- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #7.241
o şanssızlık bendede var.bende takibi yapanı buluyorum.ya iğne yapmıyo.yada bi uyuzluk oluyo.geçen ayki drum hem klomen hemde iğne vermişti ama bu ay tatilde.ramazandada gidemiycem anlıycan her zaman şans olmuyo drdan yana
fhna inşallah allah kalbindekini verir.çatladığını görmüşmü.yoksa çatlamak üzeremi dedi.genelde çatladıktan sonra hemen olmazsa ilişki biraz zor oluyo..ben hep çatladıktan sonra denedim ama tutmuyo.bilmiyorumkismile
kızlar banada verin bu duadan elaramı ilgileniyo.elaracım ne okunacak çok okuyamam ama okumaya çalışcam kadar ver.benide dualarınıza ekleyin bende dua edeyim.:Saruboceq:
mimoza yumurtan çatlamış dedi.hemen ilişki olsa iyi olur dedi.bizde denedik.birde 36 saat sonra denedik.artık hangisinde tuttu bilmiyorum.
255 bu cumaya biter.bence ilkini bu hafta bitirelim.
mımoza hergun aynı saatte yab cnm bu cok onemlı ama benım sana tavsıye edıcegım saat 3 te yap yarın catlaması ıcın bugun cıft cızgı gormen lasım hatta t olan c den koyu olmalı bende aynı hataya dustum yarın catlar dedım bugece degerlendırıyım dedım ama hata yabmısım bence acele etme nede olsa testını almıssın once emın ol .ben cok pısmanım vallahı bır gun daha bekleseymısım sansım yuzde 30 daha fazla oluyordu sımdı yabacak bırseyım kalmadı .Bekle o cızgıyı cnm eger yumurtlama gununse cıft cızgı gorceksın ozaman catlamasını beklemene gerek yokkı aynı gun ılıskı olabılır ve catladıktan sonra ılk 12 saat ıcınde sık ılıskı ıle bırseyler yazdım bugunelaracım dün 1,5ta yaptım ovulasyon testini bugünde aynı saatmi yapsam..bide benimki saat 10 ve 20 arası herhangi bir saat yapabilirsiniz yazıyo.akşammı yapem sabahmı.ben yarın sabah deneme yapmayı düşünüyorum.bunu nasıl bulcaz kızlar yardım...büyük ihtimal yarın çatlar.çünkü pazartesi 17 mmdi.günde 3mm civarı büyüyo.salı 20 çarşamba 23 olsa perşembe sabaha çatlamış olur heralde dimi....testi yapem bakem.aksilik sol tarafımda hiç sancıma olmuyo.tüm sancılar sağda
okurum elaracım 255 tane.bu selatı tefriciye değilmi.ben bunu ezbere biliomzemuszemuszemuszemus
mımoza hergun aynı saatte yab cnm bu cok onemlı ama benım sana tavsıye edıcegım saat 3 te yap yarın catlaması ıcın bugun cıft cızgı gormen lasım hatta t olan c den koyu olmalı bende aynı hataya dustum yarın catlar dedım bugece degerlendırıyım dedım ama hata yabmısım bence acele etme nede olsa testını almıssın once emın ol .ben cok pısmanım vallahı bır gun daha bekleseymısım sansım yuzde 30 daha fazla oluyordu sımdı yabacak bırseyım kalmadı .Bekle o cızgıyı cnm eger yumurtlama gununse cıft cızgı gorceksın ozaman catlamasını beklemene gerek yokkı aynı gun ılıskı olabılır ve catladıktan sonra ılk 12 saat ıcınde sık ılıskı ıle bırseyler yazdım bugun
Bu ay hamıle kalmazsam kesınlıkle yumurtam catlamadan once bırlıktelık yasamam her ay bıkere denerım ne olcakkı gec lsun guc olmasın
elara cnm ya ısımlerını belkı paylasmak ıstemeyn vardır ama bence ısımlerımızle soylense daha ıyı olur gıbı gelıyorn sız daha ıyı bılırsınız ben bu duayı daha once hıc okumadım ılk olcak ıns
ozaman kişi başına 255 düşüyorrr. sen 200 oku cnm
kabul mu kızlarrr.haftaya cumaya kadar bitcek dimi.yoksa 3 gün sonramı:)
boncuk bu site o kadar popülerki inan tanıdık çıkar..allah nede olsa dua edeni ve niyetlerimizi bilecek kadar yüce.biz okuyalım dualarımızı edelim.kendi isimlerimizi ve niklerimizi söyleyelim allahın taktiri sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?