- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #7.481
Hosbulduk canim ben sonradan dahil oldumya konuya onun icin kendi bildigimi ekliyeyim dedim hani yani paylasim olsun diye belki gözden kacmistir diye yoksa sizin bilgilerinize güven sonsuz evet o kitap bende var ama almancasi yeni sahip oldum yani anlayacan bilgi var ama sonuc yok yakinda olacak hepinizin gönlündeki olur Insallah
Kızlar benide aranıza alırmısınız .bende bir erkek bebek sahibi olmak istiyorum İNŞALLAH.sizleri takip ediyorum bişeyler ögrenmek için inşallah hepimizin erkek bebekleri olur. Dua için eksiginiz varsa okuyabilirim haber bekliyorum.
kzılar eşlerinde bu belirtiler olan varmı?
Depresyon
yorgunluk
Düşük cinsel dürtü
Sinirlilik
vücut saç kaybı
Incelme ve deride kırışıklıklar
Kilo alımı
Kemik ve kas dokusunun zay.
testislerin büyüklüğü giderek azalması.
kızınıza hamile kalmadna bu belirtiler varmıydı?
Merhaba kizlar dünden bugune cok ilerlemis sayfalar ve anca okuyabildim ve gördümki hepimiz ayni bilgilere sahibiz belki degisik gelebilecek tek bilgi erkek bebek icin iliskiden 20 dak. önce kadinin vajinasini karbonatli su iye yikamasi esininde iliskiden 20 dak önce soguk su dolu küvette oturma banyosu yapmasi erkek spermlerin hareketini ve dayanikliligini artiriyor ve kiz bebek isteyen ciflerde tam tersi kadin vajinasini sirkeli su ile yikamasi ve erkegin cok sicak su ile dus almasi sicak dus erkek spermini yok ediyor kizlari daha güclü yapiyor birde yasakmi bilmiyorum onun icin yazamiyorum 2 kiz cocugu olan ve erkek cocuk isteyen bir ögretmen anne arastirmalari sonucu erkek cocugu oluyor ve bunu kitaplastiriyor ama acaba kitabin ismini vermem reklam olurmu Istanbul ve Yurtdisindakilerin cok kolay temin edebilecegi bir kitap bu kitapdakileri yapanlar erkek isteyen erkege kiz isteyen kiz cocuguna kavusmuslar bende Ekim ayinda ilk denemelere baslamayi düsünüyorum bakalim ama önceki bilgilerimden denemelerimde 2 düsügüm oldu ve onlarin ilk ulturasyon resimlerine bakinca ikiside sol tarafta duruyor ama ikisindede sag tarafimdan yumurtam atmisti ve hic unutmuyorum ilk hamileligimde(düsükle sonuclandi)yumurtladigim an birlesme oldu ve o an vajinamdan blop blop diye sesler geliyordu esimle gülme krizine girmistik arkadaslar eger yasak degilse yazin kitabin ismini yazayim sizlere hepimizin gönlündeki olur INSALLAH bü üc aylarin hürmetine
kızlar baya yazmışsınız ancak okuyorum ben gündüz pek giremiyorum akşam giriyorum bütün gün yazılanları okuyorum ya elaracım mümkünse bende resmini görmek isterim herkese kanım kaynadı ama sana ayrıca bi sempati duydum buarda ben hala adet olmadım dün yine idrar testi yaptım 10 dakika sonra soluk ikinci çizgi çıktı artık umudumu yitirdim bu ay stresten olmuyorum galiba hamile olsam çıkardı zaten iyigeceler
Günaydın kızlarr
yarına bende biirirm tefriceyii
herkes bitirirse cok iyi olurrrr
en kötü benim sanırım akşam biraz okudum ama((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?