bebek cinsiyet belirleme..

bırsey sorabılırmıyım :) amacımız vajınanın ph sını arttırmak ya ben bu karbonatı ıcıyorum ıkı gundur ancak duş yabamam dun evde sebamedın vucut sabununu buldum p.h sı 5.5 onla o bolgeyı sadece yıkıyorum etkısı olurmu acaba ters etkı yabmasın sonra haha

kızlar bide aklıma ne geldi tefriciye yapalım herkes okuyabileceği kadar sölesin hepimizin niyeti belli..nasıl olur?

ben cok uzun süreli okuyamıyorum bişiyi.göz e başıkm şiddetli agrıyorr
en güzel dua uykundan uyanıp kılınan namazın arkasından duadırr
benim size tavsiyem alışkanlık haline getirin teheccüd namazınıı
benim eşimle evlenmem bu namaz ve duayla olduu diyebilirimmm

çıkmam lazım gıcık oluyorum aklım burda offf...gelicem yine. ay dur şunu da yazayım hemen. akvaryumcu ne dedi biliomusunuz suyun ph oranı belirli oranda artınca erkek balık ve yavru oranı artıyo.. ph düşükken dişi çok oluyo.. ama çok yüksek ph da yavrular azalıomuş...balık değiliz ama bi bağlantı mutlaka var bence:)

5.5 düşük ph lı cnm.sabun hiç sürmee
karbonatlı suya devam et sen
cok suc iç.limonata yap ,karpuıza agırlık ver.

Elara canım ya
psikolojikmidir nedir benim bugün sağımda batmalar var
ama insan vücudunu dinliyorya ondan oluyo galiba anlamadım gitti kafamçokkarıştı

sürekli sabunla yıkamak vajenin florasını bozar enfeksiyona yatkınlık olabilir.

bi pipili doguralımm, cocuklarımızıda alır buluşruuz ortak bi şehilde inşallah:CüvCüv:

gurubun adı da pipili olur.biz de kızların poposuna küçükken karpuz demiştik.şimdi kızım karpuzunu ört karpuzun acır falan diyoruz.bi gün pazara gittik cuartesi kurulana küçük kızım da yanımdaydı.karpuz alacaktık.karpuzcu kesmece bunlar aba karpuzu keseyim mi diyin ce bebim kız şeyini tutarak keesssmeee diye bir bağırdı.adam da şaşırdı .böyle bir anımız oldu.

birde ne geldi kızlar aklıma benim 4 dayım 1 teyzem var annanem hep dedemin sabahları bir tabak helva yemesinden şikayet eder dururdu dedem tatlıya çok düşkün bu sıcakta 1 kilo lokum koy yer annanemin önce 2 kızı olmuşş dedem helvaya dadandıktan sonra oğlan doğurmaya başlamış annemler öyle söylüyo siz ne dersiniz tatlıyla ilgisi olabilirmi benim eşimin hiç arası yok tatlıyla

::)) aman bi pipili doğuralımda ben balık konumuna girmeye hazırm..

ayy valla ben hiç gece kalkamıyorum ya
ne pis nefsim var ((

çok teşekkür ederiz canım
bende ALLAHIM internette konuştuğum
:Saruboceq:
arkadaşalarımın die dua ediyorum

sevindim cnm..ben daha gidemedim sabah bilet bulamadım saat 1.15 e aldım işteyim..inş.benimde iyi geçer çok bunaldım bu sıralar biraz kafamı toprlarımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…