- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #7.321
ayrı oturuyoruz ama
her daim evin içinde maalesef
haftaya cumaya kadardı dimi
okurum sanırım
evet canım haftaya cumaya kadar.COK SAGOLLL
kız cocuk yapmak cok kolay oldugundan yöntem yazmadık:))
cnm ilk sayfada bi tablo ordakileri uygulasın.hem kzı hem erkek cocuk için yöntemler yazıyor.
yumurtalamadan 2-3 gün önce ilişki olmalı.sık sık ilişki olmalı
kadın ve erklegin balık ve sebze agırlık beslenmeleri gerekiyor.kadın bol bol tatlı yemeli
kalsiyuum agırlıklı beslensin
ilişkide orgazm olmasın ve kadının üstte oldugu pozisyonlarda ilişkiye girsinler
yine ilk sayafa asidik alkali yiceklerr var asidik yiyecekler tüketsin.
ama bi cok yöntem var aklıma şimdilik bunlar geldi.belki kız için yöntemleride yazabilirim talep olursa:)
yasemin sen fırsat buldukca oku gecmişi.takıldıgın yerde sorarsın.
3 aydır biz cok emek verdik yazdık,okuduk,anlamaya calıştık,araştırdıkkk,sabrettik
sonuc oalarakk herşeyi ögrendikk
maaleseff bi anda istedigin hereşeye ulaşmak zor.emeksiz yemek olmaz ,olmamalı dimi.
ıste bunu arıyodum bende kız ıstıyodum dememkıı bu sıtede erkek ıcın ugralısıyormus:)) teekkurler ama kız cocuk ıcınde paylaşılırsa ınanılmaz sevınırım...tesekkurler elaraa.s.
bişey değil canım
neyse benşimdi çıkıyorum dışarda biraz işlerim var
havada çok sıcak inşallah bayılmadan gelirim eve
elaracım benım ılk bebısım olucak 9.haftamdayım:)) merak ettıgım ıcın okuyorum..ılk bebıste cınsıyet ıstemek tuhaf bılıyorum ama tabıkı once saglıklı huzurlu bır bebıs sonra ınsanın gonlunden gecıyor ıste allahım ıcımızden gecenı bılıyor...kız bebıs ıstıyorum ben ılk:)) oyuzden:)) kısmet tabıkıdeeeee:)) bende olan olmustur mutlaka hıc bılmıyordum boyle seylerı :))
hımm anladım cnm.Hayırlı olsun bebeginn.saglıkla al kucagına inş
son adet tarihin,regli döngün ve ilişki günlerini hatırlıyorsan yaz bi tahminde bulunalım istersenn
listeyede ekliyorum seni belli olunca yazarmısın buraya sonucu
elaracım benım ılk bebısım olucak 9.haftamdayım:)) merak ettıgım ıcın okuyorum..ılk bebıste cınsıyet ıstemek tuhaf bılıyorum ama tabıkı once saglıklı huzurlu bır bebıs sonra ınsanın gonlunden gecıyor ıste allahım ıcımızden gecenı bılıyor...kız bebıs ıstıyorum ben ılk:)) oyuzden:)) kısmet tabıkıdeeeee:)) bende olan olmustur mutlaka hıc bılmıyordum boyle seylerı :))
yazarım tabıkı cok tesekkur ederım elaracım....son a.t : 6 hazıran 2010 - 28 gunde bır regl oluyodum. 12- 14- 16-18-20 sınde :)))))...eklersen sevınırım:)) beklıyorum tahmını:))))))))
ıste bunu arıyodum bende kız ıstıyodum dememkıı bu sıtede erkek ıcın ugralısıyormus:)) teekkurler ama kız cocuk ıcınde paylaşılırsa ınanılmaz sevınırım...tesekkurler elaraa.s.
Bende kız bebiş istiyorum hayırlısıyla :)
iki aydır yumurtlama günüme yakın deniyoruz ama olmadı bir türlü. Sanırım spermler yumurtlama günüme kadar dayanamıyorlar....
hımm anladım cnm.Hayırlı olsun bebeginn.saglıkla al kucagına inş
son adet tarihin,regli döngün ve ilişki günlerini hatırlıyorsan yaz bi tahminde bulunalım istersenn
listeyede ekliyorum seni belli olunca yazarmısın buraya sonucu
bence büyük ihtimal kızzzzz
yumurtlama günün 20 haziran erkek günü
kız günü 16-18 haziran
sen ikiisndede birliktelik yaşamışsınn.yanii bişi sölemek zor.sence hangi gün hamile kalmış olabilirisn varmı bi tahminin?mutlaka hissetmişsindir bişiler ilişkiden sonra??sık ilişkide genelde kız bebek oluyor
bebegin 7-8 haftalık usg resmi var mı.bi bakarmısın bebek kesenin sagınamı solunamı yakınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?