- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.241
ıyım cnm cok sukur ama sana d uzuldum bcm ıns olur ya bırazda stres yapma ıyı bır dr sec once butun tahlılerını yaptırdınmıgamzeciğimm nasılsın...
günaydın kızlarr..bendee erkek bebek isteyen bir fani yim..ama ne garipdirki aylar tutmadı....klomen kullandım yok..ovülasyon testi aldım yok..artıkk tırlatıcamm anlaamadım gitti...neysee bi gün tutar inşallah...
evet umutcumm.ama benim tek eksiğim dr lar yumoşumun kaç milim olduğunu söylemedi...çatladı çatlıyuacak dedi..ama tutmadı...hemde bi seferinde klomen le beraber kullanmıştım ovülasyon testini..şaka gibi ama yine tutmadı...
nerde cins drlar var beni buldu...4 tane değişik dr gittim bi tanesi söylemediya ben ne edem...sankim benim yumoşların büyüklüğü devlet sırrıydı...
.
ANCAK BU KÜR ; SPERM ÜRETİMİ 2 AY SÜRDÜĞÜ İÇİN ETKİSİ 2-2.5 AY SONRA KENDİNİ GÖSTERİR. alıntıdır eee elaracım kız bunu erkekn baslamak lazım o zaman baksana 2 2.5 aydan sonra etkısını gosterıyomus dogrumu sekerım sence
gamze daha önce yazmıştım cnm.sperm üretimi ve olgunlaşması 74 gün sürüyorr.o nedenle takviyelere ve kürlere 2-3 ay öncesinden başlamak gerekiyor
ama bizim kocaların spermlerinde ölee büyük sorunlar yok.o kadar önceden başlamaya gerek yok diye düşünüyorum
en azından 1 ay filan devamlı kullanılsa faydalı olabilir diye düşünüyorum??
elaracım sonrasında çağırmadı bende gitmedim...zaten kullandığım klomen bir kaç ay sonra kist yaptı...
bende dün çinko aldım bu gün içirdim..bu ne diyo bende dedim çok yoruluyon iyi oluyomuş..kaydirigubbakcemile3
nasip demekki birazda sıpa bizi çokmu bekletecek ne...karabibere bakıyorum tam dr buldu gitmeden hamşle kaldı...şükür göktuğ yola çıktı rabbim büyük..biraz daha bekleyim başka bi dr gidecem...klomen adamı mahvediyo....sen ne yaptın bu arada elara...dr sana ne dedi..
canım 18 temmuzu bekliyorum hayırlısıyla keçi boynuzu pekmezi aldım iyi olur inşallah pazar günü kısmetse namaz dua ,soğuk duş , kahve sonra haydi güreşekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?