- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
oylemii canim yaaa ziraa bu bilgiler bos degil birde bir arkadasim aciklamisti bana
kadinin ve erkegin kullandigi vitaminler varmis o sitede o vitaminler sonucu kadininki 8. erkegin p h i 8.5 9 a cikmis bende not edili ama yurtdisindayim bulamadim tr yede vardir daha dogrusu tam arastirmadim desem
elaramm bosver kuzum bize bilgi lazimm gorme en guzel cevap onlara
yumurta akı seni korkutmasın canım.ebrunun dediği sitede kadınlar bu yumurta akını yapmayaı dövcekler nerdeyse...........:roflol:
öncesinde karbonatlı duşu yap,sonra yumurtayı...her gün de ph .ını yaz .bizimlede paylaş tamam mı...9 un üstünde olmalı.en son ilişkiden yaım saat önce yaparsın,ölçersin ph.ını.Gerisi Rabbime kalmışopuyorumnanaktan
matamatıkcım yumurtayı kabugundan nasıl ayırıp koyazac kız buzluga kırılmazmı ıcı bıde nasıl ph mızı olcuzez cnm ya acıklarsan sevınırım
ben erkek ve kadının içmesi gerekenleri o sitde alıp yazdım zten buraya......ya orda daha ne yöntemler var..ama ben eşim oldumu bakamıyorum.şöylebi gün boş olucam.Allah oku okuyabildiğin kadar,ne bilgilervar.
matematikkkk lütfen fırsat buldıkcaa bak o siteeye cnm.tr deki bilgileri artık ezberledik.
degişik bilmedigimiz yöntemler bilgiler lazım bize:)
karabibercim doktorum çatlatma iğnesine gerek yok dedi . yumurtam dün 21 mm olmuş . kendiliğinden çatlar dedi . yumurtlama günümü erkek bebek için takip ediyor doktorum zaten
arada öle parazitler cıkacaktır, onları burdan uzak tutmak için gereken cevapları yeri geldiginde vermek lazım.yoksa içime dert olur:))
kizlar keciboynuzu kiz cocuk icin kafanizi karistirmayin nolur onun yerine muz incir yedirin kocalaraa
ben erkek ve kadının içmesi gerekenleri o sitde alıp yazdım zten buraya......ya orda daha ne yöntemler var..ama ben eşim oldumu bakamıyorum.şöylebi gün boş olucam.Allah oku okuyabildiğin kadar,ne bilgilervar.
kabklu yumurtayı yıka,buzdolabında beklet.sonra dışarı çıkar.oda sıcaklığına gelsin.kır yumurtayı,sarısıyla beyazını ayır.beyazının phsini ölç.ölçümü yapa aletler var mış canım ama ben daha araştırmadım.ama var ,biliyorum..
o zaman kuru incir ve soğan kürü daha iyiebru keçiboynuzu ve kız cocuk ilişkisinin mantıgı netmiş cnmCADIARZU
ay sen nerden buldun o siteyii bende okuyayımm amaa ingilizcemm yok
demek yabancılarda bizler gibii istiyoo
kızlar farkındamısınızz konumuzuu üye olmayanlarda okuyoo dmeekk konuu dikkat çekiyoo
herkess araştırıyoo dmeekkii şuann 3 kişi var sitede üye olmayannn
üye olan 9 kişi
eşim yumurta ile kendisine yani saçları için yumurta kürü yapıyordu dolapta 2-3 haftalık olan yumurtaları attırmaz evet şimdi kırdım beyazına bu kağıttan koydum bekliyorum ph ını ölçeceğim
süppperrrsinn cnmmalkisalkisalkis
bekliyoz sonucunuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?