bebek cinsiyet belirleme..

cnm sagolasın Allah dualarımızı kabul etsın
kızlar ben çıkıyorum
çokkkkkk yorgunum hepinize iyi geceler
tabi bu sıcaktada nekadar uyunabilirse
ALLAHa emanet olun
byyyyyyyyy
ıyı geceler cnm

Allah kabul etsinnn cok sagollll

Kizlar cok gec oldu biliyorum ama bende katilmak istiyorum araniza bende erkek cocuk istiyorum su an gec saat ama yarin bende bu konuda bilgilerimi paylasacagim sizinle umarim hepimizin gönlündeki olur

iyi geceler kızlar gamzecimin slm var elara çok hoş bir bayansın memnun oldum cnm..görüşürüz kızlar
size çok samimi bir itiraf sizleri yüzyüze gelmeden bile çok sevdim arkadaşlığımız daim olsun inş.oğluşlarımızı doğurduktan sonrada ortak bir konudaa buluşalım şekerler öpüyorum sizler...muks..

İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: “Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için “Salât-i Tefriciye”yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, o kulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir.”

hd o kadar bilgi yolladım daha ne bilgisi istiyon yaw, yakında eve mini laboratuvar kurup x y yi ayırıp kendimize enjekte edecezz nerdeyse.
sana yolladıklarımı yapabilsenn daha ne istiyon.fazlasıı kafa karıştırır.

Latin harfleri ile:

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…