bebek cinsiyet belirleme..

canım çokk sağoll oğluşuu yarınn görmeye gidiyorumm
inşallah canımm bazı eksiklerr varrr
çokk istediğimm gibii değill amaa olsın artık

Son düzenleme:

belkide olabilirr canımm hamile olduğumuu öğrenmeden önce benimde öyleydii

dualarım sizlerlee kızlarr
akşamm kesinn edeceğimm sizler içinn dua canlarımm
oku oku ancakk bitirebildimm çok uzun yazmışsınızz genee maşallahh

nette cayın nasıl hazırlandıgı yazıyor.ama herhangi bi zararından bahsedilmemiş.
senin bildigin bi zararı varsa yazarsan iyi olur

ohaaa ayy ne pahalıymış evler yaw
17 yıllık daire nasıl 145 milyar olur
160 milyara 5 odalı dubleks daireler var ankarada
145 milyalara lüks sıfır daireyi cok rahat alırsın
şuanki evin kiramı ?
sizdemi kredi cekip alacaksınız cnm

gamzecim kalsiyum da alkali mineraldir.her kalsiyum içeren asidiktir diye bişi yok.

2 ay önce benimde ölee belirtilerim oldu cok korktum hamilemiyim acaba diye.ama neyseki 3 gün gecikmeli oldum regli
ve bu ayda cok uykuluyum,halsizimm.benimki sıcaklardan sanırımmm
inşallah seninki hamileleiktendir cnm
ay ne sabırlısın yaw.ben şimdiyee coktann yapmıştım testiii
gerci catlatma ignesi olmuştun sende dimi.idararda pozitif cıkabilir.en iyisi kan testi yaptırmak bence

ayyy evett bendee resim koyy dicektimmm arada kaynamışş.
bende cok merak ediyorumm evinin resimlerinii
hattaa herkes evinin resimlerini cekip koysunn:))

kızıma hamileyken göğüs uçlarımın çok sızlamasından anlamıştın bişiler olduğu yine acıyo ucları ama ümitlenmek istemiyorum test alıcam sabah yapıyım diyorum ama benim herüf benden meraklı tutturuyo çocuk gibi yap diye kaydirigubbakcemile3

karabiber normal dogumdan sonra sorun olmadıgı halde sezeryan olma fikri bana gereksiz geldi.
epidural normal dogumdan ben cok memnun kaldım.nasıl dogurdum hatırlamıyorum bile
sabah 11 de hastane gittim 2 cm acılma vardı
sunni sancı bagladılar.10 dk dayanamadım sancıya.epidural istiyorum cekemem bu sancıyı dedim
acılmam 3 cm oldugunda anestesi uzmanı geldi bana risklerini anlattı.dogumdan sonra belli süre bel ve baş agrısı yapabilir de yapmayabilirde dedi.ben kabul ettim
sonra oturur vaziyettee belimden igne vurdular.hiç hissetmedim bile
ondan sonra ne agrı ne sancı hissetmedim
annem eşim yanımdaydı,karşımda tv saat 4 e kadar cok güzel gecti
4 de hemişre geldi acılmam 9 cm olmuş beni orda ıkındırdı sonrada dogumhaneye aldılar.
iki ıkınmada kızım cıktı:)
4 de girdim 4.15 de kızım dogdu.anlıyacagın ne sancı ne agrı hiç bişi hissetmedim
sadece dogum anında sanki büyük abdestini yaparken ıkınma hissi olur ya aynı öle bişi hissettim ve ıkındım cocuk cıktı:)
4 tanede dikişim var.

elara ben kullanmadim sperm testi yaptirdik hi bi sorun yok esim inanmiyo oyle seylere icmiyo keci boynuzu yaptim icmedi igneyle alakasi yok iki cizginin benim boyle 4 defa oldu igneyi bi tek bu sefer denedim oburlerinde igneyi bilmiodum .cok ama cok uzgunum neden boyle oluyo anlamiyom arastirma yapildi hersey iyi geldi.son carem turkiyede bakilmak ins pskolojim cok bozuldu bi ara vermek istiyom......

merhaba
cevap yazan arkadaşlar opuyorumnanaktan

bu arada belirteyim oğluşum yumurtlama günümde tek ilişki sonucu oldu. Ama benim derdim hamile kalmaktı. O zaman bu şekilde olunca oğluş olacağını bilmiyordum. Oğlum olacağını duyunca çok şaşırdım kız istiyordum çünkü. Şimdi alıştım oğlum olmasına ve şükrediyorum tabi ki Allahıma.
Allah nasip ederse ikinci kız olsun isterim. Tabi ki öncelik hayırlı ve sağlıklı olması.
Arkadaşlar demiş ya kızdan kolay ne var. bana da kız bebek yapmak zormuş gibi geliyor. yumurtlama gününe iki gün kalana kadar ilişki tamam ama o iki gün içerisinde ya x spermleri de ölürse. ki sanırım iki aydır da böyle oldu benim.
Ağustos ayım bütün takvimlere göre kaydirigubbakcemile3 kız bebek. Tam da ramazana denk geliyor. Bakalım bir iki deneme yaparız. hayırlısı diyorum.
Bu arada biz üç kız kardeşiz ve çok memnunuz. Kız evlat anne için her zaman bir destektir. Bizzat biliyorum :)

Bu arada belirteyim ikinci bebeğim erkek olursa da üzülmem. oğluşları sevdim ben :)
Ama eşim kızımız olsun istiyor. normalde hiçbirşeyi çok fazla istemez. ama bunu istedi nedense. çok da tertemiz kalbi vardır. Allah onun isteğini geri çevirmeyecektir diye umuyorum. Ama eşimin de benim de öncelikli isteğimiz sağlıklı ve hayırlı olması..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…