bebek cinsiyet belirleme..

QUOTE=BoNCuK_;14464429]olsun cnm yas farkı cok olsada sen hala genc anne adayı oluyorsun :) o yuzden cok dert etme daha ıyı kızının sana faydası olur sımdı yenı cocuk olsa bızım kıskanclık mı olcak yoksa cokmu dıkkat etmek lasım gorucez en azından sen daha kolay gecırırsın dıye dusunuyorum ayrıca ıkı bebekle ugrasmak var bırde kocaman kız yanı ıyı bence :)
evet suanda ıyıyız 1 aydır bezı bıraktırmaya calısıyordum cok sukur artık bez takmıyoruz sımdı daha bı rahat oldum[/QUOTE]

bakalım şimdi çok heveslii eskiden kapıya gelirdi odasındaki oyuncaklar şimdi kendisi topluyo eski şımarıklığı yok birden olgunlaştı abla havasına girdi
Sende en zorunu atlatmışsın cnm bezden kurtulmuş maşallah

elaraaaaaa ne oldu bılıyormusun ben sımdı sabahları atesımı yataktan cıkmadan once olcuyorum ya hep 36.1 36.2 arası ara ara gunduzlerıde olcuyorum dun mesala bu saatlerde 36.4 sımdı bakıyım dedım 36.8 cıktı ama test neden koyu olmadan ozaman sakın testler hatalı olmasın ay ne zormus vallahı ben en ıyısı 8 de test bırdaha yabıyım ates olcuyum duruma gore bakarım bu arada su yenı yontemın kısamı cnm bana bı yollasanda bu gece olurde bısı olursa :))))
ates yukselıp dustugundemı catlamıs oluyordu

boncuk testte koyu cizgi cıktı demiştin belkide ondan sonraki gün catlamış olbilir yumun.
belkide daha catlamadıı.ayy benimde kafamı karıştırdınn bi gitttkaydirigubbakcemile3

elifcim yeni gördüm resminii sende cok hoşsun cnm ya.maşallahh valla hepinizz cok güzelsinizzz

ayy çok merk ettim sizleri kendi fotolarıma baktım açamadım.şimdi ben fotolara ulaşamayınca sizleri özellikle elara seni göremeyecekmiyim?bir de yaş olarak en büyük benim herhalde yaşım 35 .:hulya:

dr gittiğimde çok streslisin , bu durum yumurtanın olgunlaşıp çatlamasını bastırırı unutma dedi
birde herşeyi doğal dengeye bırak demezmi -tatlicadiarzu-

sen bırde bana sor allak bullagım suanda :))) tekrar teste gore bakıcam eger kacırırsam cızgı gıderse saten ramazanda sonraya bırakıcam hayırlısı olsun valla ne dıyımkı atesım yuksek ya dusuncemı yumurta caatlıyor

boncukk gel sen beni dinle ertele sen bayram sonrasınaa
yeni bilgileri okuyunca pişman olursun keşkee yapmasaydım diyee
kızlar yeni bilgiler diyom sizi heveslendiriyom biliyom ama inanın elim gibipte düzenliyemedim bi türlü.ama sözzzzzzzzzz bu gecee yolıcam.anca gece müsait oluyomm,yani kafam rahat oluyor.

kızlar bir trülü beceremedim resim yüklemeye çlaıştım hata werio nolur bende sizi görüyim çok merak ediyorum yüklediğim gibi sizde bakarsınız... teminden biri kızımla ikimizin resmini yüklemeye çalışıyoum ama olmuyorr:2:

aaaaa valla çatlayacam
gittimi bizim mercimek boşa :)))
bekliyorum canım seni valla heyacanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…