- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #7.441
yok canım inan bilmiyorum sadece 14ncü gün onu biliyorumm
sonra okuyunca ebnde anladımm ama gerçekten çok tuhaff
benim arkadaşımın kayınbabasının adı ne biliyormusunn
kazıklı
adamın adı kazıklı
:roflol: ayy cok güldüm yaa
elara canım 240 ta bitti
toplam495 oldu
hayy maşallahh sana cnm yaa
Allah kabul etsinnn
belli bi paylaşımda bulunmayanlara karşı bişi yapmak içimden gelmiyor cnmelara lütfen bana da bilgi ver canım ne olur..
herkes colugu cocugu var ama yinede buraya gelip iki cümle yazıyorlar
iyi akşamlar
yarın bende dr gidecem bakalım
10. günüm yarın ne diyecek...
hadi hayırlısı cnm bende iple ayın 13 ünü çekiyorum..alkisalkisalkis
Merhaba kizlar dünden bugune cok ilerlemis sayfalar ve anca okuyabildim ve gördümki hepimiz ayni bilgilere sahibiz belki degisik gelebilecek tek bilgi erkek bebek icin iliskiden 20 dak. önce kadinin vajinasini karbonatli su iye yikamasi esininde iliskiden 20 dak önce soguk su dolu küvette oturma banyosu yapmasi erkek spermlerin hareketini ve dayanikliligini artiriyor ve kiz bebek isteyen ciflerde tam tersi kadin vajinasini sirkeli su ile yikamasi ve erkegin cok sicak su ile dus almasi sicak dus erkek spermini yok ediyor kizlari daha güclü yapiyor birde yasakmi bilmiyorum onun icin yazamiyorum 2 kiz cocugu olan ve erkek cocuk isteyen bir ögretmen anne arastirmalari sonucu erkek cocugu oluyor ve bunu kitaplastiriyor ama acaba kitabin ismini vermem reklam olurmu Istanbul ve Yurtdisindakilerin cok kolay temin edebilecegi bir kitap bu kitapdakileri yapanlar erkek isteyen erkege kiz isteyen kiz cocuguna kavusmuslar bende Ekim ayinda ilk denemelere baslamayi düsünüyorum bakalim ama önceki bilgilerimden denemelerimde 2 düsügüm oldu ve onlarin ilk ulturasyon resimlerine bakinca ikiside sol tarafta duruyor ama ikisindede sag tarafimdan yumurtam atmisti ve hic unutmuyorum ilk hamileligimde(düsükle sonuclandi)yumurtladigim an birlesme oldu ve o an vajinamdan blop blop diye sesler geliyordu esimle gülme krizine girmistik arkadaslar eger yasak degilse yazin kitabin ismini yazayim sizlere hepimizin gönlündeki olur INSALLAH bü üc aylarin hürmetine
slm canım
özelden adını yazsana bana...
:roflol: ayy cok güldüm yaa
hayy maşallahh sana cnm yaa
Allah kabul etsinnn
belli bi paylaşımda bulunmayanlara karşı bişi yapmak içimden gelmiyor cnm
herkes colugu cocugu var ama yinede buraya gelip iki cümle yazıyorlar
elara canım,belli bir paylaşımda bulunmayanlar demişsin, ben bu sayfa açıldığından beri okuyup bilgim oldukça yazıyorum senin kadar olmasa da, geçenlerde salatı tefriciye konusunda bana da 500 tane yazın diye yazdım ama okumadın sanırım,ama ben illa çok yazanlarla paylaşırım diyorsan yine de cevap verdiğin için sağol cevabından sonra bilgi istediğime de pişman oldum zaten lafımı geri alıyorum kusura bakma...
slm canım
özelden adını yazsana bana...
Canim nasil yapacagimi bilemedim yazarmisin
mesajını aldım haskena
teşekkürler canım...
arkadaşlar diet listesini özel mesaj attım 5 arkadaşaa
diger arkadaşlarada atacam ama özel mesajdan sonra 600 sn beklemek gerekiyormuş.beklemedeyim şuan:)
kızlar yeni resimler yükledim..eve gidince dahada yüklerim..
iyi akşamlar
yarın bende dr gidecem bakalım
10. günüm yarın ne diyecek...
kızlar yarın dr çatlatma iğnesini sorsam mı acaba
sizce erkek kız oranı nasıl
bilginiz varmı?
elara nerdesin canımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?