bebek cinsiyet belirleme..

fhna o zaman büyük ihtimal erkektir.yani oğlan olmazsa artık bütün yöntemlker çöpe..seninki çatladıktan sonra kesin tutmuş..bende çok çatladıktan sonra çok denedim ama tutmuy...ama bu ay tutacakmış gibi bi his var içimde...zaten dr sene sonuna kadar olmazsa gel r.filmi çekelim.sperm test falanda istiycem dedi..

mımoza hergun aynı saatte yab cnm bu cok onemlı ama benım sana tavsıye edıcegım saat 3 te yap yarın catlaması ıcın bugun cıft cızgı gormen lasım hatta t olan c den koyu olmalı bende aynı hataya dustum yarın catlar dedım bugece degerlendırıyım dedım ama hata yabmısım bence acele etme nede olsa testını almıssın once emın ol .ben cok pısmanım vallahı bır gun daha bekleseymısım sansım yuzde 30 daha fazla oluyordu sımdı yabacak bırseyım kalmadı .Bekle o cızgıyı cnm eger yumurtlama gununse cıft cızgı gorceksın ozaman catlamasını beklemene gerek yokkı aynı gun ılıskı olabılır ve catladıktan sonra ılk 12 saat ıcınde sık ılıskı ıle bırseyler yazdım bugun

elara cnm ya ısımlerını belkı paylasmak ıstemeyn vardır ama bence ısımlerımızle soylense daha ıyı olur gıbı gelıyorn sız daha ıyı bılırsınız ben bu duayı daha once hıc okumadım ılk olcak ıns

boncukcum o zaman saat 3te yapıyım bugünkünü.çift çıkarca yarın sabahmı etsem bu gecemi .....malesef tam saati vermiyo.bende çift çizgiler aynı koyulukta yada test daha koyuysa 24 ila 36 saat içinde çatlıycak yazıyo..

arkadaşlar ben bu yöntemlere farklı bişey daha eklemek istiyorum.ilişki esnasında kadının sağ tarafında yatması.ilişkiden sonra değil.ilişki esnasında.denenmiş bir yöntem.

boncuk bu site o kadar popülerki inan tanıdık çıkar..allah nede olsa dua edeni ve niyetlerimizi bilecek kadar yüce.biz okuyalım dualarımızı edelim.kendi isimlerimizi ve niklerimizi söyleyelim allahın taktiri sonuçta

isimler şart zaten.burda yazmak isteemeyenler.turufa mesaj atsınn
duasını o yapcak sanırımmm

aloooo duydunuzmu beni gızlarrr.:hulya:

mimoza özelden trufa at ismini.herkesin bilmesine gerek yok
ismen sölenmesi daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…