- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #6.741
cnm cok güzel tespitlerde bulunmuşunnn
bende kızıma hamile kalmadna cok az su içen biriydim.cevremde bakıyorum az su içenlerin kızı oluyor ciddenn
bunun cinsiyetle alaksınıda size gönderecegim bilgilerin içinde yazdımm detaylıı.
benim kayınvalideminde 6 oğlu var aşırı tuzlu seviyoo
bu rüyanın yorumu bence şöyle .bu yolda yürüyüp çaba sarf edenler sonrasında düze çıkacak duaları ve muratları gerçekleşecek başta da ikiniz var sonra devamı gelecek çünkü yol düzleşmiş.rabbi yesir vela tuasir rabbi temmim bin hayr.
Elara bak bu arada bişi daha söölicem bizim adamları da bu radyasyondan korumak lazım galiba ya doğruluğunu tam tespit edemedim istatiksel olarak ama bu wireless alışveriş merkezleri varya y spermlerinin canına okuyo galiba yaa.
hay maşallahhh.sana oglan cocuk dogurmak şart oldu gibi:))
benim babaannemde cok tuzlu yerrr halaaa yaşlı olmasına ragmen
4 oglu bir kızı var
bu rüyanın yorumu bence şöyle .bu yolda yürüyüp çaba sarf edenler sonrasında düze çıkacak duaları ve muratları gerçekleşecek başta da ikiniz var sonra devamı gelecek çünkü yol düzleşmiş.rabbi yesir vela tuasir rabbi temmim bin hayr.
yaa sormaa 2 tane eltim var birinin bir oğlu var dierinin bi oğlu bi kızı var ne vardı accık babasına çekeydi
canımm benide eksik etmee noluur bende sağlıklı hayırlı bi erkek bebişş şstiyorumm:CüvCüv:
peki siz kac kardeşsiniz
kız erkek?
Ben tek çocuğumm malesef kardeşim yok
ay yaaa süpersin saol yorumun için inşallah yaaa hepimizin inşallah dualarını kabul eder Allahım bence hepimiz iyi insanlarız buradanda olsa hissedebiliorum ben bunu:)
hayy maşallahh herkes burdaa:)
Kızlar mutlaka biraraya gelelim elara sen başkanımız ol yeri ve zamanı ayarla çok süper olur ...sonra senede 1 gün bizim günümüz olsun
kızlar bide aklıma ne geldi tefriciye yapalım herkes okuyabileceği kadar sölesin hepimizin niyeti belli..nasıl olur?
iyiyiz çünkü dürüstüz.kimse kendini ve sohbete eklenleri kandırmıyor.anladığım kadarıyla herkez inançlı ve ne istediğini biliyor.daha ne olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?