bebek cinsiyet belirleme..

Kızlar ben 255 duayı bitirdim.Rabbimin kabul edeceğine şüphesiz inanıyorum.Vesile olan herkesten Allah razı olsun.Duası için ismimi kime göndereceğim?

ben dua almadım regl olacaktım dün. Ama şu an oldu hala bir renk yok. Bakalım hayırlısı.
haftaya olanı alacağım inşallah. Bu hafta okuyan arkadaşlar benim gibi okumak isteyip de okuyamayanların isimlerini de dualarına dahil ederlerse sevinirim.

benım sol kasıgımda uzandıgımda hala ufak batmalar var ve ben emınımkı ayın 8 ınde bırdaha yumurtluycam ama deneme yabımıycammmm cunku kararımı verdım eylule baslıycam bır suru yazı okudum eylul ayı erkek ayı dıyolar hayırlısı :)

duaları okuyan arkadaslarım Allah kabul etsın .Bu arada yakın cevrenızde erkek mevlutu olursa mutlaka gıdın bebegı alın kıbleye donun ve dua edın ben yabtım

cok güzel cnm..Devletine milletine ailesine hayırlı bi evlat olsunn inş

hehe o da gelince görür artık.o resim eklemek istemiyor sanırım.sakın bizim resimlerimizi ona göstermee heee:))

pazartesi günü kızla görüşcekler cnm.beklemedeyiz şuan.bende cok merake diyorum neler olacagınıı

insanın kendi evi olsun yeterki, küçük olması cok önemli degill.inşallah daha sonra daha büyükn bi ev daha alırısınız
kirada oturmak cok zor ciddenn

selam kızlar..duayı akşama bitiririm elaracım..
dün ovulasyon testim silik çıkınca sinirlendim gittim dra...
yumurtam 18mm dedi.daha önceki drun 17 mmlik ölçümü yanlış demezmisempatiksalakcinni
neyse iğne bulursan getir yaptır dedi.reçetesini aldım.çıktım.daha önce bulduğum eczaneye direkt gittim.aldım.iğnemi oldum.38 saat sonra deneme yapıcam...
kısaca ayın safı seçin beni. o teste 50 lira vermek gerçekten tam bi aptallık oldu.dr takibi daha ucuz ve güvenilir..druda rastgele buldum.inşalalh bu drla anlaşırım:jeyyar:
e şimdi ne diyceksiniz kızlar.

sinam sana kız bebek için bişiler yollıcam aklımdasın ama bi fırsat bulamıyorum kii
eşin ve senin alman gerek takviyeler var.
diet listesi var
yapman gereken bazı şeyler var ilişki öncesinde .
bunları toparlayım yollarım sana

bende albüme resim ekledim boncuk sen özelden face eklemek için bana msj atabilirsin ben atamıyorum şu anda .. birde bilenlere sorum var bizim vajilerin alkali yada asidik olması anlık değişebilirmi mesela eylülde düşünen biri için şimdiden yediğine içtiğine dikkat etmesi erken mi olur yoksa o ay başlansa alkali için yeterli olur mu ??

sana sölicek bişi bulamıyorum telaşe müdürümkaydirigubbakcemile3
anacım bi hamile kalaydında sende bizde bi rahatlasaydık ayoll
hamile kalıncada acaba erkekmi yoksa kızmı diye 9 ay kendini de bizide yersin senn:))
şaka bi tarafaa doktora gidip igne oldugun ii olmuş cnm
hakkında hayırlısı lsun.38.saat ideal bencedee.

ya elaracım her ay bıktım valla inşallah bu ay oğluşum gelir.kızlar duadan sonra ilk deneme benim galiba noolur dua edin bana...
telaşe müdürüyüm aslında neler var aklıma takılan bi bilsenizkaydirigubbakcemile3
yumurtam solda ve yarın ay erkek burcuna geçince deniycem.39. saati bekliycem sırf bu yüzden.sonra eylül ayının önemide var.ama benim pilim bitti.madden manen çökmek üzereyimlaelaelaelaelae..

üstelik sinamın hesabı tutmuyo bana yani yarın edersem çift gün olmuş oluyo.sonra 49lu hesapta tutmuyo
birtek ay ve güneş uyumu tutuyor gibi.onuda emin ellerden öğrencem inşalalh bugün.iğnemi oldum 39.saatte deniycem.kader kısmet sağlıkla hayırla gelsin inşallah oğluşlarımız

azıcık rahatla lütfen.sen elinden geleni yapıyosun.gerisini allaha bırak.nasip kısmet.birazda böyle düşün.allah gönlüne göre bir erkek evlat verir inşallah.

Merhaba arkadaşlar ben 10 aylık evliyim ve artık bebiş istiyoruz 27 temmuzda regl oldum 6 gün sürüyor benim. bende hayırlı saglıklı bır kız evlat sahıbı olmak ıstıyorum ALLAH'ın izniyle ne yapmam gerekiyor hiç tecrübem yok yardımcı olurmusunuz:)

canım
birde bana baksana
eşimde bende başak
yumurtlama tarihi tahminen 09.08.2010

isimlerimizi kime atıyoruz kim dua yapacaktı.

bana atacaksınız canım

inşallah dilediğin olur
benim gibi inşaatın temelini atıp bekleyenler de var canım

canım
birde bana baksana
eşimde bende başak
yumurtlama tarihi tahminen 09.08.2010

sizi gidi titizlik abideleri sizi

oturma odasını, salonu ve büyük balkonu temizleyebildim ancak
komşu geldi, kız uyudu oturdu lak lak
şimdi kalan yerleri temizlemem lazım çokta sıcak
offf yemek yok
ne yiycez kızlar
patates mücveri mi yesek ki ?

bana yardım edecek olan yokmu arkadaşlar okudum genel olarak erkek bebek ıcın paylasımlar var bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…