- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #6.721
elara ben geçen ay akıntının yumurtlama tarihinden
bir kaç gün önce olduğunu farettim kendimde hatta not almışım
şimdi ona bakıyorum
ısı takibide yapıyorum
sen hamileydin dimii
hamile kalmadna önce yumurtlama zamanlarında akıntın az mı coukmu olurdu?
elaracım merhaba nasılsın ben izinbliydim yenile başladım işe...çok şükür daha iyiyim..burada benim satım 22 mayıs bitanem..:) 19mayıs yazmıssın ...geçmiş sayfaları okudum bır 49 rakamıyla ilgili bir test vermişsiin ..enterasan kızımda tuttu...bu hamileliğimde de erkek çıkıyorama daha belli değil cinsiyeti 10 haftalık yenile...9 .haftasında gittim hareketli maşallah dedi..doktorum :) kızlar duanızı eksik etmeyin 3 aylardayız .....eli kulağında cinsiyetini ögrenmemim.. sizler çok samimi geliyorsunuz bana ..inşallah mutluluğumu da sizlerle paylaşırım ..kendinize iyi bakın sevgiyle kalın..Allah'a emanet olun...
elaracım merhaba nasılsın ben izinbliydim yenile başladım işe...çok şükür daha iyiyim..burada benim satım 22 mayıs bitanem..:) 19mayıs yazmıssın ...geçmiş sayfaları okudum bır 49 rakamıyla ilgili bir test vermişsiin ..enterasan kızımda tuttu...bu hamileliğimde de erkek çıkıyorama daha belli değil cinsiyeti 10 haftalık yenile...9 .haftasında gittim hareketli maşallah dedi..doktorum :) kızlar duanızı eksik etmeyin 3 aylardayız .....eli kulağında cinsiyetini ögrenmemim.. sizler çok samimi geliyorsunuz bana ..inşallah mutluluğumu da sizlerle paylaşırım ..kendinize iyi bakın sevgiyle kalın..Allah'a emanet olun...
Elara rüyamda ikimiz kolkola girmiş taşlıklı bir yolda topuklu ayakkabılar ve gelinlik benzeri beyaz ve sade elbiselerimizle yürümeye çalışıyorduk. ben çıkaralım ayakkabıları dedim sana. sende çok dayanıksızsın dedin kızdın bana sıkı tut kolumu gidiyoruz dedin ve sonunda yeni yapılmış bir yola çıktık ve yol deniz kıyısı MAVİ ASFALT:) ya benim çok hoşuma gitti bu rüya o kadar mutlu ve umutlu uyandımki. bu arada rüyamda gördüğüm kadarıylada hoş hatunmuşsun:)
oyle yabıcam tatlım bugun kalktıgımdan berı sag tarfımda sıddetlı agrı sanırım bugun yumurtlam gunum olabılır atesım 36.2 cıktı ama cok kaale almıycam teste gore hareket edıcem suanda bol lımonlu soda ıcıyorum gozlerım yerınden cıkıcak vallahı :)))))sorun olmazz
bence sen testi baz alarak hareket et.bugün tekrar yap testii.
iki cizgide koyu cıktıktan 12-36 saatler arası ilişki olsunn.bu saatlerde kendini dinlee.trufun yaptıgı gibi sırt üstü yatt içindeki seslere kulak verr:))
tatlım dıyete gerek olmayan formukl onemlıyse bılıosun benım bugun mercımek var hahahaha ay allahım ne guldum ama :))))cnm sana da gönderdim.hatta ilk gönderdigim mesajdaydınn.
acaba nickinimi yalnış yazdımki hemen bakıyorumm
cnm sıkma canını hakkında hayırlısı olsun rabbım buyuk dua edıyoruz bol bol nekadar ınanarak edersek okadar verır Allah o yuzden dıorum ya ben cok umutluyum dualarımı rabbım ıns kabul edecek he dıyelım herseyı yabtım olmadı ozamanda taktırı ılah dıyecegımElaracığım, son sat 14/07
döngüm 26-27
beklenen adet 08/08 veya 09/08
senin dediklerini uygulamaya çalıştım canım
biliyosun diyette pek başarılı değildim
soda falan içtik sağıda yakaladık dedim bi deneyelim
hiç bi belirti yok o yüzden pekde ümidim yok(
kısa yoldan nasıl anlarım Elaracığım yaa
cnm ben kızıma hamıle kalmadan once gunde 1 2 bardak su ıcen bırıydım ama uzun suredır dıetlerle ugrastıgımdan 2 3 lıtre ıcıyorum sımdıaranızda cok su içen yada cok az su içen varmı?
