bebek cinsiyet belirleme..

sen hamileydin dimii
hamile kalmadna önce yumurtlama zamanlarında akıntın az mı coukmu olurdu?

ewet cnm hamileyim hamile kalmadan önce yumurtlama zamanında akıntım çok olmasada belirgin oluyodu yani çamaşırımı ıslatacak kadar olurdu
bizde hep o günü değerlendirirdik ama 11 ay tutmadı

cnm iyi olmana sevindimmm.
o 49 lu test cidden cok enteresna herkeste tuttu yaw:))
inşallah şimdide tutar ve oglun olurrr.dua ediyorum vallaa herkeseee.
nisandakar cok erken ögrendi.onunda 10 haftalıktı ögrenmiş.%85 erkek demiş doktoruu
onun doktor kızındada cok erken döenmde bilmişş
sen ulstrason resmine bamışmıydın.bebek kesenin sagınamı solunamı daha yakın?

RABBİM gönlünün muradını versin
senin ve burdaki herkessin
kısacası bütün isteyen muhammed ümmeti ile birlikte

Elara rüyamda ikimiz kolkola girmiş taşlıklı bir yolda topuklu ayakkabılar ve gelinlik benzeri beyaz ve sade elbiselerimizle yürümeye çalışıyorduk. ben çıkaralım ayakkabıları dedim sana. sende çok dayanıksızsın dedin kızdın bana sıkı tut kolumu gidiyoruz dedin ve sonunda yeni yapılmış bir yola çıktık ve yol deniz kıyısı MAVİ ASFALT:) ya benim çok hoşuma gitti bu rüya o kadar mutlu ve umutlu uyandımki. bu arada rüyamda gördüğüm kadarıylada hoş hatunmuşsun:)

inşallah cnm herşey gönlünce olsun sende dualarını eksik etme bizlerden hamile bayanın duası kabul olurmuş ..Rabbim oğluşunu kucağına almayı nasip etsin inş..

anakarada olsaydın dr eyüp ekinci var ultursaon da bir numara ona giderdin bebeğin hem cinsiyetini hem de genel sağlık durumunu kesin öğrenirdin.

kızlar size şukadarını söleyim sıvı tüketimi cokk önemlii.
biizmle alakasını da özel mesajda yazcamm:))
az su içnelerin yumurtladıgı anlamaması,şeffaf sünen akıntıyı görememesi tamamen su tüketiminin azlıgına baglıı

ALLLAH hayırlara çıkarsın inş.Elara bize yardım ediyor yeni bilgiler sunuyor valla çok sevaba giriyor..bende merak ediyorum elara özel olmassa yaş kaç?

oyle yabıcam tatlım bugun kalktıgımdan berı sag tarfımda sıddetlı agrı sanırım bugun yumurtlam gunum olabılır atesım 36.2 cıktı ama cok kaale almıycam teste gore hareket edıcem suanda bol lımonlu soda ıcıyorum gozlerım yerınden cıkıcak vallahı :)))))
cnm sana da gönderdim.hatta ilk gönderdigim mesajdaydınn.
acaba nickinimi yalnış yazdımki hemen bakıyorumm
tatlım dıyete gerek olmayan formukl onemlıyse bılıosun benım bugun mercımek var hahahaha ay allahım ne guldum ama :))))

cnm sıkma canını hakkında hayırlısı olsun rabbım buyuk dua edıyoruz bol bol nekadar ınanarak edersek okadar verır Allah o yuzden dıorum ya ben cok umutluyum dualarımı rabbım ıns kabul edecek he dıyelım herseyı yabtım olmadı ozamanda taktırı ılah dıyecegım

aranızda cok su içen yada cok az su içen varmı?
cnm ben kızıma hamıle kalmadan once gunde 1 2 bardak su ıcen bırıydım ama uzun suredır dıetlerle ugrastıgımdan 2 3 lıtre ıcıyorum sımdı

RABBİM gönlünün muradını versin
senin ve burdaki herkessin
kısacası bütün isteyen muhammed ümmeti ile birlikte
aminnn cnm cumlemızın

HERKESE KOCAMANNNN GUNAYDINLARRRRRRyerimseniben

cnm hayır olsun ama rüyann harikaa yaa .tüylerim diken diken olduuu
cok güzelll Allah hayyırlara getirsinn,umdugumaza nail olalım inaşallahhh

cıkarmı rüyaların genelde?

kızlar ya bugün çok şey yazmak istiyorum size ama işlerde çok youn hadi hayırlısı bakalım. şimdi bakın,Elara iyi bi soru sormuş. benim bi komşum var, bi oğlu vardı kız istediler şimdi bi oğlu daha oldu filan.....neyse dikkat ettim çok su tüketiyor erikli kullanıyolar hatta bizim gibi...ama ben çok az su tüketiyorum ve kadın zeytinyağlı yemekler seviomuş. şimdi aslında bende hayatım boyunca zeytinyağından başka yağ kullanmam çünkü cildime alerji yapıyor et az tüketirim ama hiç su içmem. hatta kadın günde 1 kocası 3 paket sigara içio. ama işte çok su içiyove et tüketmiyo. ablamın 2 oğlu var. o da sigara içer et te yer ama çok su tüketir. kayınvalidemin 2 oğlu var tuz ve su tüketimi çok. daha sayamayacağım bir çok kişide tuz ve su tüketimi çok olanların resmen kızları yok. belki de tuz extradan su tüketimini sağlıyodur. ben hiç tuz da tüketmezdm bu arada....

cnm cok güzel tespitlerde bulunmuşunnn
bende kızıma hamile kalmadna cok az su içen biriydim.cevremde bakıyorum az su içenlerin kızı oluyor ciddenn
bunun cinsiyetle alaksınıda size gönderecegim bilgilerin içinde yazdımm detaylıı.

cnm hayır olsun ama rüyann harikaa yaa .tüylerim diken diken olduuu
cok güzelll Allah hayyırlara getirsinn,umdugumaza nail olalım inaşallahhh

cıkarmı rüyaların genelde?

ya böyle etkilendiğim rüya çok azdır ve hep te çıkar açıkçası ...bu arada cmartesi camiye gittim dua ediyorum nicklerinizi kullanarak sizin için de dua ettiğimi fark ettim çok güldüm ya...Allahım Elaraya Gamzeye Deyyana ....diye devam ederken komik geldi.

benim kayınvalideminde 6 oğlu var aşırı tuzlu seviyoo

heeh gercekten komikkk
Allah kabul etsinn.inşallah dualarımız kabul olur cnm

şu yeni bilgileri bekliyorum dört gözle
hemen denyelim , alıştımya denemeye korku kalmadı bende Elara hihoyyyt

canımm benide eksik etmee noluur bende sağlıklı hayırlı bi erkek bebişş şstiyorumm:CüvCüv:

sagoll cnm.duanızı alıyor olmam benim için büyük nimettt
yaşım 30

bu rüyanın yorumu bence şöyle .bu yolda yürüyüp çaba sarf edenler sonrasında düze çıkacak duaları ve muratları gerçekleşecek başta da ikiniz var sonra devamı gelecek çünkü yol düzleşmiş.rabbi yesir vela tuasir rabbi temmim bin hayr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…