- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #6.981
karabiberim bebek takvimi nasıl yapılıyoo
cnm benım aklıma sey geldıde ondan kayboldum bı testım vardı dıjıtal onu arıyorum bı saattır buldum ve yabtım cıft cızgıyı yakaladım sonunda bugece anlayacaqın :))))))bu kaset testler hatalımı yoksa neyseboncukk gel sen beni dinle ertele sen bayram sonrasınaa
yeni bilgileri okuyunca pişman olursun keşkee yapmasaydım diyee
kızlar yeni bilgiler diyom sizi heveslendiriyom biliyom ama inanın elim gibipte düzenliyemedim bi türlü.ama sözzzzzzzzzz bu gecee yolıcam.anca gece müsait oluyomm,yani kafam rahat oluyor.
masallah cnm kızınada sanada hele kızın cok tatlı kocaman kız olmus Allah bagıslasınkızlar bir trülü beceremedim resim yüklemeye çlaıştım hata werio nolur bende sizi görüyim çok merak ediyorum yüklediğim gibi sizde bakarsınız... teminden biri kızımla ikimizin resmini yüklemeye çalışıyoum ama olmuyorr:2:
hehehe bugun bır hızdır gıdıyor valla ne guzel deqılmıKIZLAR COŞMUIŞUNUZ 20 sayfayı ne zaman yazdınız bugün çalışıyorum ve çok yoğunum biraz hafiflesin size yazıcam
hem de gece boyu çünkü nöbetteyim
ben geçen gün sildim bi sürü vardı resmim çalınma ihtimaline karşı
ama yüklerim ben de sonra şimdi hastanedeyim
elara kız yüz görümlüğümü istiyon yoksa
yapıyı bılmem resımlerınde sırın ufak kızlar gıbısın hıcte domınat durmuyorsun cnmbilmiyorumkismileyapı olarak öleyimm.evde benim sözüm gecer:)))
tip olarakk bilmiyorumm arkadaşlar ne düşündüü.öle bi tipim yok sanırım
cnm ınternetten al eczanelerde pahalı hemde az mıktarıkızlar selam...dr bugün 17mmlik bi yumoşun var dedi.iğne yok yine..testide bulamadım bi yerde buldum 50 lira istedilmaz:
cnm kac gunde bır regl oluyorsun bu kısıden kısıye degısıyor 28 gun de bır duzenlı olanların 14 cu gune gelıyor sanırım mesala trufla ben aynı adet tarıhımız ama o 14 unde yumurtluyor bense 34 gunde bır oldugum ıcın ayda ıkı kere yumurtluyorum sanırım ayy soz valla olmazsa bu ay onumuzdekı ay dra gıdıcem evde bence ınsan daha cok stres oluyorcanım benim idrar yolu sorunlarım olmuştu mart gibiydi galiba.o zaman 5 ti ama antibiyotik şu bu kullandım..aradan geçen zamanda hep hamiş kalmaya çalışıyodum.o sebepten soda limon ve potasyum sodyum diyeti yapıyorum.ara ara ara veriyorum.çünkü fazla soda kemik erimesi yapıyormuş.şimdide ölesine istedim bakma için.ph 8.şükür enfeksiyon yok.geçen ayda mantar ilacı kullandım mecburen mantar olmuştum.bu kadar.bu ayda 14.güne denk gelicek şekilde deniycem..
canım benim idrar yolu sorunlarım olmuştu mart gibiydi galiba.o zaman 5 ti ama antibiyotik şu bu kullandım..aradan geçen zamanda hep hamiş kalmaya çalışıyodum.o sebepten soda limon ve potasyum sodyum diyeti yapıyorum.ara ara ara veriyorum.çünkü fazla soda kemik erimesi yapıyormuş.şimdide ölesine istedim bakma için.ph 8.şükür enfeksiyon yok.geçen ayda mantar ilacı kullandım mecburen mantar olmuştum.bu kadar.bu ayda 14.güne denk gelicek şekilde deniycem..
kızlar ben cıkıyorum herkese ii akşamlarr
gecmişi okuyamadım.gelince okur cevap yazarımm
kardeşim için kıza bakmaya gidiyoruzz.bakalım neler olacak cok meraktayımm
bu arada erkek kardeşim behlülün fotokobisi.bu kız olmazsan ona uygun bi kısmet arıyoruzz duyrulurrr:)))
84 dogumlu ,ünv mezunu, işi var ,askerliginide yaptı:))
kızlar size şukadarını söleyim sıvı tüketimi cokk önemlii.
biizmle alakasını da özel mesajda yazcamm:))
az su içnelerin yumurtladıgı anlamaması,şeffaf sünen akıntıyı görememesi tamamen su tüketiminin azlıgına baglıı
ben cok uzun süreli okuyamıyorum bişiyi.göz e başıkm şiddetli agrıyorr
en güzel dua uykundan uyanıp kılınan namazın arkasından duadırr
benim size tavsiyem alışkanlık haline getirin teheccüd namazınıı
benim eşimle evlenmem bu namaz ve duayla olduu diyebilirimmm
gurubun adı da pipili olur.biz de kızların poposuna küçükken karpuz demiştik.şimdi kızım karpuzunu ört karpuzun acır falan diyoruz.bi gün pazara gittik cuartesi kurulana küçük kızım da yanımdaydı.karpuz alacaktık.karpuzcu kesmece bunlar aba karpuzu keseyim mi diyin ce bebim kız şeyini tutarak keesssmeee diye bir bağırdı.adam da şaşırdı .böyle bir anımız oldu.
bırseyde kalmamıs ıns gerek kalmaz tabı
dua olayını ben anlamadım bılen bırı daha ıyı acarsa sevınırım bırazdan gelıcem
amanınnn sözümümü dinledinnnn:roflol:dur kız adam noluyoo dicek sonra:roflol:
inşiallah canımm tutmuşturr hayırlısın olsunn
herkesin gönlündekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olsun:Saruboceq:
bu arada erkek kardeşim behlülün fotokobisi.bu kız olmazsan ona uygun bi kısmet arıyoruzz duyrulurrr:)))
karabiberimmm seni ekledim cnm.
sen ilk bu sayfa acıldıgında resimelrini sayfaya diekt kopy yapmıştın .
bende haksızlık yokkk ..ben seni gördümm,sende beni görebilriisn cnm:))
hamile hamile ugraşma albüm yapmak içinnn :CüvCüv:
ecee h.g cnm .nerden buldun neti.varmıymış gittiginiz yerdeee
denize girmeden nete mi girdin yaw:))
neyse cıkıyorum ben görüşrüüz sonra kızlar.hadin byee
boncuk sen mercimegi hazırla ,fırına vermeden ben yetişirim şekerimm hahaha
son adet tarihini
beklenen dogum tarijhini ver yapıyım sana cetvell
cetvele yazmamı istedigin bişi varsa onuda söle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?