bebek cinsiyet belirleme..

ay kızlar 4 saattır ıdrarımı tuttum testımı yabtım sanırım teste bı sorun var C cızgısı bıle sılık t de ondan sılık bır tuhaf keske baska teste yabsaydım akıl edemedımkı ama bakın ne yabtım ıcıme dogdu sanırım dun bıyerde okudum bazı kadınlar akıntıyı anlayamam nedenı ıdrardan hemen sonra ıdrarla beraber yada sonrasında dusermıs bende demın ıdrarım bıtmesıne yakın kagıt havlu koydum bıde ne goruyum uzayan sefaf akıntıyı yakaladımmm:)))))
elara cnm sımdı benım sefaf akıntı geldı ne yabcam ben teste devammı

aysıma sen kac yasındasın yaw sende bana kucuk geldın masallah senın kızınmı eger oyleyse kızın bırde kocaman kız nekadar gusel yaaa Rabbım mutlulugunuzu daım etsın ıns

aysıma sen kac yasındasın yaw sende bana kucuk geldın masallah senın kızınmı eger oyleyse kızın bırde kocaman kız nekadar gusel yaaa Rabbım mutlulugunuzu daım etsın ıns

olmuş dimi albümümm 26 yaşındayımm canım kızım 7 yaşında çok sağolasınn
sende harikasın cnm yaa maşallahhh kızında çok şeker allah bağışlasın canım

elara bu arda 49+ lı yöntem varya akşam eltime baktım oğulu var 52 günlük onda tutmuyor canım defalarca hesapladım .bende birinde bile tutmasa kafam yatamıyor yav ne pis huyum var

mutluelıf cnm valla senınde resmıne baktım cok tatlısınız kızında cok tatlı masallah sanırım butun genc guzel hatunlar ve kızları bu topıcte toplanmıs ne kaadar mutlu oldum sımdı yazarken herkesın sımasını bılerek yazıcam gercek gıbı hos oldu bence

aysıma senın yerınde olmak ıstersımmm keske ılk evlendıgım sene olsaydı kızım sımdı ye ben ıkıncıyıde yabmıs olurdum hahaha bende 26 yasındayım kızım 2 yasına gırıcek 3 gun sonra
saqol cnm o senın guzellıqın :)

boncukk sünen şeffaf akıntı geldiysee bu gece yada yarın deneyebilirisnn.
genelde şeffaf akıntıdan 1 gün sonra yum catlarr
yumun catladıgında da yapış yapış yogun akıntı gelirr
ister o akıntıyı beklee isetrsen bu gece gir yani bilemiyorum bende.teste göre gitsen daha iyi olurr.sen tekrar yap bi 4 saat sonra istersen
bugün kacıncı günün senin?

bu teste cok gerıldım sımdı baktımda yıne aynı sekle gelmıs ıkıncı cızgı bırıncıye yakın ama aynı koyulukta degıl 3 gundur boyle seffaf akıntı bugun geldı ben nezaman yumurtluyorum yaw :)))))))

elaracım evet beklıycem 4 saat sonra yenıden yapıcam bende oyle dusundum bugun reglımın 15.günü bırde aklıma gelmısken dune kadar 2 gun sureyle yabıskan akıntı yıne vardı ama sefaf degıl sarımsı ıdı bende takılmadım o yuzden sabah sag kasıgım agırıyordu ama 2 3 saattır sol kasıgımda sureklı sıddetlı olmasada ara sıra gelıp gıden agrılar var

bende keşke kızım 2 yaşındayken bi tane daha yapsaydımda peşpeşe büyüselerdi diyorum yaş farkı baya olucak kardeşiyle hayırlısı böyleymiş cnm
boncukk kızına bayıldımmm allah nazarlardan saklasın en şirin zamanlarıı şimdii

olsun cnm yas farkı cok olsada sen hala genc anne adayı oluyorsun :) o yuzden cok dert etme daha ıyı kızının sana faydası olur sımdı yenı cocuk olsa bızım kıskanclık mı olcak yoksa cokmu dıkkat etmek lasım gorucez en azından sen daha kolay gecırırsın dıye dusunuyorum ayrıca ıkı bebekle ugrasmak var bırde kocaman kız yanı ıyı bence :)
evet suanda ıyıyız 1 aydır bezı bıraktırmaya calısıyordum cok sukur artık bez takmıyoruz sımdı daha bı rahat oldum

neden boncuk olduğun anlaşıldı süpersin canım kızında çok tatlı.. bencede hoş oldu daha dürüst böyle ,ama ben doğru düzgün foto bulamıyorum bu pc de yok . daha düzgün bişi de eklerim

ay demınde yazıcaktım elaraya unuttum sen yazmısken belırtıyım gozlerım kahverengı canım yanı lens var resımlerde gozlerımde sızler ıcın lensız halımıde ceker koyarım :))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…