- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #7.341
canım bızım ılk denememızde oldu 3 yıllık evlıyım 3.yılımız bıtsın denerız dedık 3.yılı 2 ay gectı deneyelım dedık oldu..yumurtlama gunununden once basla ılışkıye cunku benım erken ovulasyon olmus 4 gun ....oyuzden tam bugun 9 haftalıgım...bırde dr um dedıkı sol tarafındakı yumurta atılmıs dedı..soldakı yumurtayla bırlesmıs yanı:)))) sakın olucakmı dıye dusunme ınan bende sasırdım olunca ılkte..ınsallah bu ay olur tatlım kız bebısın:))
canım bızım ılk denememızde oldu 3 yıllık evlıyım 3.yılımız bıtsın denerız dedık 3.yılı 2 ay gectı deneyelım dedık oldu..yumurtlama gunununden once basla ılışkıye cunku benım erken ovulasyon olmus 4 gun ....oyuzden tam bugun 9 haftalıgım...bırde dr um dedıkı sol tarafındakı yumurta atılmıs dedı..soldakı yumurtayla bırlesmıs yanı:)))) sakın olucakmı dıye dusunme ınan bende sasırdım olunca ılkte..ınsallah bu ay olur tatlım kız bebısın:))
canımm güzel dileklerin için teşekkür ederim. İlk hamileliğimde ikinci ay olmuştu oğlum. Bakalım 2010 Ağustos bize güzellikler getirir inşallah.
Bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
solda duruyo:)) elaracım:))
erken ovulasyon olmuş derken.16 hazirandamı yumurtlamışsın??
ozaman erkek cnm :)))
resime direkt baktıgında solda dimi.
ozaman erkek cnm :)))
resime direkt baktıgında solda dimi.
yasemin bide tam yaşını sölee
Benim de ilk hamileliğimde sol tarafımda hissetmiştim hep
aynen:))) senınkııı kızmıııııı sınam:)))
yok resme bakınca sagda ama ben resmı ontaraf alıp sol deım..yoksa resme dırak bakınca sagda:))
aynen:))) senınkııı kızmıııııı sınam:)))
tamam ozaman kızzzzzzzzzzzzzzzzzz
hadi hayırlı olsunnn :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?