bebek cinsiyet belirleme..

kızlar selam...dr bugün 17mmlik bi yumoşun var dedi.iğne yok yine..testide bulamadım bi yerde buldum 50 lira istedilmaz:

Canım neden internetten sipariş vermiyorsun?Hem hesaplı hem de güvenilir.Güvenilir diyorum çünkü sürekli kullanıyorum.İki kez bu test sayesinde hamile kaldım ama doğurmak kısmet olmadı.Şimdi bebek çalışmalarına ara verdim ama öyle bir alışkanlık olduki meraktan yine yapıyorum.Testte kotu çizgiyi gördükten 14 gün sonra regl oluyorum yani güvenilir.

tam olarak anlıyamadım benn

ama erkek olmasa bana kızmak yok ona göreee

gittigidiyora üye olmam lazım onlarda zaten çarşambaya ancak getiri.off ya çıldırcam.ne bulunmaz bişeymiş.bende çabuk bulurum diye pek önem vermedim.aynı pregnyl gibi baş belası bişe çıktı.kafayı yiycem....
dr 3 güne çatlar yumurtan güzel gün aşırı dene dedi yolladı:mymeka:
bıktım ya iyiki dedin gün aşırı diye
valla bu sefer 14.gün deniycem el imden başka bişi gelmi...teravettende saat alıyım..zaten aşşağı yukarı belli yumurtanın büyüklüğü..

Arkadaşlar ben de sonuncu bundan bir ay önce olmak üzere 2 düşük yapmıştım burada paylaşmıştım belki hatırlarsınız.Şimdi araştırmalar yapılıyor inşallah halledilemeyecek bir problem yoksa 2 ay sonra bende yeniden denemek istiyorum.kan tahlillerim yapıldı ,pıhtılaşma test sonuçları ve kromozom analizinin sonuçları 1 ayı bulacak.İnşallah çözümlenebilir bir problem çıkarda yeniden anne olabilirim.

mimoza benim gittiklerimde aynını diyoo 1 hafta dene yumurtlama zamanı diyoduuu
sankii ben bilmiyomm dicende olmuyoo iştee
neysee karar pazar oldu işte benimm
boşver artık dert etmemm
sende aynıı benim gibii bahsız çıktın doktordan yanaa
i,nternetin dediğii son gün yap işte birkereeee

kızlar .phım 7 çıktı...size bolbol limonlu soda için diyorum zaten...bolbol limon soda karpuz ve phı yüksek su bu kadar yapabilmiş sonunda

Ya bende kendimi bildim bileli su tüketimim çok az.Aklıma bile gelmiyor su içmek.Hep kendime artık dikkat edeceğim sürekli içeceğim diyorum ama ev işine yemek yapmaya dalınca yine unutuyorum.Sonra yatarken aklıma geliyor ben bugün yine su içmedim diyorum.Of ya boynuma pet şişe asacağım artık ancak o zaman unutmam.Ama kız kardeşimde aynen benim gibi hiç su tüketimi yok fakat bir oğlu var.

yarında bikaç yer geziyim bulamazsam birdahaki ayada hamiş kalamazsam alıcam artık üye olup.zaten ramazanda dra gidemem.oruçlu oruçlu olmaz

fionacım valla ben phı 7ye çıkardım ama vajen değil idrrar ohı...buda kısmet işi bence zaten.ama biz yapılabilecekleri ma ximum düzeyde yapıyoruz gerisi zaten allahın taktiri.olursa amenna olmazsa da kader kısmet ..evlat işte sağlıklı olsundaaaaa

meyveden su ihtiyacı karşılanmaz
kafamızı arkaya atmamız şöyle

hani oturarak içmek sünnet bilirsiniz
ayakta içtiğimizde su midede kalmadan midenin çıkış deliği açık olarak hoooooooooooop barsaklara
ama oturarak içtiğimizde su midede o yüzden sindirime yardımcı

ama erkek olmasa bana kızmak yok ona göreee

aman canımmm
Rabbimin verdiği için sana niye kızayım ki

inşallah herşey güzel çıkar ve sağ salim alırsın bebeğini kucağına

yarında bikaç yer geziyim bulamazsam birdahaki ayada hamiş kalamazsam alıcam artık üye olup.zaten ramazanda dra gidemem.oruçlu oruçlu olmaz

ben eczanemizde diye bi site var ordan almıştım

Canım ne kadar sürede bu değere geldi senin ph önceden kaçtı.Çok doğru söylüyorsun düşen 2 bebeğimde yumurtlama gününde olmuştu ama kısmet işte

[QUOTE=

inşallah herşey güzel çıkar ve sağ salim alırsın bebeğini kucağına

canım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize

canım benim idrar yolu sorunlarım olmuştu mart gibiydi galiba.o zaman 5 ti ama antibiyotik şu bu kullandım..aradan geçen zamanda hep hamiş kalmaya çalışıyodum.o sebepten soda limon ve potasyum sodyum diyeti yapıyorum.ara ara ara veriyorum.çünkü fazla soda kemik erimesi yapıyormuş.şimdide ölesine istedim bakma için.ph 8.şükür enfeksiyon yok.geçen ayda mantar ilacı kullandım mecburen mantar olmuştum.bu kadar.bu ayda 14.güne denk gelicek şekilde deniycem..

karabiberimmm seni ekledim cnm.
sen ilk bu sayfa acıldıgında resimelrini sayfaya diekt kopy yapmıştın .
bende haksızlık yokkk ..ben seni gördümm,sende beni görebilriisn cnm:))
hamile hamile ugraşma albüm yapmak içinnn :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…