bebek cinsiyet belirleme..

herşey tamam yani :))

selam kızlar ben bu ay hiç umutlu değilim ya 7sinde ilişki oldu 8i kandilli 9u kızım hasta oldu ben annneme falan gittim oldu 13ü yani bu ay tek ilişki oldu inş. 7sinde çatlamıştır mafoldumben

merhaba arkadaşlar bişey soracaktım kızlar
benim bi arkadaşım var hamile 3 aylık güya arkadaş ama bebek düşündüklerini falan hep sakladı hamile haberini duyunca şok oldum oderece yani şimid bi havalarda bu hamileliğ çok farklı kızımda böle değildim falan filan bi hava lar sormayın neyse arkadaşlar ama yumurtlamadan falan da hiç bişeyden haberi yok bende adet tarihi ilişki tarihini falan sordum öylesine 28 günde adet oluyo düzenli nisanın 17 adet olmuş 23 nisanda bitmiş 4 gün sonra ilişki olmuş yani 27 nisan korunmamış kocası bişey olmaz diye ama diğer ilişkilerinde korunmş emin yani o gün hamile kaldım diyo ve beklediği adet tarihi 15 mayıs 3 gün geçince evde test yapmış çok net çıkmış onuda gösterdi eee arkadaşlar şimdi u arkadaş yumurta çatladıktan sonramı ilişki olmuş yoksa daha öncemi tarihlere göre yani beim burada öğrendiklerime göre hesaplıyom yumurtlama öncesi olmuş gibi geldi bana çünkü düzenli adet görüyo adetin 10.gününe denk gelmiş ilşki 14.gün olunca genellikle erkek oluyo düzenli adet görenlerde hani bielen arkadaşlar ceveplarınızı bekliyorum

inşallah onun da gönlüne göre verir Rabbim

belki utanıyordur da saklıyordur
ya da 3 ay düşük riski olduğundan ben de ilk etapta söyleyememiştim kızımı
çünkü başımdan bi kürtaj geçmişti
7 haftalıkken öğrenmişti çoğu kişi çünkü rapor almıştım o yüzden öğrendiler
yoksa 4 ay dolana kadar söylememeyi düşünüyordum

deyyan naptın cnm işlem tamammı?
bende hala adet olmayı bekliyorum söktürücü ilacım 4 gün önce bitti olmadım daha yarında olmassam doktoru arıcam.hamile olma şansım yoktur dimi kızlar?geç döllenme gibi..

canım teşekkür ederim..haklısın evet şimdi ben s.a.t 1 mayıs öncekide 2 nisan adet döngüsünü bilemedim sen hesaplayabilirsen..düzenliydi yani adetlerim..bide 9/16 ve 24/31 mayıs tarihleri arasında oldu..tam olarak gün veremicem canım umarım bunlar yeterli olur..
cevabını bekliyorum sabırsızlıkla:))

işlem tamam canım,
temel atma çalışmaları başarıyla gerçekleşti
gerisini RABBİM bilir
:ecrin_bebek:

elaracım şu an nöbetteyim 3 gün gidemeyeceğim eve
cuma günü bir mani olmazsa yazmaya çalışacağım canım
ayrıca ben bu ay biraz saldım çayıra mevlam kayıra durumundayım
Rabbim en iyisini bilir diyorum

okuduğum kitapta öyle yazıyordu
o yüzden
ben de tam bilmiyorum
1 - milletin cinsi duygularını depreştirmemek için olabilir
2 - karı koca arasında kalmasını sağlamak için olabilir

gerçi biz burda bir nevi tıp hizmeti gibi birşey yapıyoruz sempatiksalakcinni
ama normalde arkadaşımıza bi başkasına dememeliymişiz
haya perdesini yırtıyo napıyosa öyledir herhal

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…