- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
canım yaklaşık 2 aydır eşim ve ben diyet yapıyoruz . tuz , et , muz , patates , nohut gibi gıdalara ağırlık verdik . süt ve süt ürünlerinden , balık , maruldan uzak duruyoruz. birde doktor bol bol hamurlu tatlılar yenecek dedi . bu ay vaginal duşu denicem . doktor 3 kezden fazla denemezsen sorun olmaz dedi . ama yumurtayla olanmı yoksa karbonatlı olan mı karar veremedim .
aslında matematiğe yumurta sayısı 15 den az olabilirmi diye sormak istiyorum . umarım görür cevaplar .
namaz ve duaya da inanıyorum . onları da yapacağım .
sağ sol olayına pek inanmıyorum ama doktorum bu ay sağda yumurtan dedi . çok ayıp olacak ama belki benim gibi herşeyi arştırmak isteyen vardır diye yazıyorum . ilişkide vajene arkadan giriş poziyonununda olmalı dedi .
gamzem insallah canim insallah
feyza79 yani bacim acilden gelmis yatip dinlenmesi gerekiyormus rahim agzinda hala kan varmis ilac vermis herhalde dogumu önleyici calsiyuma devam demis aksam yine kan gelirse gel demis Allahima emanet ikiside
Merhaba kizlar.
Harika bi forum olmus.Emeginize saglik.
Benim 3,5 yasinda bi kizim var.Ikinciyi düsünüyoruz.2 aydir tahmini yumurtlama günümde 1 kez denedik ama tutmadi malesef.
buyuk 15 ortanca 5 kucuk 2 bucuk bende yas 35 bu sene veya onumuzdekı sene ıstıyorum nasıpse ınsallahhhhh
canım yaklaşık 2 aydır eşim ve ben diyet yapıyoruz . tuz , et , muz , patates , nohut gibi gıdalara ağırlık verdik . süt ve süt ürünlerinden , balık , maruldan uzak duruyoruz. birde doktor bol bol hamurlu tatlılar yenecek dedi . bu ay vaginal duşu denicem . doktor 3 kezden fazla denemezsen sorun olmaz dedi . ama yumurtayla olanmı yoksa karbonatlı olan mı karar veremedim .
aslında matematiğe yumurta sayısı 15 den az olabilirmi diye sormak istiyorum . umarım görür cevaplar .
namaz ve duaya da inanıyorum . onları da yapacağım .
sağ sol olayına pek inanmıyorum ama doktorum bu ay sağda yumurtan dedi . çok ayıp olacak ama belki benim gibi herşeyi arştırmak isteyen vardır diye yazıyorum . ilişkide vajene arkadan giriş poziyonununda olmalı dedi .
kızlar lütfen bi yorum yapın .
birde matematik yumurta akı için yumurta sayısı 15 olmasa da olurmu ? yumurta akının ph ını nasıl ölçeceğiz? lütfen bir cevap bekliyorummm
arkadaşlar 2 aydır diyet yapıyorum . namaz ve duaya kesinlikle inanıyorum onu da yapıcam. bu ay vaginal duşu da denicem . doktorun verdiği vaginal tableti de kullandım. ovulasyon takibi de yaptırdım .
ama potasyum hapı içmedim ya da eşime çinko hapı içirmedim . keçi boynuzu kürü de içirmedim . çok kararsız kalıyorum . herşeyi denemek istiyorum . acaba bu ay potasyum hapı ve çinko hapı ile şu kürleri de yapıp önümüzdeki ay mı denesek . lütfen fikirlerinizi yazın . sizce ne yapayım . çok kararsız kaldım.
arkadaşlar ancak yazabildim . dün doktora gittim . verdiği vaginal tablet için şu açıklamayı yaptı : erkek bebek için vagenin mutlaka temiz yani enfeksiyonsuz olması şartmış . bu yüzden verdiği tabletle olası bir enfeksiyonu yok etmek istemiş , bende enfeksiyon yokmuş ama yine de vageni temizlemek için tableti vermiş , tablet önce vagen ph ını düşürüyormuş , ardından vagendeki enfeksiyon yok olacağı için vagen ph ı yükseliyormuş. yumurtamın büyüklüğüne göre cuma - pazar ilişki dedi. lütfen herkes dua etsin . hayırlısıyla oğluşa hamile kalabileyim.
arkadaşlar 2 aydır diyet yapıyorum . namaz ve duaya kesinlikle inanıyorum onu da yapıcam. bu ay vaginal duşu da denicem . doktorun verdiği vaginal tableti de kullandım. ovulasyon takibi de yaptırdım .
ama potasyum hapı içmedim ya da eşime çinko hapı içirmedim . keçi boynuzu kürü de içirmedim . çok kararsız kalıyorum . herşeyi denemek istiyorum . acaba bu ay potasyum hapı ve çinko hapı ile şu kürleri de yapıp önümüzdeki ay mı denesek . lütfen fikirlerinizi yazın . sizce ne yapayım . çok kararsız kaldım.
kızlar lütfen bi yorum yapın .
birde matematik yumurta akı için yumurta sayısı 15 olmasa da olurmu ? yumurta akının ph ını nasıl ölçeceğiz? lütfen bir cevap bekliyorummm
berra keçiboynuzu kürüne hemen başla
tombililu 1 hafta kalaa başlamıştı yumurtlamaa zamnındaa
eşimee 2 ay boyunca hergün pekmezinii içirdimmm
sen çatlatma iğnesini vurulmayacakmısınn
doktorundaa önerdimii canımm yumurtlamaa zamnınn kalınırsaa erkekk olur diyee
bir bilgi ver bu konu hakkında
kızlar kolay hamile kalmak ve adetinizin düzene girmezi için (özellikle 30 ve üstü günde bir adet görenler) ibrahim saraçooğlunun kuru incir ve havuç kürü nü öneriyor. şuan da show tv de
çatlatma ignesi vurulacakmısın
eger imkanın varsa yumurtanın catladıgını ultrasonda gördükten hemen sonra ilişkiye gir.
doktor şu saatte ilişki yap yumurta catlayabilir desede güvenmee kesinlik.ultrasonda görmeden emin olma.
cünkü yumurta catalamdan az önceki ilişkide kız olasılıgı cok yüksek.
vajinal duşu yapacaksan ve diette yaptıysan potasyuma gerek yok bence
eşin içinde çinko hapı kullansan iyi olurdu ama keçiboynuzu kürünü ve havuc suyu kürünü mutlaka yap eşinee.bak cok önemli spermin dayanıklılıgı,hareketililigi ve kalitesi.bak bu 3 özellikten kastımız y spremi.yani y spermini dayanıklı ve hareketli yapmaya calışıyoruz.
dayanıklı olmazsa yumurtaya gidemeden ölür.
canım tercih sana kalmış.ilk sayfada herşey yazıyor.aklına yatanları uygula.kafan rahatsa tamam hazırım diyebiliyorsan sorun yok.
ama hala tereddütlerin varsa , kendini hazır hissetmiyorsan bekle birazdaha derim
tercih senin
ph ölcmeye yarayan kitler var googleden arattırırsan görürsün.eczanede yada medikalcilerde satılıyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?