- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #6.761
cinsiyet genetige baglı diyen uzmanlarda varr ama ben pek inanmıyorumm
buna göre senin oglunun olmasıda yüksek ihtimal.
bi pipili doguralımm, cocuklarımızıda alır buluşruuz ortak bi şehilde inşallah:CüvCüv:
yapalım yapalım yapalım çok isterim ben:)
kızlar bide aklıma ne geldi tefriciye yapalım herkes okuyabileceği kadar sölesin hepimizin niyeti belli..nasıl olur?
inş.cnm ogünleri bir görsek ahh ahhh..yine içlendim şimdi şu sigarayı bırakım diyorum ama çok stresli bir yapım var nasıl bırakacam
bırsey sorabılırmıyım :) amacımız vajınanın ph sını arttırmak ya ben bu karbonatı ıcıyorum ıkı gundur ancak duş yabamam dun evde sebamedın vucut sabununu buldum p.h sı 5.5 onla o bolgeyı sadece yıkıyorum etkısı olurmu acaba ters etkı yabmasın sonra haha
bırakırsın inşallah.ben 4 gündür içmiyorum.bırakmak için günde en az bir tane soda iç. soda sigara içme isteğini azaltıyor.
bırsey sorabılırmıyım :) amacımız vajınanın ph sını arttırmak ya ben bu karbonatı ıcıyorum ıkı gundur ancak duş yabamam dun evde sebamedın vucut sabununu buldum p.h sı 5.5 onla o bolgeyı sadece yıkıyorum etkısı olurmu acaba ters etkı yabmasın sonra haha
bi pipili doguralımm, cocuklarımızıda alır buluşruuz ortak bi şehilde inşallah:CüvCüv:
nonis geldinmi cnm hoşgeldin nasıl geçti tatil??
çıkmam lazım gıcık oluyorum aklım burda offf...gelicem yine. ay dur şunu da yazayım hemen. akvaryumcu ne dedi biliomusunuz suyun ph oranı belirli oranda artınca erkek balık ve yavru oranı artıyo.. ph düşükken dişi çok oluyo.. ama çok yüksek ph da yavrular azalıomuş...balık değiliz ama bi bağlantı mutlaka var bence:)
ben cok uzun süreli okuyamıyorum bişiyi.göz e başıkm şiddetli agrıyorr
en güzel dua uykundan uyanıp kılınan namazın arkasından duadırr
benim size tavsiyem alışkanlık haline getirin teheccüd namazınıı
benim eşimle evlenmem bu namaz ve duayla olduu diyebilirimmm
gerçektenmi hemen denicem sade sodamı?
ya böyle etkilendiğim rüya çok azdır ve hep te çıkar açıkçası ...bu arada cmartesi camiye gittim dua ediyorum nicklerinizi kullanarak sizin için de dua ettiğimi fark ettim çok güldüm ya...Allahım Elaraya Gamzeye Deyyana ....diye devam ederken komik geldi.
geldim canım teşekkür ederim,çok güzel geçti valla kız kıza harika vakit geçirdik:)kuzenim ana sınıf öğretmeni çocuklarla da o ilgilendi şarkılar oyunlar falan çok rahattık valla.senin tatilinde umarım iyi geçiyordur canım :)))
evet.hem soda erkek bebek diyetindede var.limon sık.ben öyle yapıyorum.artık.bi arkadaşım var.ona amatemde tavsiye etmişler sodayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?