bebek cinsiyet belirleme..

ben erkek ve kadının içmesi gerekenleri o sitde alıp yazdım zten buraya......ya orda daha ne yöntemler var..ama ben eşim oldumu bakamıyorum.şöylebi gün boş olucam.Allah oku okuyabildiğin kadar,ne bilgilervar.

karbonatlı duşu ve yumurta akı duşunu yap derken kendine uygulamıcan.yoksa vajina tahriş olur enfeksiyon olursun
bi kapa koy öyle ölc ph sını bence.
sadece ilişki öncesi hangisinin ph sı yüksek cıkarsa onu yap
bence ikisinden birini yap.aynı anda yapmak sakıncalı olabilir belki

matamatıkcım yumurtayı kabugundan nasıl ayırıp koyazac kız buzluga kırılmazmı ıcı bıde nasıl ph mızı olcuzez cnm ya acıklarsan sevınırım

kabklu yumurtayı yıka,buzdolabında beklet.sonra dışarı çıkar.oda sıcaklığına gelsin.kır yumurtayı,sarısıyla beyazını ayır.beyazının phsini ölç.ölçümü yapa aletler var mış canım ama ben daha araştırmadım.ama var ,biliyorum..

Son düzenleme:
ben erkek ve kadının içmesi gerekenleri o sitde alıp yazdım zten buraya......ya orda daha ne yöntemler var..ama ben eşim oldumu bakamıyorum.şöylebi gün boş olucam.Allah oku okuyabildiğin kadar,ne bilgilervar.

matematikkkk lütfen fırsat buldıkcaa bak o siteeye cnm.tr deki bilgileri artık ezberledik.
degişik bilmedigimiz yöntemler bilgiler lazım bize:)

karabibercim doktorum çatlatma iğnesine gerek yok dedi . yumurtam dün 21 mm olmuş . kendiliğinden çatlar dedi . yumurtlama günümü erkek bebek için takip ediyor doktorum zaten

benimde iğne olmadan olduu
senin kaçıncı gün çatlayacakk doktorrdedimii
bidee akıntı varyaa onuda söyledimii
benim gündüz geldii gece ilişki olduu 1 gün sonra akıntı yine geldi

arada öle parazitler cıkacaktır, onları burdan uzak tutmak için gereken cevapları yeri geldiginde vermek lazım.yoksa içime dert olur:))

canım bence hiç cevap vermee kesinliklee
yoksa burası kapanırr
birde yazsınlar dursunlar boşver sen onlarıııı
orkideee iyii biliyooo bu konularıı onu dinle sennn

ay sen nerden buldun o siteyii bende okuyayımm amaa ingilizcemm yok
demek yabancılarda bizler gibii istiyoo

arkadaşlar bu ph ı ölçen şey adını ne unuttum ama bizde var. küçük şerit halinde bir kağıt bu.
akvaryumcular da satılıyor. eşim balıklarla uğraştığı için. aaa şimdi aklıma geldiii.

eşim de balıkların çiftleşmesi için ve yaşayabilmelri için suyun ph ını ölçerdi bu kağıtla

kızlar farkındamısınızz konumuzuu üye olmayanlarda okuyoo dmeekk konuu dikkat çekiyoo
herkess araştırıyoo dmeekkii şuann 3 kişi var sitede üye olmayannn
üye olan 9 kişi

eşim yumurta ile kendisine yani saçları için yumurta kürü yapıyordu dolapta 2-3 haftalık olan yumurtaları attırmaz evet şimdi kırdım beyazına bu kağıttan koydum bekliyorum ph ını ölçeceğim

kızlar farkındamısınızz konumuzuu üye olmayanlarda okuyoo dmeekk konuu dikkat çekiyoo
herkess araştırıyoo dmeekkii şuann 3 kişi var sitede üye olmayannn
üye olan 9 kişi

ben genecgün bişi arattırıyodum googleden
direk bu sayfa cıktı:))
nette yokki böle geniş kapsamlı detaylı bilgiler arşivi.ben bulamadım yani
zaten o nednele böle bi topic actım.herkes faydalansınn dua alalımm hepimizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…