bebek cinsiyet belirleme..

h.g nursen
klomen kullndıktan sonra catlatma ignesi olmadınmı?
belki yumurtaların olgunlaşıp catlamıyordur.kontrol ettirdinmi .doktorun catladıgını teyir ettimi yani?

gamze daha önce yazmıştım cnm.sperm üretimi ve olgunlaşması 74 gün sürüyorr.o nedenle takviyelere ve kürlere 2-3 ay öncesinden başlamak gerekiyor
ama bizim kocaların spermlerinde ölee büyük sorunlar yok.o kadar önceden başlamaya gerek yok diye düşünüyorum
en azından 1 ay filan devamlı kullanılsa faydalı olabilir diye düşünüyorum??

nasip demekki birazda sıpa bizi çokmu bekletecek ne...karabibere bakıyorum tam dr buldu gitmeden hamşle kaldı...şükür göktuğ yola çıktı rabbim büyük..biraz daha bekleyim başka bi dr gidecem...klomen adamı mahvediyo....sen ne yaptın bu arada elara...dr sana ne dedi..

ewet cnm aynen ok bunuda aydınlattık cnm

elaracım sonrasında çağırmadı bende gitmedim...zaten kullandığım klomen bir kaç ay sonra kist yaptı...

zaten onun için sordum.klomen tek başına kullanıldıgında kist yapıyor eger yum catlamazsa.
enteresan yanii doktorunun bu kadar bilgisiz olması.
yumun kac mm oldugunda catlaması gerektigini bilmesi lazım doktorun
catlıyacak mm ye geldiginde sana söleemsi lazımdı ilişki olsun şu saatte diye
1 gün sonrasında tekrar cagırıp bakması lazımdı catlamışmı diyee
hadi doktorun bölee sacma sapan bişi yapmışş sen niyee araştırmadın yaw

ben daha başlamadım hazırlıklara.bu ay içinde doktora gidip tetkiklerimi yaptırcam
takviyere ve diete başlıcamm inş.
sen eski üyemisin?

canım 18 temmuzu bekliyorum hayırlısıyla keçi boynuzu pekmezi aldım iyi olur inşallah pazar günü kısmetse namaz dua ,soğuk duş , kahve sonra haydi güreşekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…