- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #7.261
arkadaşlar ben bu yöntemlere farklı bişey daha eklemek istiyorum.ilişki esnasında kadının sağ tarafında yatması.ilişkiden sonra değil.ilişki esnasında.denenmiş bir yöntem.
fhna o zaman büyük ihtimal erkektir.yani oğlan olmazsa artık bütün yöntemlker çöpe..seninki çatladıktan sonra kesin tutmuş..bende çok çatladıktan sonra çok denedim ama tutmuy...ama bu ay tutacakmış gibi bi his var içimde...zaten dr sene sonuna kadar olmazsa gel r.filmi çekelim.sperm test falanda istiycem dedi..
evet tatlım bak bu gece yapma yumurtlama gunu yabcam dıyorsan cıft cızgıyı gordugun zaman yabıcaksın ama catladıgında yabmak ıstıyorsan aksam 11 de tekrar yap yarın yıne yab tek cızgıye yada sılık cızgıye dustugu andaa catlamıs olcak yumurtan sılık cızgıyı gordugun andada ılıskı olabılır 12 saat ıcındede benım dun gece 12 de yabtıgım test yıne cıft cızgı koyuydu ve deneme yabtık cunku ben bırgun oncesındede yabtım anlayacagın olan olduysa ılk denenmemde oldu yok olmadıysa sansımı artırmak ıcın dun gecede oldu.sımdı bende bugun teste yabıcam bırazdan bakıcam yumurta catlamısmı ıns catlamıstırda dunku sansım yukselır yanı ben hatalı davrandım demem okı cıft cızgıyı bekle gerısı kolay ben burdayım :)boncukcum o zaman saat 3te yapıyım bugünkünü.çift çıkarca yarın sabahmı etsem bu gecemi .....malesef tam saati vermiyo.bende çift çizgiler aynı koyulukta yada test daha koyuysa 24 ila 36 saat içinde çatlıycak yazıyo..
farketmez.benimde öyle olmuştu.daha önce yazmıştım.hatta ben cinsiyeti belli olana kadar çok tereddütlüydüm.
isimler şart zaten.burda yazmak isteemeyenler.turufa mesaj atsınn
duasını o yapcak sanırımmm
aloooo duydunuzmu beni gızlarrr.:hulya:
arkadaşlar haftada 1 okusunda cok iyi olur ama hepimiz bu sıcaklarda oruclu olacagızz.halsizligimiz ve baş agrısı cok olur.bide cocuklar var,iftar hazırlancak filann
zorlanırız diye süreyi uzun tuttumm
ama dersenizki mübarek ayda dişimizi sıkarız her hafta okurz bitiririz ,zorlandıgımız eyrde yakınlarımızada okuturuzz derseniz;
13 agustos
20 agustos
27 agustos
ve kadir gecesi günü olmak üzere 4 kere okumuş oluruzz
cevapplarınızı bekliyorumm
kimse cevap yazmadığına göre ben bu isim meselesini abartıyorumfisfisfis
anlamadım cnm hangı konuda tereddutluydun
elara tamam cnm namaz kolay kılarız tabıkı
arkadaşlar istanbulda yaşayan arkadaşlar kimler.söleyin ..önemlii???
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
Anlamı:
"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."
20 Agustos cuma günü bitecek duası yapılcakk
[table="head"]No|Nick|Sayı|Sonuc(sayıyı tamamlayamayanlar 19 agustosta bildirsin)
1|Truf|300
2|Deyyan|300
3|Boncuk_|299
4|Eceiremnur|295
5|Gamzecim|295
6|Helenx|295
7|Hdegirmenci|295
8|Aytence|295
9|Umut_11|295
10|Kardelen074|295
11|Mse121822|295
12|Mutluelif|295
13|Sinam|295
14|Gurbet Güzeli|295
15|EIara|300
[/table]
truf ve ben ve deyyan 300 okucaz.
boncuk sende 299 oku
anladım cnm neden kaybetmıstın bebegınıerkek olup olmayacağı konusunda.ama erkek oldu.doğuma birkaç gün kala öldü.
tamam ben okurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?