- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #7.221
ozaman kişi başına 255 düşüyorrr. sen 200 oku cnm
kabul mu kızlarrr.haftaya cumaya kadar bitcek dimi.yoksa 3 gün sonramı:)
gızlarrrrrrrrrrrr herkesssden bi ses cıkıyorrr
yaww 200 degill eşit miktarlarda okuncakk
en son rakam 255 kapiş?
sizce çokmu abartıyorum
hevesınmı gıttı yapma cnm ya keske benımde oglum olsada kım ne ıstıyorsa o ısmı koysa o yuzden bence takılma cok keyfını cıkar ıns gonlunce olur[/QUOT
bir abisinin adı abuzer diğeri hacı idi.kişiliklerine bişey demiyorumda isimlerin değişik olması canımı sıkıyır sence abartıyormuyum?abuzer diye seslenirim diyorum çocuğa şimdiden sinir oldum
o şanssızlık bendede var.bende takibi yapanı buluyorum.ya iğne yapmıyo.yada bi uyuzluk oluyo.geçen ayki drum hem klomen hemde iğne vermişti ama bu ay tatilde.ramazandada gidemiycem anlıycan her zaman şans olmuyo drdan yana5 yaşında bir kızım vardı bir oğlum olsun istiyordum.ocak ayında doktora gittim.doktor klomen ve çatlatma iğnesiyle yumurtlama günü tek ilişkiyle erkek olur dedi.bende uyguladım ama doktorun bana önerdiği ilişki günü yumurtlama günü değilmiş.bana 13.günü tek ilişki dedi bende yaptım ama böyle 3 ay hamile kalamadım.daha sonra doktorumu değiştirdim.yeni doktorumla ilaçsız yumurtlama takibiyle ilk ayda hamile kaldım.[/QUOTE
ya bu drları nerden buluyosun allah aşkına
ben 3 dr dolaştım hepsi ters cevap veriyo neden merak ediyosun niçin gerekli
yumurta takibine ihtitacın yok falan filan
fhna inşallah allah kalbindekini verir.çatladığını görmüşmü.yoksa çatlamak üzeremi dedi.genelde çatladıktan sonra hemen olmazsa ilişki biraz zor oluyo..ben hep çatladıktan sonra denedim ama tutmuyo.bilmiyorumkismiledoktor kesin olmaz diyor sadece şans arttırır.ben doktora gittiğimde adtimin 17.günü idi yumurtan çatlamış dedi.şimdi olsa erkek olur dedi.bizde o gün hemen yaptıkkaydirigubbakcemile3 birde 36 saat sonra yaptık.doktor gün aşırı olsun sık sık olsun dedi biz 2 kere denedik.
kızlar banada verin bu duadan elaramı ilgileniyo.elaracım ne okunacak çok okuyamam ama okumaya çalışcam kadar ver.benide dualarınıza ekleyin bende dua edeyim.:Saruboceq:kızlar 200 tane beni de ekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?