- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #6.961
kızlar selam...dr bugün 17mmlik bi yumoşun var dedi.iğne yok yine..testide bulamadım bi yerde buldum 50 lira istedilmaz:
tam olarak anlıyamadım benn:asigim:ayy cnm cok sagol utandırdın benii.düşünceler karşılıklıı .seninde güzel bi elektirigin varr
resmin acıkken klavyenin sag üstünde printscreen tuşu var oraya bas
ssonra başlat programlar donatılardan paint i aç.yapıştır de
resmi kaydet.kaydederken kayıt türünü jpg sec
sonra gel buraya yükle
karabiberim bebek takvimi nasıl yapılıyoo
ama erkek olmasa bana kızmak yok ona göreeeben günlük en az 1,5 litre içmeye çalışıyorum
bi yandan zayıflıyorum çünkü su içerek
ph karışık
he he kesin öyledir kaydirigubbakcemile3
maaşallah 7 sene demek
sağol canım Allah razı olsun
hepimizin çocuklarını
evet aynen senin gibi
sen dedin ya atla adamın üstüne aynını yaptım
karabiber dedi ben de söz dinledim dedim.
mimoza benim gittiklerimde aynını diyoo 1 hafta dene yumurtlama zamanı diyoduuugittigidiyora üye olmam lazım onlarda zaten çarşambaya ancak getiri.off ya çıldırcam.ne bulunmaz bişeymiş.bende çabuk bulurum diye pek önem vermedim.aynı pregnyl gibi baş belası bişe çıktı.kafayı yiycem....
dr 3 güne çatlar yumurtan güzel gün aşırı dene dedi yolladı:mymeka:
bıktım ya iyiki dedin gün aşırı diye
valla bu sefer 14.gün deniycem el imden başka bişi gelmi...teravettende saat alıyım..zaten aşşağı yukarı belli yumurtanın büyüklüğü..
su içerken kafanızı arkaya atarak değil de çeneniz yere paralael olacak şekilde yudum yudum içmek gerekiyormuş.bu şekilde içerseniz çok sık tuva.gitmemiş olursunuz bir de vücudun su ihtiyacını meyveler ile karşılarsanız ph daha kalıcı oluyormuş.
ama erkek olmasa bana kızmak yok ona göreee
Arkadaşlar ben de sonuncu bundan bir ay önce olmak üzere 2 düşük yapmıştım burada paylaşmıştım belki hatırlarsınız.Şimdi araştırmalar yapılıyor inşallah halledilemeyecek bir problem yoksa 2 ay sonra bende yeniden denemek istiyorum.kan tahlillerim yapıldı ,pıhtılaşma test sonuçları ve kromozom analizinin sonuçları 1 ayı bulacak.İnşallah çözümlenebilir bir problem çıkarda yeniden anne olabilirim.
yarında bikaç yer geziyim bulamazsam birdahaki ayada hamiş kalamazsam alıcam artık üye olup.zaten ramazanda dra gidemem.oruçlu oruçlu olmaz
fionacım valla ben phı 7ye çıkardım ama vajen değil idrrar ohı...buda kısmet işi bence zaten.ama biz yapılabilecekleri ma ximum düzeyde yapıyoruz gerisi zaten allahın taktiri.olursa amenna olmazsa da kader kısmet ..evlat işte sağlıklı olsundaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?