bebek cinsiyet belirleme..

Haskena h.g tekrar
düşük yapmışsın 2 kezde gecmiş olsun.
ayrıca paylaşım içinde tşkler
ama biz karbonatlı duşuda erkege soguk duşuda hatta daha fazlasınıda biliyorzz
o kitapta bilindik nette dolaşan yazılar varr ben inceledim o kitabı.
ama yinede almak isteeyen olursa fiyatı 13 tl.
sende varmı bu kitap?

kızlar baya yazmışsınız ancak okuyorum ben gündüz pek giremiyorum akşam giriyorum bütün gün yazılanları okuyorum ya elaracım mümkünse bende resmini görmek isterim herkese kanım kaynadı ama sana ayrıca bi sempati duydum buarda ben hala adet olmadım dün yine idrar testi yaptım 10 dakika sonra soluk ikinci çizgi çıktı artık umudumu yitirdim bu ay stresten olmuyorum galiba hamile olsam çıkardı zaten iyigeceler

buarda 100 tane tefriciye alabilirim okurum kızlar benimde bir kızım var 6 aydır deniyorum haile kalamıyorum ama doktora gidicem inş buay bi adet olabilsem bakalım hayırlısı böyleymiş dememkki allah hepimizin gönlüne göre versin bi arkadaşımda bahsetmiştim 28 günde adet oluyor adettin 10 günü tek ilişki ile hamile kaldı bu hafta belli olcaak size yazıcam cinsiyetini

kızlar 100 mesajı doldurmadım diye kimseye yorum yapamıyorum ama sizleri görmek ten çok mutluluk duydum bizim topiğimizin tüm kadınları pek bi güzel canım..opuyorumnanaktan

sen bu ayda cat ignesi oldunmu?
sen resim yükledinmi albüme.resim yükleyenleri ekliyorum cnm

kızlar ben çok yorgunum
bir diyeceğiniz varmı
yatıcam yarın sabah erkenden
randevum var ayrıca
güzellik uykusuna yatıyım ben artık...he he
boshayallersmile

bu cuma mı haftaya cumayamı?
bu cuma için diyorum annem okumuş zaten 500ü
dün söylemiştim ona
aradım okumuş
teyzeme sorucam yarın
bende ALLAH izin verirse
yarın bitiririm
arada gezmek beni çok yordu
ne kadar zormuş ya ev yenilemek
valla sıfır ev daha mantıklı kafa yormuyon en azından....

Çeşitli Bilimsel Temelleri Olan Ancak Etkinliği Düşük Olan Yöntemler

Shettles Yöntemi

Bu yöntem Y spermlerinin X spermlerine göre daha hızlı yüzdüğü ancak daha kısa ömürlü olduğu varsayımından hareket ederek çiftlere erkek bebek için yumurtlamadan bir gün önce, kız bebek için ise 2-4 gün önce beraber olmasını söyler. Dr. Shettles tarafından 35 yıl önce geliştirilmiş bu teoriden hareketle evde kullanıma yönelik çeşitli hazır test kitleri oluşturulmuştur. Test kutusunun içinde yumurtlamanın olacağı günü kadının idrarıyla belirleyebilen test çubuklarıyla birlikte istenen cinsiyete göre vajinanın içini yıkayarak vajina ortamının X veya Y spermini daha iyi barındıracak hale getiren yıkama sıvıları da bulunmaktadır. Bu yöntem için %75’lik bir başarı oranı bildirilmektedir.

Whelan Yöntemi

Shettles prensibinin tam tersinin doğru olduğunu savunan bir yöntemdir ve erkek bebek için yumurtlamadan 4-6 gün önce, kız bebek için 2-3 gün önce beraber olması gerektiğini savunur. Günümüzde hiç kullanılmayan bir yöntem haline gelmiştir.

Prekonsepsiyonel (Gebelik Öncesi) Beslenme Yöntemi

Bilimsel temeli güçlü olmayan bir teoriye göre hem kadının hem de erkeğin alkalen gıdalarla beslenmesi erkek bebek, asit gıdalarla beslenme ise kız bebek sahibi olma şansını artırmaktadır. Ülkemizde ne yazık ki bazen doktorlar tarafından da önerilen bu yöntemin bilimsel yönü henüz bulunabilmiş değildir.
alıntıdır.
nekadar ılgınc herkafadan bı ses cıkmıs shettles yontemı daha mantıklı geldı en azından yuzde 75 ıspatlanmıs dıgerlerınde oyle bırseyde yok

Kızlar benide aranıza alırmısınız .bende bir erkek bebek sahibi olmak istiyorum İNŞALLAH.sizleri takip ediyorum bişeyler ögrenmek için inşallah hepimizin erkek bebekleri olur. Dua için eksiginiz varsa okuyabilirim haber bekliyorum.

Hosbulduk canim ben sonradan dahil oldumya konuya onun icin kendi bildigimi ekliyeyim dedim hani yani paylasim olsun diye belki gözden kacmistir diye yoksa sizin bilgilerinize güven sonsuz evet o kitap bende var ama almancasi yeni sahip oldum yani anlayacan bilgi var ama sonuc yok yakinda olacak hepinizin gönlündeki olur Insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…