bebek cinsiyet belirleme..

4.doguma izin varmı sezeryanda?
bide yeni dogum yapmış sayılırsın sorun olmaz mı gamzee.doktorunla konuştunmu hiç?

ben epidural normal dogum yaptım.

4.doguma izin varmı sezeryanda?
bide yeni dogum yapmış sayılırsın sorun olmaz mı gamzee.doktorunla konuştunmu hiç?

ben epidural normal dogum yaptım.

cnm konuzstum ya sezeryanın dıkıslerın de sorun oluursa olamaz ama senın dıkıslerın guzel dedı 5 tane bıle yapan var artık sezeryan deyınce bıraz korkumu yendım yoksa bende cok korkuyodum bıde benımkomsum dorduncuyu kızı 1 yasına gelmeden hamıs kaldı vedogum yaptı bısey olmadı ıns bendede olmaz onu getırıyom gozumun onune bı dr öle deyınce bakalım artık rabbım cocuklarımıza bagısslasın hepımızı

vajinal duşu 1 kez denicem.hamile kalamazsam birdaha denememm
potasyum hapını kullanmıcam.potasyum agırlık beslencemm.

aynen cnm bende bır kere yapacam dusu ıns olur sıdmdı nette baktımda vajınal dusıcın baya bı seyler var erkek spermlerını daha cabuk hareket ettırıyormus ıns yaptıgımız ay ttar ogluslarımız ıns

gunaydın kızlar nasılsınız
ben bugun ıncır kurune baslıycam esımede kecı boynuzu yabım dedım ama ıcmedı onun yerıne ıkıkasık kecı boynuzu ıcıyor napalım bunada sukur reglımın dun bıtmesı lasımdı bugun hala devam edıyor bıtsede su fıtıle baslasam

Erkek çocuk istiyorsanız:
• Daha çok et yiyin (özellikle kırmızı eti)
• Tuzlu yemişler ve cipsler yiyin.
• Babalar bol soda için
Eğer bir kız çocuk istiyorsanız:
• Hem anne hem baba; bol balık ve sebze yiyin.
• Anneler bol tatlı yiyin.
Çocuğunuzun cinsiyetinde seks şeklinizin etkisi var mı?
Yine büyükannelerin dediğine göre; eşinizle sevişme şekliniz de çocuğun cinsiyetini belirlemede etkin bir role sahip. İşte tavsiye edilenler,
Bir oğlunuz olması için:
• Sevişme sonrası bir süre yataktan kalkmadan uzanın.
• Ayakta sevişin.
• Eğer erkek daha istekli ve aktif ise oğlunuz olma ihtimali daha yüksek.
• Eğer bebek yapma fikri babadan gelmişse yine erkek çocuk olma olasılığı fazla.
• Kadın erkeğin solunda uyuyorsa.
Kızınız olması için:
• Kadının üstte olması
• Kadının erkekten önce orgazm olması
• Kadının seksi başlatan taraf olması önemli.
Çocuğunuzun cinsiyetinde Astrolojinin etkisi var mı?
Bizler gibi günlük horoskoplarını okuyan ve astrolojiye meraklı toplumların elbetteki bu konuda da inanacakları bir şeyler vardır.
Bir erkek çocuk için:
• Çeyrek ay varken sevişin.
• Gece sevişin.
• Ayın tek günlerinde sevişin
Kız çocuk için:
• Dolunayda sevişin.
• Akşamüstleri sevişin.
• Ayın çift günlerinde ilişkiye girin.
alıntıdır
bazı seyler tam tersı cıkmasına ragmen denemeye devam :)nede olsa adı ustunde koca karı lafları dıyorlar

kızlar cok sıcak yanıyor heryer bugun pek bı halsızım Allah hepımıze kolaylık versın

kızlar
benim beklenen regliye
2 gün kaldı bakalım
ne olacak heyecanlanmaya başladım
meraktan, tabi bide hüsran da olabilir
inşallah tutmuştur

günaydın kızlar tatıldeydım dun döndüm. Elaracım nasılsın ,hani matematığın dogumtarıhıne gorebaktığı yontem varmıs onu nereden baktığını acıkladımı hıc. Artık gelmıyormu buraya bakmasını ıstıyordum uzuldum

ohh maşallahh sen baya bayaa hazırlıklara başlamışınn.bende bu hafta başlıyorummmm
hakkımızda hayırlsıı olsunn

slm kızlar ben geldim
ama maalesef bu ayda olmadı

hayırlısı cnm.daha zamanı var demekki.durmak yokk calışmaya devammm:)

kızlar
benim beklenen regliye
2 gün kaldı bakalım
ne olacak heyecanlanmaya başladım
meraktan, tabi bide hüsran da olabilir
inşallah tutmuştur

ayy bende cok merak ediyorum seniii
inşlallahh bebegin cıkmıştır yolaaa

h.g cnm.nasıl gecti tatilin.nerdeydin
matematik şuan tatilde uzun bi süredir yok.sanırım ramazanda yada okullar acılmaya yakın gelirr diye tahmin ediyorum
oda bu ay denicektii naptı cok merak ediyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…