bebek cinsiyet belirleme..

berrajım cnm allah razı olsun cnm rabbım gonlundekını ıns nasıp eder bu ugraslamızı bos cevırmez ıns cnm

arkadaşlar 2 aydır diyet yapıyorum . namaz ve duaya kesinlikle inanıyorum onu da yapıcam. bu ay vaginal duşu da denicem . doktorun verdiği vaginal tableti de kullandım. ovulasyon takibi de yaptırdım .
ama potasyum hapı içmedim ya da eşime çinko hapı içirmedim . keçi boynuzu kürü de içirmedim . çok kararsız kalıyorum . herşeyi denemek istiyorum . acaba bu ay potasyum hapı ve çinko hapı ile şu kürleri de yapıp önümüzdeki ay mı denesek . lütfen fikirlerinizi yazın . sizce ne yapayım . çok kararsız kaldım.

gamzem insallah canim insallah

feyza79 yani bacim acilden gelmis yatip dinlenmesi gerekiyormus rahim agzinda hala kan varmis ilac vermis herhalde dogumu önleyici calsiyuma devam demis aksam yine kan gelirse gel demis Allahima emanet ikiside

ay kıyamamm ya feyzamaaa demekk halenn kan varmışş annende yokkiii olsa bakardı ne güzel

kızlar lütfen bi yorum yapın .
birde matematik yumurta akı için yumurta sayısı 15 olmasa da olurmu ? yumurta akının ph ını nasıl ölçeceğiz? lütfen bir cevap bekliyorummm

buyuk 15 ortanca 5 kucuk 2 bucuk bende yas 35 bu sene veya onumuzdekı sene ıstıyorum nasıpse ınsallahhhhh

hazek sende dahaa önce böyle konu açmıştın hatırladım senii
sen birde yumurtlama zamnında bir kaç ilişki denemişsinn değilmii sonuncuda
şimdi nasıl deneyeceksin

diete 2 ay öncesinden başlaman cok ii olmuş
bol tuz tüketin
vajinal duş içinde karbonat ve yumurta akı karışımınının aynı anda ph sını ölc.hangisi yüksek cıkarsa onu yap bence.
yumurta sayısını bende sorcaktım matematige.15 tane fazla geldi banada.

namaz ve duayı eşinde yapsın mutlakaa.
bugünden itibaren her gece 3-4 gibi kalkın eşinle teeccüt namazı kılın.cok inanıyorum bu namazda edilen duanın kabul olduguna.

sag sol yumurta olayına inanmıyorum ama erkek cocuk için sagdan yumurtalam diyorlar genelde.

erkek cocuk için derin ilişki lazım.arkadan pozisyonda derin ilişki saglanabilir
bide ayakta ilişkide öneriliyor erkek cocuk için

birde matematik yumurta akı için yumurta sayısı 15 olmasa da olurmu ? yumurta akının ph ını nasıl ölçeceğiz? lütfen bir cevap bekliyorummm

canım olur herhalde ama bekletme süresine riayet etmelisin..ph ı turnusol kağıdı ile de ölçebilirsin. eğer 9 dan küçükse işimize yaramaz.ayrıca büyük marketlerde pastorize yumurtalar var onlardan alca ben,ph sini ölçüp onu kullancam.bu arada köy yumurtalarının ph si 10 yaklaşıyo.bulabilirsen ondan yap...

cnm vajınal tablet dedıgın vajınayı tamızlemek ıcınmı ama bence kurlerıde yap derım ya herseyı dene helekı ccınko takvıyesını denemem lazım cnm ya cunku ben bı ebeye sormustumda kesınlıkle esın cınko hapı alsın demıstı senın kızın bır tanemı kac yasında bu arada????cnm

canım senin kesin gulhyas arkadaşımıznn gibii olacak onada doktoru aynı demiştiii

berra keçiboynuzu kürüne hemen başla
tombililu 1 hafta kalaa başlamıştı yumurtlamaa zamnındaa
eşimee 2 ay boyunca hergün pekmezinii içirdimmm
sen çatlatma iğnesini vurulmayacakmısınn
doktorundaa önerdimii canımm yumurtlamaa zamnınn kalınırsaa erkekk olur diyee
bir bilgi ver bu konu hakkında

çatlatma ignesi vurulacakmısın
eger imkanın varsa yumurtanın catladıgını ultrasonda gördükten hemen sonra ilişkiye gir.
doktor şu saatte ilişki yap yumurta catlayabilir desede güvenmee kesinlik.ultrasonda görmeden emin olma.
cünkü yumurta catalamdan az önceki ilişkide kız olasılıgı cok yüksek.

vajinal duşu yapacaksan ve diette yaptıysan potasyuma gerek yok bence
eşin içinde çinko hapı kullansan iyi olurdu ama keçiboynuzu kürünü ve havuc suyu kürünü mutlaka yap eşinee.bak cok önemli spermin dayanıklılıgı,hareketililigi ve kalitesi.bak bu 3 özellikten kastımız y spremi.yani y spermini dayanıklı ve hareketli yapmaya calışıyoruz.
dayanıklı olmazsa yumurtaya gidemeden ölür.

canım tercih sana kalmış.ilk sayfada herşey yazıyor.aklına yatanları uygula.kafan rahatsa tamam hazırım diyebiliyorsan sorun yok.

ama hala tereddütlerin varsa , kendini hazır hissetmiyorsan bekle birazdaha derim
tercih senin

ph ölcmeye yarayan kitler var googleden arattırırsan görürsün.eczanede yada medikalcilerde satılıyor sanırım.

kızlar kolay hamile kalmak ve adetinizin düzene girmezi için (özellikle 30 ve üstü günde bir adet görenler) ibrahim saraçooğlunun kuru incir ve havuç kürü nü öneriyor. şuan da show tv de

gamzecim 1 kızım var 6 yaşında . kafam karıştı çinko sperm sayısını arttırmak için değilmiydi , alınmazsa sperm sayısı yine de fazla olmazmı acaba . çünkü cinsel perhiz durumu varya . sperm sayısı zaten artmazmı /

hem kurunu yaptın hemde pekmezınımı ıcırdın karabıberım

kızlar kolay hamile kalmak ve adetinizin düzene girmezi için (özellikle 30 ve üstü günde bir adet görenler) ibrahim saraçooğlunun kuru incir ve havuç kürü nü öneriyor. şuan da show tv de

evet izliyorumm şuannnnnn
bu ay yapmaya başlıcam ben.adetlerim 31 gün sürüyorr.28 güne inermi dersin bu kürlerle??

ben sanırım temmuzda bebiş yapcammkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ve uzakta bi dr. buldum.gidip rica etcem çatlama iğnesi vursun die ama korkuyorum tersler die.neyse şansımı deniyim.eşim bu ay yurt dışına çıkacak.temmuzda geliyor ve bizzzzzz...çalışmlara başlama kararı aldık.
şunu sorcam.iğne vurulduktan sonra ki 38. saat mi,çatladıktan sonra 38. saat mi??????????????????

karabibercim doktorum çatlatma iğnesine gerek yok dedi . yumurtam dün 21 mm olmuş . kendiliğinden çatlar dedi . yumurtlama günümü erkek bebek için takip ediyor doktorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…