- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #7.361
kızlar 49 lu yöntemede baktım ondada kız cıkıyor yasemininki
bi kac haftaya belli olurr
cok merak ettim mutlaka haber evr bize
listeeyede ekliyorum senii
kızlar 49 lu yöntemede baktım ondada kız cıkıyor yasemininki
bi kac haftaya belli olurr
cok merak ettim mutlaka haber evr bize
listeeyede ekliyorum senii
kızlar abdestımı aldım 200 tanesını bıtırdım arkadasından namaz kıldım duaya baslarken ve namaz sonunda cınsıyet yontem belırlemedekı tum arkadaslarım ıcın dıyede dua ettım allah kabul etsın kalanını yarın okurum
usg resmi yöntemi genelde tutuyor.
yaş hesabıda burdaki herkesde tuttu nerdeysee.
bekleyip görcez artıkk.bakalım sende tutcakmı[/QU
pekı ınsallah merak etme haber vermezmıyım hıc..cok heyecanlandım :)) 49 lu yontem vsvs ne degısık seyler varmıs hıcbırısını bılmesemde:)) bakalım tutucakmı cok heyecanlı:)):asigim:
usg resmi yöntemi genelde tutuyor.
yaş hesabıda burdaki herkesde tuttu nerdeysee.
bekleyip görcez artıkk.bakalım sende tutcakmı
birsürü takvimden tablo çıkardım. ortak kız olan günleri işaretledim. o günlerde denicem. Ağustos ayım çoğunlukla kız. Çin takviminde de kız. Hayırlısı bakalım. Sağlıklı ve hayırlı olması öncelikle tabi.
Elara usg resmi yöntemi neki, kaçırmışmıyım bu yöntemi ben.
cnm beklenen reglım 21 22 sınde benım eger olmassa elaralarla eylulde denıycem ınsbeklediğin adetin ne zaman boncuk
bende bu ay denedim bakalım
ben ıstanbuldayım cnmkardelen sende mi istanbuldasınn
kızlar stanbulda olanlar yazsın dedik dimeeee
aaaaaaaa
hosgeldın cnmSelammm arkadaşlar
ben bugün adet olmayı bekliyorum. Sanırım hamile değilimbu seferki duaya sanırsam yetişemem. Ancak biter haftaya cumaya kadar. Ama birdahakilere mutlaka katılırım.
İsmim Sibel bu arada :)
Çok da güzel düşünmüşsünüz a.s
delikafaduldenbu arada kaynanayla görüşmüyoruz bizz
kızım onlara gidince annen istedigi kadar benim ismimi sana vermesin senin isminn .......(ismini yazmıyom) diyormuşşş.kendini kandırıyor yaniii
kayın pederin ismini koyarım ama kaynana avcuna tuz döküp yalasınn
cnm Allah kabule tsın sen bıtırmıssın sanırım ne guselaa aynı şeyi bende düşünüyorum
kayınpederle kayınvalideninde aklı çıkıyo zaten soyumuz kuruyacak diye
tamam cnm zaten ben ondan dedım herkes ısmını verırse son duası yabılacak o ayrı ama nıyet ederkende ısımlerı soylemek ayrı gusel olurAllah kabul etsin cnm
ismimi özelden yazıyım .ismimle dua et banaaa nolurr:))
oglunun 7-8 haftalık usg resmi varsa bakabilriisn
bebek kesenin sagına yakınsa bebek kız,
soluna yakınsa bebek erkek oluyor genelde
sende bi bakıp sölermisin oglunun usg sine
aa çok şaşırdım. Ben oğluşu hep solumda hissetmiştim. ama resme baktım şimdi sağ tarafta.
pardon pardon yanlış anlamışım. benim kese sağ tarafımda. ama bebek kesenin içinde sol tarafta.
aaaaaa resımde sag taraftamııı:)) ama benımkıde resme dırek bakınca sagdaydıı....ama dr um yumurtlama sol taraftakı yumurtadan olmus dedı..poffff...hemen haber verıcem sıze hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?