- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #7.001
trufcum kızım kolay ya :)))))))
bakalım ıns olursa ıns senınde olmussa
aynı donemlerde dogum olur ne guzel:)
kızlar naptınız böle ya birsürü yazmışsınız oku oku bitmedi bu resim davasını banada anlatın bende çok merak ediyorum sizi..zaman buldukça girererim beni unutmayın.truf saol cnm bol bol dinlenmeyi düşünüyorum..
kızlar 30 temmuzda adet olmam gerekiyodu olmadım test yaptım negatif çıktı 2 gündürde bekliyorum olmadım testte yapmadım ama hiç bir belirti yok ne adet için ne hamilelik belirtisi yok sadece sarımsı kıvamı yoğun akıntım var acaba hamilemiyim ya ama hiç umudum yok diyebilirim çünkü nebilim hiç belirtim yok adet olayım mutlaka gidicem doktora kesinlikle dua edin kızlar
Ben 200 aldım o zaman şimdilık baslıyorum canım hepımız adına.4444 tane tefriciye duasını ne kadar çok kişi okursa o kadar iyi olur
zor değil 20 kişiyiz herkes 200 okusa iyi olur bence
1 kişiye yük binmemiş olur
hu huu ben geldimmmmm
Ben 200 aldım o zaman şimdilık baslıyorum canım hepımız adına.
bende bir 200 alıyım
ya ALLAH ya BİSMİLLAH
kızlar benim adım ece bana 500 yazın ama bu gece olmasın yarın..ltf..
hu huu ben geldimmmmm
niye böyle ters cevap verdin ki ben olumlu olumsuz cevap beklemiştim sadece ..neyse sağlık olsun Allah gönlüne göre sağlıklı sıhatli evlat versin sana...
elaracım herkese yardımcı olmaya çalışıyor
ama tek istediği katılım
bu konuyla ilgili veya değil
günlük girip nasılsın demek bile yetiyor kanımca
sen de alınma burda hayırlı işlere vesile oluyoruz
inşaallah
yok alınmadım ya....elarayı biliyorum herkese yardımcı olur ama ne bileyim bi bana cevap yazmadı...kendisisinin dediği gibi yazmak zorunda da değil...ben zaten şansız bir insanındır...
şu 49lu test doğrumu çıkıyo dediniz bilmiyorumkismile
yaw o teste göre benim kız çıkıyo..kızıma bakmadım ama...
18 yaşımda evlendim cnm eşim 33 yaşında bizde 25 ağustosta 7.senemiz biticek
ayy çook güldümm yaa eşimde karşımda söyledimm benim yüzümden çökmüş o öyle diyokaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?