bebek cinsiyet belirleme..

boncukkkk cokk güzelsin cnm yaaa.gözler filan yıkılıyor yanii.Allahh nazarlardan sakınsın .kızında cok tatlı ,maşalllahh ikiniziedee

ben albümü düzenliyorum birazdan bakarsın cnm

bu arada resim yüklemeyeni arkadaşm olarak kabul etmeesempatiksalakcinni

arkadaşlar şu sayı yöntemini bulmak için tek tek sayfaları okumak zor geldi ve internetten başka türlü araştırayım dedim. yabancı sitelerde çok değişik bilgiler var. netleştireyim paylaşacağım.

cnm cok tsk ederımde bu ne ya masallah dıyorum bebek gıbısın ya kızında cok ama cok tatlı oyyy yerım onu Allah saglık uzun omurler versın ıkınızede masallahh masallahhh
bu arada ben özlem memnun oldum

EIara kullanıcısından alıntı
gızlarrrr kk da bi üye bi yöntem yazmış onu bi deniyin kendinizde.
ben yaptım kızımda tuttu:)

esra6161 kullanıcısndan alıntıdır:

Sevgili arkadaslar actigim konu amacim eglence olsun diye dogruluguna hep beraber karar vericez.

Ben hollandada yasiyorum ve hamileyim. Internette dolasirken bir hollanda sitesinde kiz mi erkekmi oldugunu tahmin ediorsun. o sitede yazdigina gore yuzde 90inda tutmus.

Simdi yapman gereken su:
rakam olarak 49 u aliyorsun
49 dan hamile kaldigin ayi ekliyorsun ornegin ikinci ayda hamile kaldin
49+2=51
51 den kendi yasini cikariyorsun ornegin 20 yasindasiniz
51-20= 29
kalan 29 ile de 1 den ileri dogru gidip cikariyorsun yani ne kadar giderse ornegin
29-1=28 28-2=26 26-3=23 23-4=19 19-5=14 14-6=8 8-7= 1
sonuc olarak 1 cikti yani erkek oluyor

esit rakam olursa mesela 2 kiz esit olmayan rakam olursada erkek yani 3.

cnm cok tsk ederımde bu ne ya masallah dıyorum bebek gıbısın ya kızında cok ama cok tatlı oyyy yerım onu Allah saglık uzun omurler versın ıkınızede masallahh masallahhh
bu arada ben özlem memnun oldum

ay elara soylemeden gecemıycem 18 yasında gıbısın genc kalmanında sırları varmı sende hehehee

:asigim: tşkler cnm ya
evet genelde yaşımı göstermedigimi sölerler.özle bişi yapmıyorum yapı meselesi sanırım:)
sanki senlede benziyoz gözler filan aynıı gibi:))

Canlarım yaaaaa oku oku bitiremedim valla ögle arası yapayım dedim evime gidip geldim uçmuşssunuz valla...:))) Allah'ım muhabbetimizi artırsın ...karabiber canım helenx elara beni soran unutmayan herkes sagolun yaaa hatırlanmak çok güzel,..buhafta dr.a gitmek istiyorum iyi bir ultrason cu arıyorum..konyada ..13 agustosta kendi dr.la var randevum ama beklemek istemiyorum...

ayy cok merakk ediyorum seni yaa.inşallah oglandırrr
seninde tam denk gelmişti yum günü ve tek ilişkiydii.bakalım ne olacak sonucc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…