bebek cinsiyet belirleme..

herkese günaydın.haskena ben seninle aynı durumdayım.bilgiler tamam.hemende hamile kalabiliyorum.ama bebek ya kalbi hiç atmıyo yada sonradan duruyo.allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.bu arada ben yarına bitiririm tefriciyeleri inşallah.

benim koca da yoktu sanırım öyle şeyler
ama askerdeyken hidrosel ameliyatı olmuştu

kitabın adını bana da yazabilirmisin özelden
ayrıca
hoşgeldin

canım silik çizgi varsa hamilesin
bi kadın doğum uzmanına gitsen iyi olur

Günaydın kızlarr
yarına bende biirirm tefriceyii
herkes bitirirse cok iyi olurrrr

günaydın canım ben de bitiririm yarına kadar

dün bi sürü alıntıyaptım fakat uyuyakalınca hepsi kaldı

özetle
hacı abuzer ismini istemeyen arkadaş sonuna kadar haklısın
abartmıyorsun
eşine biraz ajatasyon yap kardeşlerin genç yaşta öldü benim oğlumun kaderide onlara benzerse diye
her seslenişim de acım hafifleyeceğine çoğalacak de
1-2 gün depresif takıl o zaman vazgeçer diye

kızlaar günaydınn.bende duayı haber vermek için açtım..101 tane okudum şimdilik..sanırım bugün bi 100 daha okurumm.cumaya kaca kadar bitmeliii..cevapp..

evet okundukça hızlardımm..ama malum hepinizden farkılıy.küçük bi kızım var.emzir.doyur.altını al.uyut.bunlar çok zamaımı alıyor.bide yemek evv.off.bazen hiç sebehsiz kucak istiyo.inanın bunuda aldım abdestimi.tesbihimi aldım.ib yandan kızı uyuttum bi yandam okudum.hep isteyerek yüregimle ..inşallah yarına bitirmeye çalışıyorum..

seni cok iyi anlıyorum helencimm.okuyamazsan zorlama kendini
iki bebeyle ugraşmak zor.hele bitanesi minik bebeksee cok zor.Allah kolaylık versin sana
büyük kızın kac yaşındayken hamile kalmıştın

bu arada evimi merak edenler vardı
9 ay önce taşınmıştık
hala eksikleri varken çektiğim resimler var
facee yüklemiştim
eğer arzu eden olursa face yükleyim tekrar
arkadaş olup bakın
isteyen özelden mesaj atsın adını soyadını (ya da faceadını)
tekrar facemi etkin hala getireyim

umutt okuyamıcanmı bacım.bugün işin yoksa bi kac saatini ayırsan biter
qwert arkadaşımız 1 günde 495 tane okudu
255 tanesini 1 saatte okumuş maşallahh

kızlar bende başladım okumaya yarına bitirim herhalde ALLAH kabuleder inşallah dualarımızı bu arada adım ayten kızlar duayı kimyapacak bilmiyorum ama adımı unutmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…