bebek cinsiyet belirleme..

cnm benım aklıma sey geldıde ondan kayboldum bı testım vardı dıjıtal onu arıyorum bı saattır buldum ve yabtım cıft cızgıyı yakaladım sonunda bugece anlayacaqın :))))))bu kaset testler hatalımı yoksa neyse
onun dısında ben gecen ay hem 29 unda hemde 4 temmuzda yumurtlamıstım belkı yıne oyle olur cunku yıne 21.ci gun ayın 8 ıne gelıyor ben bugunude bos gecmıyım en ıyısı hangısı tutarsa gecen ayda 2 calısma vardı tutmadı ıkısıde ama son yumurtlamadaydı bende sımdı bunları dusununce bugun daha mantıklı gelıyor bana valla gerısı Allahın ısı bol bol suanda soda lımon kavun ve yesıl cay ıcıyorum karbonatlı su ıcıcem bırazdan dıgerlerınıde esım gelınce yabarız artıkbilmiyorumkismile
benım gıbı ayda ıkıkere yumurtlama gunu olan bırının bence erkek kız ıhtımalı sızden daha dusuk cunku boyle bıdurumda acaba bastakımı olmalı ondekımı akannehirakannehir bılıyorum cok karısık oldu ama ısın aslı bu.ondan sonrada teste yabmaya devam edıcem cızgıyı yakalarsam olur yıne yok yakalamadım ramazandan sonraya hep beraber ınssss

masallah cnm kızınada sanada hele kızın cok tatlı kocaman kız olmus Allah bagıslasın

KIZLAR COŞMUIŞUNUZ 20 sayfayı ne zaman yazdınız bugün çalışıyorum ve çok yoğunum biraz hafiflesin size yazıcam
hem de gece boyu çünkü nöbetteyim
hehehe bugun bır hızdır gıdıyor valla ne guzel deqılmı
ben geçen gün sildim bi sürü vardı resmim çalınma ihtimaline karşı
ama yüklerim ben de sonra şimdi hastanedeyim
elara kız yüz görümlüğümü istiyon yoksa

yapı olarak öleyimm.evde benim sözüm gecer:)))
tip olarakk bilmiyorumm arkadaşlar ne düşündüü.öle bi tipim yok sanırım
yapıyı bılmem resımlerınde sırın ufak kızlar gıbısın hıcte domınat durmuyorsun cnmbilmiyorumkismile
kızlar selam...dr bugün 17mmlik bi yumoşun var dedi.iğne yok yine..testide bulamadım bi yerde buldum 50 lira istedilmaz:
cnm ınternetten al eczanelerde pahalı hemde az mıktarı
cnm kac gunde bır regl oluyorsun bu kısıden kısıye degısıyor 28 gun de bır duzenlı olanların 14 cu gune gelıyor sanırım mesala trufla ben aynı adet tarıhımız ama o 14 unde yumurtluyor bense 34 gunde bır oldugum ıcın ayda ıkı kere yumurtluyorum sanırım ayy soz valla olmazsa bu ay onumuzdekı ay dra gıdıcem evde bence ınsan daha cok stres oluyor

Anladım canım teşekkür ederim

kızlar ben cıkıyorum herkese ii akşamlarr
gecmişi okuyamadım.gelince okur cevap yazarımm
kardeşim için kıza bakmaya gidiyoruzz.bakalım neler olacak cok meraktayımm
bu arada erkek kardeşim behlülün fotokobisi.bu kız olmazsan ona uygun bi kısmet arıyoruzz duyrulurrr:)))
84 dogumlu ,ünv mezunu, işi var ,askerliginide yaptı:))

akşam gelince ilk işim bilgileri düzenleyip size mesaj atacammm
yöntemler konusudunda son noktayı koycamm merakla bekleyin benii anacımm:smiley-cool:

elara alemsın cnm ya :))))))
elara gıtmeden bana bır ıkı duzenlenmemıs halını ataydın yaw bugece sen geldıqınde cok gec olabılır heheheheh
bu arada hadı hayırlısı ıns cnm

ecee h.g cnm .nerden buldun neti.varmıymış gittiginiz yerdeee
denize girmeden nete mi girdin yaw:))

neyse cıkıyorum ben görüşrüüz sonra kızlar.hadin byee

ben o dediğinizi anlıyorum
hemde bu birlikteliğimiz bu akıntıyı gördükten 12 saat sonra filan oldu tahminen
şeffaf sünüyo temizlmesi de zor oluyo filan (ıyyyk kendimden iğrendim bir an)

maşalllah sana
darısı başımıza

ayy çok komik yaaaa
bizim kız popo diye bilir

bırseyde kalmamıs ıns gerek kalmaz tabı
dua olayını ben anlamadım bılen bırı daha ıyı acarsa sevınırım bırazdan gelıcem

ben geçenlerde tayinimin olması için okudum
okutttum. 4444 tane salat-ü tefriciye duası
peygamber efendimize salat ediyoruz selam yolluyorum
isteklerimizi Allah'a O'nu vesile kılarak iletiyoruz.

amanınnn sözümümü dinledinnnn:roflol:dur kız adam noluyoo dicek sonra:roflol:
inşiallah canımm tutmuşturr hayırlısın olsunn
herkesin gönlündekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olsun:Saruboceq:

inşallah hayırlsı neyse o ollsun

anammm internette kardeşini everip
burda da doğrursun sen

dicek söz bulamıyorumm canım
maşallah çok güzelsinizz
bu topiktekii bayanlarınn hepsii güzell anam
senin yaşın çok küçük duruyoo amaaa
maşallah çok biligilisin

ecee h.g cnm .nerden buldun neti.varmıymış gittiginiz yerdeee
denize girmeden nete mi girdin yaw:))

neyse cıkıyorum ben görüşrüüz sonra kızlar.hadin byee

cnm net buldum ama Allahlık çok yavaş gelmem 6 yı buldu denize gitmedim bugün yarın artık..özledim valla gamzeyi aradım oda buralarda ama aramızda mesafe var bende otobüsle geldim arabayla gelseydim görüşcektim..kociş arabaya izin vermedi..

boncuk sen mercimegi hazırla ,fırına vermeden ben yetişirim şekerimm hahaha

inş cnm cunku 11 den sonra esım uyur 4 gundur gecelerı gelıyor az once aradı dedım bu gece kecıboynuzu var dedıkı ben yatıcam kandırıcam ben onu cok yorgunmus uyumadan bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kızlar naptınız böle ya birsürü yazmışsınız oku oku bitmedi bu resim davasını banada anlatın bende çok merak ediyorum sizi..zaman buldukça girererim beni unutmayın.truf saol cnm bol bol dinlenmeyi düşünüyorum..

elaracım kardeşlerimizin doğum tarihleri bile aynı canım bu kadar mı olur yavvvvv....

hayırlısı olsun cnm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…