- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.281
bend eöle nickine tıklıyorum bilmiyorumki
çok teşekkür ederim
ALLAH razı olsun bacım
ben ve eşim yaklaşık 1 aydır soda içiyoruz
tuzlu yemeye çalıştım son 20 gündür
enson 2 gün önce korunmalı ilşki oldu
yani 2 günlük bir perhiz var
mrhb arkadaşlar
hadi hayırlısı bakalım deyyan :))
merhaba arkadaşlar bişey soracaktım kızlar
benim bi arkadaşım var hamile 3 aylık güya arkadaş ama bebek düşündüklerini falan hep sakladı hamile haberini duyunca şok oldum oderece yani şimid bi havalarda bu hamileliğ çok farklı kızımda böle değildim falan filan bi hava lar sormayın neyse arkadaşlar ama yumurtlamadan falan da hiç bişeyden haberi yok bende adet tarihi ilişki tarihini falan sordum öylesine 28 günde adet oluyo düzenli nisanın 17 adet olmuş 23 nisanda bitmiş 4 gün sonra ilişki olmuş yani 27 nisan korunmamış kocası bişey olmaz diye ama diğer ilişkilerinde korunmş emin yani o gün hamile kaldım diyo ve beklediği adet tarihi 15 mayıs 3 gün geçince evde test yapmış çok net çıkmış onuda gösterdi eee arkadaşlar şimdi u arkadaş yumurta çatladıktan sonramı ilişki olmuş yoksa daha öncemi tarihlere göre yani beim burada öğrendiklerime göre hesaplıyom yumurtlama öncesi olmuş gibi geldi bana çünkü düzenli adet görüyo adetin 10.gününe denk gelmiş ilşki 14.gün olunca genellikle erkek oluyo düzenli adet görenlerde hani bielen arkadaşlar ceveplarınızı bekliyorum
hayırlı olsun bebeginn
sperme etki eden kürler yada takviyeler sadece y spermi üstünde etkili degil.
burda önemli olan yum zamanını denk getirmek, cinsel perhiz,vajinanın alkalilik durumu v.s gibi etkilerdir.
sen bu kürü uygularsın yumdan 2-3 gün önce ilişkiye girersin spermler hızla yuma ulaşır, bekler catlamasını .ama yum catlamadan kısa ömürlü yler ölüp dayanıklı x ler yumu dölliyebilir.
sen ilişki günlerini hatırlıyormuusn?
son adet tarihini,adet döngünü ve ilişki günlerini verirsen bi yorum yapabilirzz.
deyyancın ıns hayırlısıyla saglıkla oglusun olur cnnm sen cat ıgnesı denemedın demı....???
deyyan naptın cnm işlem tamammı?
bende hala adet olmayı bekliyorum söktürücü ilacım 4 gün önce bitti olmadım daha yarında olmassam doktoru arıcam.hamile olma şansım yoktur dimi kızlar?geç döllenme gibi..
işlem tamam canım,
temel atma çalışmaları başarıyla gerçekleşti
gerisini RABBİM bilir
:ecrin_bebek:
iyi akşamlar elara
işlem tamam bacım
13 temmuz die listeye yaz
inşallah tutmuştur
hayırlı olsun deyyan
bence ilişki günlerini gizli tutmakta fayda var
neden?
hehe duşumu aldım geldim diyon yanii:))
hadi hayırlı olsun cnm.Rabbim umduguna nail etsin inşallahhh
dediklerimin hepsini yaptın dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?