bebek cinsiyet belirleme..

canim hep sag kasigimda batmalar surekli oarada yum gunu kendini dinle hafiften agir bisey kaldir hissedeceksin
birde hamile kaldiginda nerede batma oluyosa oaradadir ymurtan ve bebegin

[COLOR="[COLOR="Blue"]Purple"]elara ben okudum bitirdim allah kabul etsin inşallah.tam 255[/COLOR] listeye ekleyebilirsin.kızlar çok kolay okunuyor .gerçi ben ezbere biliyordum daha kolay oldu 1,5 ssatte bitti.[/COLOR]

Ramazan ayında okuncak tefriceye duası

"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

Anlamı:
"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."

6 Agustos cuma günü bitecek duası yapılcakk

deyyan 850
diger arkadaşlar 255 tane okucakk

[table="head"]No|Nick|Sayı|Sonuc
1|Truf|
2|Deyyan|
3|Boncuk_|255|Okundu|
4|Eceiremnur|
5|Hilalyas|
6|Helenx|255|Okundu
7|Hdegirmenci|255|Okundu|
8|Aytence|
9|Umut_11|
10|Kardelen074|255|Okundu
11|Mutluelif|
12|Fiona|
13|qwert|295|Okundu
14|EIara|

[/table]

Son düzenleyen: Moderatör:
boncukk evini merak ettimm şimdii.en kısa zamanda bekliyorum resimlerinii
bende deyyan ın aksine kahve krem rengi sevmemm .hangi eve gitsem aynı standart renkler var artıkk gına geldii

benim evde salonum mor krem
yatak odam kırmızı krem
oturma odam pembe krem
kızımın bi kac ay önce odasını ayırdım,ona daha oda takımı almadım.ijkinci bebişin cinsiyeti belli oldugunda alacamm ikisine uygun bi oda takımı.
şimdilik mevcut perde ve halıyla idare ediyoruzzz.onun odasıda kırmızı ve krem şimdilik.

herkese merhabalar .. elara sayı bitmediyse bende alabilirim .. bu arada 2 haftadır yazamıyordum ama takibi bırakmadım gönderdiğin msjlar resim koymanız falan hep benim olmadığım zamana denk geldi senağlama normal şartlarda özel sebeplerden dolayı tekrar giriş yapmamam gerekiyordu ama sizlere çok alıştım ve gururumu kırdım yine burdayım bu arada ben yine mavli biriydim yerimseniben

hoşgeldin cnm herşeye rağmen sizinleyim diyorsun:))

ayrıca gurur yapılcak bi durum yok cnm.
gelmesem ben gelmezdim.siteye üye oldugumdan buyana 10 kez banlanmışımdır heralde.
en son bu topigi actımda süresiz banlamaktan kurtuldum:))
buraya yazmaktan başka topiklere muhalif olamıyor hahaha
en son 80 puanım vardı 20 puan daha alsam süresiz banlanacaktım hesabını sen yap
bunun yanında puansız uyarımda cok fazlaydıı:))
eksi replerim aldı başını gidiyordu.
şuan tüm cezalarımın süresi doldu puanlarım gitti.bi 30 puanlık cezamın süresi dolmadı oda 1 ay sonra dolcak inş:)

sen neden banlandın cnm?
ben merak ettim seni baktım banlanmışsın.ne kadardı ban süren
sevindim tekrar gelmenee.hoşgeldinnn

hoşbulduk opuyorumnanaktan teşekkür ederim banlanma süresi 3 gündü aslında sonra e-posta yoluyla yazışmalar sonucu konu farklı yerlere taşındı... bi baktım talep üzerine iptal gibi bişi yazıyordu (ben talep etmişim yani) kısaca böyle oldu ama aranızda olmak güzel gerçekten sadece okumak çatlatıyor insanı dua sayısından bende almak isterdim msjdan nasiplenmek ve tabi sizleri görmek ... çok şey kaçırdım 2 haftada senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…