bebek cinsiyet belirleme..

şu an 3 aylık hamileyim.doktor tahmin için erken dedi.ama %60 erkek olabilir dedi.ama kesin değil dedi.

ayy canım ne kadar çok sevindimm..alalhım inşallah dogrudur..ne ettin ne yaptın bi anlatsanaa.kızın varmıydı..

tamam canım.ozaman hemen başlayayım bende.girer çıkar okurum artık..

ph ı 8.4 olan nestlenin suyunu içmiştim ben

yaaa nestlee.evet biliyordum.tadıda diger sulardan çok garklı çok güzell..ama diger sulara göre pahalı dimi..

bende alayım 200 adet..

kızlar sayı bildirmeye gerek yok
295 tane okusun herkes.
4-6 eylül kadir gecesi.o güne kadar bitirelim.o gün duasını yapalımm
lütfen okumayacak olanlar sölesinn.önünüzde 1 ay varr 295 sayısı cok degil
günde 10 tane okusan 1 ayda 300 yapar.295 tane okuncakk sayı önemlii

arkadaşlara kaynak olsunn diye nasıl hamile kaldığınıı buldumm canımm
hayırlı olsun oğluşun

5 yaşında bir kızım vardı bir oğlum olsun istiyordum.ocak ayında doktora gittim.doktor klomen ve çatlatma iğnesiyle yumurtlama günü tek ilişkiyle erkek olur dedi.bende uyguladım ama doktorun bana önerdiği ilişki günü yumurtlama günü değilmiş.bana 13.günü tek ilişki dedi bende yaptım ama böyle 3 ay hamile kalamadım.daha sonra doktorumu değiştirdim.yeni doktorumla ilaçsız yumurtlama takibiyle ilk ayda hamile kaldım.

"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

Anlamı:
"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."

20 Agustos cuma günü bitecek duası yapılcakk

[table="head"]No|Nick|Sayı|Sonuc(sayıyı tamamlayamayanlar 19 agustosta bildirsin)
1|Truf|300
2|Deyyan|300
3|Boncuk_|299
4|Eceiremnur|295
5|Gamzecim|295
6|Helenx|295
7|Hdegirmenci|295
8|Aytence|295
9|Umut_11|295
10|Kardelen074|295
11|Mse121822|295
12|Mutluelif|295
13|Sinam|295
14|Gurbet Güzeli|295
15|EIara|300

[/table]

truf ve ben ve deyyan 300 okucaz.
boncuk sende 299 oku

Son düzenleyen: Moderatör:

kızz okurumm.cumaya kadar dendii ben o yüzden.iki günde zor olur diye.bir ayda ooo biter canımmm.tamam okurumm..

kızlar 200 tane beni de ekleyin

kızlar cumaya kadar mı yoksa kadir gecesine kadar mı ona göre okuyalım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…