bebek cinsiyet belirleme..

trufcum kızım kolay ya :)))))))
bakalım ıns olursa ıns senınde olmussa
aynı donemlerde dogum olur ne guzel:)

ayy çok güzel olur gerçekten

bizim yerimize de

4444 tane tefriciye duasını ne kadar çok kişi okursa o kadar iyi olur
zor değil 20 kişiyiz herkes 200 okusa iyi olur bence
1 kişiye yük binmemiş olur

kızlar 30 temmuzda adet olmam gerekiyodu olmadım test yaptım negatif çıktı 2 gündürde bekliyorum olmadım testte yapmadım ama hiç bir belirti yok ne adet için ne hamilelik belirtisi yok sadece sarımsı kıvamı yoğun akıntım var acaba hamilemiyim ya ama hiç umudum yok diyebilirim çünkü nebilim hiç belirtim yok adet olayım mutlaka gidicem doktora kesinlikle dua edin kızlar

idrarda normalde 3 günde çıkar ama
çıkmadığı da olur
kanda beta hcg baktırsan nasıl olur

ısımlerınız neler kızlar bende okuycamda benım koca uyuycam dıye tutturdu hızlıca bı abdest alıyım sonra fınfın sonrada 1 saat sonra kalkar abdest alır 200 de ben okurum ancak ısımlerımızı soyleyelım herkes ısmını yazsın nıckle olmaz benım adım özlem sızler ısımlerınızı yazın bende gelınce baslıycam bana dua edın ne olurrr optum herkesııı

şöyle yapalım bence elara ya dielim
bizim icin liste yapsın
kaçkişi okuyacaksa isimleri
okunacak sayı miktarı
ağustos ayı hamile kalmayı düşünenleri de eklesin
herkesin adı bir listede görülür böylece
birde isim aramak zorunda kalmayalım geçmiş sayfalardan

elaraaaaaaaaa
bu işi anca sen organize edersin canım

VİRA BİSMİLLAH 4444 ADET SALAT-Ü TEFRİCİYE

Allah'ım şeytanı bizden ve bize nasib edeceğinden uzak tut ve bize tertemiz bir nesil nasib eyle

deyyan,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,200
boncuk ,,,,,,,,,,,,,özlem ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 200
mutluelif ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,200
truf ,,,,,,,,,,,,,,,ümmügülsüm,,,,,,,,,,,,,, 200

hadi bende okuyacağım diyen yokmu
ama dikkat edin kızlar sayı çok önemli
email adresinizin bir rakamını bile yanlış girseniz
açılmazya bu da öyle tılsımlı bir anahtar
sayıya çok dikkat edelim ne bir eksik ne bir fazla

iyigeceler vallahi kızlar hiç bir yazılanı okumadan geçmiyorum ama çok yazmıyorum arada yazıyorum ama hiç kimse cvp yazmıyo bozuluyorum sanki kendi aranızda konuşuyosunuzda başkalarını görmüyosunuz kendi kendime yazıyorum sanki gibi geliyo her seferinde elara ve truf arkadaşım cvp yazıyo çok teşeşekkür ederim ne biliyim kendi kendime alındım kusura bakmayın kırmak istemem kimseyi allah hepinizin gönlüne göre versin iyigeceler

harncım burda ortak bir amaç için bulunuyoruz
sen de muhabbete katıl sana da cevap yazsınlar
böyle alınganlıt yapma olurm u
mesela tefriciye okumayacakmısın sen
kaç çocuk var
kız erkek
kaç yaşındasın paylaş ki paylaşsınlar

Ben 200 aldım o zaman şimdilık baslıyorum canım hepımız adına.

hayırlı uğurlu olsun

bende bir 200 alıyım
ya ALLAH ya BİSMİLLAH

sana da aynı şekilde

kızlar benim adım ece bana 500 yazın ama bu gece olmasın yarın..ltf..

canım bu gece olacak diye bi şart yok
perşembe akşamı duasını yapsak belki makbul olan dualardan olur

hu huu ben geldimmmmm

hoşgeldin canım nasıl geçti isteme merasiminiz
bayanssulusmile

niye böyle ters cevap verdin ki ben olumlu olumsuz cevap beklemiştim sadece ..neyse sağlık olsun Allah gönlüne göre sağlıklı sıhatli evlat versin sana...

senin uslubun hoşuma gitmedi o nedenle ters cevap verdim
mesaj yazmışın cevap alamayınca tekrar mesajını alıntı yapıp hesap sorar gibi sormuşun.
"elara mesajıma cevap yazmamışsın " sence bu cümle normalmi??
ayrıca yazdıgın mesajda benim cevap verecegim bişi yoktu.soru sorsan mutlaka cevap verirdim emin ol.

cnm cok güzel ifade etmişsin.aynen dedigin gibiii.yani samimiyet cok öenmli benim için.
slm verip nasılsınız kızlar dualarım sizinle dense yeterli.
helen,karabiber,qwert ,aytence,kardelen v.s arkadalşlarda de cok aktif girmezler mesela ama mesajları samimi ,yoklugunu belli etmiyorlar.cok uzun zaman girmeselerde bunu bize hissettirmiyorlar.geldiklerinde aynı sıcaklıkla samimiyetle yazıyorlar.

yok alınmadım ya....elarayı biliyorum herkese yardımcı olur ama ne bileyim bi bana cevap yazmadı...kendisisinin dediği gibi yazmak zorunda da değil...ben zaten şansız bir insanındır...

emin ol sen şanslısın.en azından bu sayfayı okuyorsunn.bide yazsan daha da şanslı hissedeceksin kendini.

şu 49lu test doğrumu çıkıyo dediniz bilmiyorumkismile
yaw o teste göre benim kız çıkıyo..kızıma bakmadım ama...

mimozaa kızında da tutuyorsa sen bu ayı pas gec:))
valla herkeste tuttu bu yöntemm

18 yaşımda evlendim cnm eşim 33 yaşında bizde 25 ağustosta 7.senemiz biticek
ayy çook güldümm yaa eşimde karşımda söyledimm benim yüzümden çökmüş o öyle diyokaydirigubbakcemile3

hahaha erkeklerin bahanesii buu.
cidden yeni evlenmiş gibi duruyorsun maşallahh.

bende geldım hehehehe ama dusa gırıp gelıcem
duayı ben dıorumkı aynı anda netlessek ve okusak ne gusel aynı anda ısımlerımız zıkredılır
elara bacım senı bekleyemedım benım esım yatcamdıe tutturdu bende namazımı kılıp gıttım yanıma bugun neler yabtım bol kavun soda lımon fasulye karbonatlı su ıctımesımede aksam kecı boynuzu kuru soda lımon kahve soguk dus bukadar cnm he bırde o verdıgın lısteye gore dıet yabıordum cnm

h.b kızlar sagolunnnn
kızz aman aman güzel degil ama cok sempatikkkk cok şirin
biz ailece cok begendikkk,kardeşim kendini agırdan satıyor onun düşüncesi daha net degill
onların düşüncesi nasıl bilmiyoruzz.yarın tel edecezz
hakkımıza hayırlısı ise olsun diyoruzz
kardeşimin resminide koyayım size:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…