bebek cinsiyet belirleme..

ıste bunu arıyodum bende kız ıstıyodum dememkıı bu sıtede erkek ıcın ugralısıyormus:)) teekkurler ama kız cocuk ıcınde paylaşılırsa ınanılmaz sevınırım...tesekkurler elaraa.s.

tabıkıde ancak belkı sayfayı bılıyosundur topıge hakımsın dıye sormustum ama buldum bıseyler tesekkulerrrr:)

ıste bunu arıyodum bende kız ıstıyodum dememkıı bu sıtede erkek ıcın ugralısıyormus:)) teekkurler ama kız cocuk ıcınde paylaşılırsa ınanılmaz sevınırım...tesekkurler elaraa.s.

hımm senin oglunmu varr
nasıl yaptın oglunu:)))
burda genelde kız anneleri var.ilk sayafada listemiz var bakarsan görebilirsin.
istersen senide ekleyelim listeyee.ne zman düşünüyorsun bebek

elaracım benım ılk bebısım olucak 9.haftamdayım:)) merak ettıgım ıcın okuyorum..ılk bebıste cınsıyet ıstemek tuhaf bılıyorum ama tabıkı once saglıklı huzurlu bır bebıs sonra ınsanın gonlunden gecıyor ıste allahım ıcımızden gecenı bılıyor...kız bebıs ıstıyorum ben ılk:)) oyuzden:)) kısmet tabıkıdeeeee:)) bende olan olmustur mutlaka hıc bılmıyordum boyle seylerı :))

hımm anladım cnm.Hayırlı olsun bebeginn.saglıkla al kucagına inş
son adet tarihin,regli döngün ve ilişki günlerini hatırlıyorsan yaz bi tahminde bulunalım istersenn
listeyede ekliyorum seni belli olunca yazarmısın buraya sonucu

yazarım tabıkı cok tesekkur ederım elaracım....son a.t : 6 hazıran 2010 - 28 gunde bır regl oluyodum. 12- 14- 16-18-20 sınde :)))))...eklersen sevınırım:)) beklıyorum tahmını:))))))))

kız çok basit hiç bişey yapmıyosun tek yapacağın sık ilişki :)))) ve sonuç kız
ama diğeri varya o zor işte :smiley-cool:

Bende kız bebiş istiyorum hayırlısıyla :)
iki aydır yumurtlama günüme yakın deniyoruz ama olmadı bir türlü. Sanırım spermler yumurtlama günüme kadar dayanamıyorlar....

Bende kız bebiş istiyorum hayırlısıyla :)
iki aydır yumurtlama günüme yakın deniyoruz ama olmadı bir türlü. Sanırım spermler yumurtlama günüme kadar dayanamıyorlar....

canım bızım ılk denememızde oldu 3 yıllık evlıyım 3.yılımız bıtsın denerız dedık 3.yılı 2 ay gectı deneyelım dedık oldu..yumurtlama gunununden once basla ılışkıye cunku benım erken ovulasyon olmus 4 gun ....oyuzden tam bugun 9 haftalıgım...bırde dr um dedıkı sol tarafındakı yumurta atılmıs dedı..soldakı yumurtayla bırlesmıs yanı:)))) sakın olucakmı dıye dusunme ınan bende sasırdım olunca ılkte..ınsallah bu ay olur tatlım kız bebısın:))

Elara bana da bakabilirmisin ???
Ya da nerden bakıyorsan söylersen ben bakayım

yumurtlama günün 20 haziran erkek günü
kız günü 16-18 haziran
sen ikiisndede birliktelik yaşamışsınn.yanii bişi sölemek zor.sence hangi gün hamile kalmış olabilirisn varmı bi tahminin?mutlaka hissetmişsindir bişiler ilişkiden sonra??sık ilişkide genelde kız bebek oluyor
bebegin 7-8 haftalık usg resmi var mı.bi bakarmısın bebek kesenin sagınamı solunamı yakınn

kız Elara en son sağa seninde aklın yatacak galiba dimi
şu olayıda araştırsana sen nedir doğruluk payı
enim bildiğim yapı itibari ile çekim gücü fazlalığı var y leri
bi bak şuna canım ya biliyosun ben buna takıntılıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…