı olsun bebeginn
sperme etki eden kürler yada takviyeler sadece y spermi üstünde etkili degil.
burda önemli olan yum zamanını denk getirmek, cinsel perhiz,vajinanın alkalilik durumu v.s gibi etkilerdir.
sen bu kürü uygularsın yumdan 2-3 gün önce ilişkiye girersin spermler hızla yuma ulaşır, bekler catlamasını .ama yum catlamadan kısa ömürlü yler ölüp dayanıklı x ler yumu dölliyebilir.

sen ilişki günlerini hatırlıyormuusn?
son adet tarihini,adet döngünü ve ilişki günlerini verirsen bi yorum yapabilirzz.

niye acılmıyorki enteresannn
nickimin üstüne tıklamıcan.iki nokta yan yana koydum ona tıklıcan.

bend eöle nickine tıklıyorum bilmiyorumki
çok teşekkür ederim
ALLAH razı olsun bacım

ben ve eşim yaklaşık 1 aydır soda içiyoruz
tuzlu yemeye çalıştım son 20 gündür
enson 2 gün önce korunmalı ilşki oldu
yani 2 günlük bir perhiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…