- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.821
bende hamiş kalamadım.
gamzecim dün söledimmi sana 10 mm lik yumurta sağdaymış benim:)
elara ben adet oldum gene testte pozitifti ama olmadi gene tutmadi kismet deyilmis hamile olanlarin listesinden cikarabilirsin
selam kızlar bugun erkekbebekmevlutune gıttımkucagımaaldımkıbleye dondum duamıettım:)
aylın cnmuzulme elbet olucak rabbım buyuk dılerım en kısa zamanda qonlune gore verır
elara cnm evet basladımben gecen aydan berı yedıklerımıze dıkkat edıyoruz zaten.bu sabahta fıtılle hapa basladım yanlız fıtılı koyduktan yarım sonra resmen ıcım dokuldu bı akıntı anlatamam bence ıyı yaptımbakalım reglımdun bıttı 5 gun sonra ovulasyonları yabmaya baslıycam hepımızın hakkında hayırlısı cnm
ç.iğnesi testimi silik pozitif yapmıştı çok sevinmiştim tuttu diye ama adet günü akşamı kocaman tek çizgi....bundan sonra silik çizgiye kesinlikle inanmammmmmmm
hayret yaa hiç bi sorununuz da yok yum catlayıncada ilişki oluyor ama hamile kalamıyonuzzz
aylin ve mimozaa eşleriniz için takviye yada kür kullanmışmıydınızz
yumurtayı dölllemede spermin hızının ve dayanıklılıgınında önemi büyükk
bende hamiş kalamadım.
cnm kullan hayırlısı herseyın rabbım buyuk sakın umutsuzluqa kapılma hersey gusel olcak ınanmak basarmanın yarısıdr derlerbu ayda ovulasyon kiti alcam.
cnm yok dra gıtmedım ben bı yerde okudum vagı hex kullanıldıktan sonra rahımı 10 15 gun alkalı tutuyormus bende bunun ıcın aldım tahmınen 15 gun ıcınde yumurtlama donemıne gırmıs olucam zaten alırken eczanecıyede sordum oda dogruladı hattı yanında bırde hap verdı bırlıkte kullanmam ıcın bakalım herseyın hayırlısı hepımız ıcın cnm ıns ya herzaman dua edıyorumhayırlısı olsun cnm üzülme.pes etme sakınnn inşallah bu ay bebişin gelir
tekrar denicen dimi.?
Allah kabul etsin cnmm
bizim içinde dua edeydin:)
vagen hex mi kullanıyon?doktora gitmişmiydin sen.yoksa ilacı kendinmi aldın
vay canına bencede cok gusel anlatılmıs nekadar ılgınc seyler ogrenıyoruz yaa :kedi::kedi:Cinsel birleşmeden sonraki ilk birkaç saat içinde döllenme gerçekleşebilir. Bundan beklemekten başka yapacağınız fazla bir şey yoktur. Bazı yerlerde kalçanızın altına yastık koyarak 20-30 dakika yatmanız ve yerçekiminden faydalanarak spermlerin yumurtaya ulaşmasını kolaylaştırmanız gibi öneriler yazabilir. Milyonlarca spermin kendi yumurtasını arıyor olması kolay bir yolculuk değildir. Spermler için ilk engel vajinadaki asit seviyesi olur. Burası, spermler için öldürücü olabilir.
Ardından vajinal akıntı gelir. Bu akıntı spermler için geçilemeyen sıkı bir ağ gibi olabilir. Ancak mucizevi bir şekilde bu ağ gevşer ve güçlü yüzücüler buradan geçebilirler. Fakat hepsi bu kadar da değildir. Spermin daha kat edeceği çok yolu vardır. Rahim ağzından rahme girip yumurtalık kanalına kadar yaklaşık 15-20 cmlik bir mesafeyi geçmesi gereklidir. 10 dakikada bir santimetre ilerlediği düşünülürse gerçekten de bunu bir seyahat olarak düşünebiliriz. En hızlı sperm, en erken 45 dakikada yumurtayı bulur. Yavaş bir sperm için bu süre 12 saate kadar çıkabilir. Eğer bir sperm yumurtalık kanalına geldiği halde yumurtayı bulamazsa burada 72 saate kadar bekleyebilir. Burada yumurtayı dölleyebilecek sperm sayısı yalnızca birkaç düzine kadardır. Çünkü diğerleri ya yolda tuzaklara takılmışlardır, ya kaybolmuşlardır, yani yanlış yumurtalık kanalına gitmişlerdir ya da yolda ölmüşlerdir. Ancak yumurtaya ulaşabilen şanslı spermler için yarış henüz bitmemiştir. Yumurtanın dış kabuğunu delerek diğerlerinden önce içeri girmeleri gerekecektir. Bir tanesi içeri girmeyi başardıktan sonra yumurtanın kabuğu hemen değişir ve diğer spermlerin girişine izin vermez.
alıntıdırrr
yukarda cok güzel anlatılmışşş
cnm kullan hayırlısı herseyın rabbım buyuk sakın umutsuzluqa kapılma hersey gusel olcak ınanmak basarmanın yarısıdr derler
cnm yok dra gıtmedım ben bı yerde okudum vagı hex kullanıldıktan sonra rahımı 10 15 gun alkalı tutuyormus bende bunun ıcın aldım tahmınen 15 gun ıcınde yumurtlama donemıne gırmıs olucam zaten alırken eczanecıyede sordum oda dogruladı hattı yanında bırde hap verdı bırlıkte kullanmam ıcın bakalım herseyın hayırlısı hepımız ıcın cnm ıns ya herzaman dua edıyorum
vay canına bencede cok gusel anlatılmıs nekadar ılgınc seyler ogrenıyoruz yaa :kedi::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?