bebek cinsiyet belirleme..

arkadaşlar ben bu yöntemlere farklı bişey daha eklemek istiyorum.ilişki esnasında kadının sağ tarafında yatması.ilişkiden sonra değil.ilişki esnasında.denenmiş bir yöntem.

kardelencim benim yumoş bu ay solda.yumurta sağda soldada olsa farkedermi acaba bu yöntem..deneriz bundan kolay ne varkaydirigubbakcemile3:asigim:

mimoza biz 2 ay phı 7 den yüksek su içtik. eşimde bende maden suyu bol tükettik.ayrıca tuzlu çekirdek tuzlu badem yedik.muz kayısı bol tükettik. et yedik.

evet tatlım bak bu gece yapma yumurtlama gunu yabcam dıyorsan cıft cızgıyı gordugun zaman yabıcaksın ama catladıgında yabmak ıstıyorsan aksam 11 de tekrar yap yarın yıne yab tek cızgıye yada sılık cızgıye dustugu andaa catlamıs olcak yumurtan sılık cızgıyı gordugun andada ılıskı olabılır 12 saat ıcındede benım dun gece 12 de yabtıgım test yıne cıft cızgı koyuydu ve deneme yabtık cunku ben bırgun oncesındede yabtım anlayacagın olan olduysa ılk denenmemde oldu yok olmadıysa sansımı artırmak ıcın dun gecede oldu.sımdı bende bugun teste yabıcam bırazdan bakıcam yumurta catlamısmı ıns catlamıstırda dunku sansım yukselır yanı ben hatalı davrandım demem okı cıft cızgıyı bekle gerısı kolay ben burdayım :)

demek 13 agustos ve 255..
elimden geldigince çabucak başlayacagımm.inşallah...

kimse cevap yazmadığına göre ben bu isim meselesini abartıyorumfisfisfis

canım eşin şuan yogun duygusall.emin ol senin başına gelseydi sende koymak isterdin..isme takılma önemli olan anlamıdır..olmadı eşinle konuşş...

fhna cnm hayır abartmıyorsun ebette haklısın ama soyle dusun rabbım gonlune gore vermıs bır oglun oluyor bu nekadar gusel bırsey cok takma daha cok var gundogmadan neler dogar

fhna canım herşeyi yapmışsın.taktir allahın.dua etmekten başka bi yapacak kalmamış.canım.inşallah rabbim kalbindekini verir.....bende yaptım inşallah bu ay kalırım

tamam ben okurum...

son sayı anladığım kadarıyla 255 tamam ben okurum...aman banada dua edinde bari bu ay kalayım:))))))birde 255 duayı okuyup bitirdikten sonra hacet namazı kılacağız...doğru anladım umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…