aminnn cnm cumlemızınRABBİM gönlünün muradını versin
senin ve burdaki herkessin
kısacası bütün isteyen muhammed ümmeti ile birlikte
Elara rüyamda ikimiz kolkola girmiş taşlıklı bir yolda topuklu ayakkabılar ve gelinlik benzeri beyaz ve sade elbiselerimizle yürümeye çalışıyorduk. ben çıkaralım ayakkabıları dedim sana. sende çok dayanıksızsın dedin kızdın bana sıkı tut kolumu gidiyoruz dedin ve sonunda yeni yapılmış bir yola çıktık ve yol deniz kıyısı MAVİ ASFALT:) ya benim çok hoşuma gitti bu rüya o kadar mutlu ve umutlu uyandımki. bu arada rüyamda gördüğüm kadarıylada hoş hatunmuşsun:)
ALLLAH hayırlara çıkarsın inş.Elara bize yardım ediyor yeni bilgiler sunuyor valla çok sevaba giriyor..bende merak ediyorum elara özel olmassa yaş kaç?
kızlar ya bugün çok şey yazmak istiyorum size ama işlerde çok youn hadi hayırlısı bakalım. şimdi bakın,Elara iyi bi soru sormuş. benim bi komşum var, bi oğlu vardı kız istediler şimdi bi oğlu daha oldu filan.....neyse dikkat ettim çok su tüketiyor erikli kullanıyolar hatta bizim gibi...ama ben çok az su tüketiyorum ve kadın zeytinyağlı yemekler seviomuş. şimdi aslında bende hayatım boyunca zeytinyağından başka yağ kullanmam çünkü cildime alerji yapıyor et az tüketirim ama hiç su içmem. hatta kadın günde 1 kocası 3 paket sigara içio. ama işte çok su içiyove et tüketmiyo. ablamın 2 oğlu var. o da sigara içer et te yer ama çok su tüketir. kayınvalidemin 2 oğlu var tuz ve su tüketimi çok. daha sayamayacağım bir çok kişide tuz ve su tüketimi çok olanların resmen kızları yok. belki de tuz extradan su tüketimini sağlıyodur. ben hiç tuz da tüketmezdm bu arada....
cnm hayır olsun ama rüyann harikaa yaa .tüylerim diken diken olduuu
cok güzelll Allah hayyırlara getirsinn,umdugumaza nail olalım inaşallahhh
cıkarmı rüyaların genelde?
kızlar ya bugün çok şey yazmak istiyorum size ama işlerde çok youn hadi hayırlısı bakalım. şimdi bakın,Elara iyi bi soru sormuş. benim bi komşum var, bi oğlu vardı kız istediler şimdi bi oğlu daha oldu filan.....neyse dikkat ettim çok su tüketiyor erikli kullanıyolar hatta bizim gibi...ama ben çok az su tüketiyorum ve kadın zeytinyağlı yemekler seviomuş. şimdi aslında bende hayatım boyunca zeytinyağından başka yağ kullanmam çünkü cildime alerji yapıyor et az tüketirim ama hiç su içmem. hatta kadın günde 1 kocası 3 paket sigara içio. ama işte çok su içiyove et tüketmiyo. ablamın 2 oğlu var. o da sigara içer et te yer ama çok su tüketir. kayınvalidemin 2 oğlu var tuz ve su tüketimi çok. daha sayamayacağım bir çok kişide tuz ve su tüketimi çok olanların resmen kızları yok. belki de tuz extradan su tüketimini sağlıyodur. ben hiç tuz da tüketmezdm bu arada....
ya böyle etkilendiğim rüya çok azdır ve hep te çıkar açıkçası ...bu arada cmartesi camiye gittim dua ediyorum nicklerinizi kullanarak sizin için de dua ettiğimi fark ettim çok güldüm ya...Allahım Elaraya Gamzeye Deyyana ....diye devam ederken komik geldi.
cnm cok güzel tespitlerde bulunmuşunnn
bende kızıma hamile kalmadna cok az su içen biriydim.cevremde bakıyorum az su içenlerin kızı oluyor ciddenn
bunun cinsiyetle alaksınıda size gönderecegim bilgilerin içinde yazdımm detaylıı.
ya böyle etkilendiğim rüya çok azdır ve hep te çıkar açıkçası ...bu arada cmartesi camiye gittim dua ediyorum nicklerinizi kullanarak sizin için de dua ettiğimi fark ettim çok güldüm ya...Allahım Elaraya Gamzeye Deyyana ....diye devam ederken komik geldi.
sagoll cnm.duanızı alıyor olmam benim için büyük nimettt
yaşım 30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?