- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #7.581
bu denenmiş mi öernek var mı?bu da yüzde elli ihtimal gibi geldi bana
Kızlar ben 255 duayı bitirdim.Rabbimin kabul edeceğine şüphesiz inanıyorum.Vesile olan herkesten Allah razı olsun.Duası için ismimi kime göndereceğim?
Allah kabul etsin cm.ismini Truf a mesaj atabilirisn
Aynen öyle Elara. Ben isimlerin insan üzerindeki etkisine inananlardanım. Mutlaka bir alim ismi aradım oğluma hamileyken. İbn-i Sina zaten hayran olduğum bir kişilik. Sina başka yönlerden de tamamladı bizi. Benim ismim Sibel. Kendi ismime de uygun olsun istedim. Hem dinimizde de önemli bir isim Sina. Hz. Musa'nın peygamber olduğu dağın adı. Ayrıca Sina yarımadası da var. Ve internetten araştırdığım kadarı ile Sina isminde olan çok fazla insan yok. Ama hepsi de alanlarında çok başarılı olmuş insanlar. Ha oğlum nasıl olur bilemiyorum hayırlısı tabi ama isim seçerken kriterlerim bunlardı.
İsmi ile yaşasın çocuklarımız inşallah.
tmm cnm gamzeye yarına bitir dedim benimde bu akşam bitecek kısmetse.Gamze pazar dönüyormuş bende c.tesi inş..slmınızı söylerim diyorumki kızların resimlerinni gördüm hepsi süper yaaaaa diyor ben gidicemi aklınıza geldi diyor..:)))
hoşbulduk opuyorumnanaktan aynen öyle burası çok güzel samimi içten insanların doluştuğu topic ve çokta seviyeli bu yüzden insan 1 gün okumasa merak ediyor olanları aileden sayıyoruz tabi hal böyle olunca elarayı okuyunca ne kadar çömez olduğumu anladım sırnaşık şey öğrenicez yavaş yavaş ama töbe artık başka topiğe yazmam gerektiğinde okur çıkarım.. elara bişi daha merak ediyorum kardeşin kızı kabul ettimi ??
ne guzel en ıyısı rengarek bende cok severımde nedense hep baskalarının evınde :)benım kızımın odası lıla beyaz yatak odasında kırmızı beyaza bayılırım sımdılık ben yatak odama halısı ortusu lambaları beyaz aldım turuncu tulum oldugu ıcın ıptal etmek ıstemedım ama ılerde tulu pembe yabıcam ve pembe beyaz yatak odam olcak.evım cok ufak olcagı ıcın aslında ıcımden pek bırsey yabmak gelmıyor buyuk evde oturmaya alısmısım saglık olsun onada alısırım elbet.bu arada krem rengı yemek odam ve yatak odamı kırık beyaza boyatıyorum umarım guzel olurbilmiyorumkismile
benımde var face verdık dıye banlanmayız degılmı zemuszemusmafoldumben
selam kızlar..duayı akşama bitiririm elaracım..
dün ovulasyon testim silik çıkınca sinirlendim gittim dra...
yumurtam 18mm dedi.daha önceki drun 17 mmlik ölçümü yanlış demezmisempatiksalakcinni
neyse iğne bulursan getir yaptır dedi.reçetesini aldım.çıktım.daha önce bulduğum eczaneye direkt gittim.aldım.iğnemi oldum.38 saat sonra deneme yapıcam...
kısaca ayın safı seçin beni. o teste 50 lira vermek gerçekten tam bi aptallık oldu.dr takibi daha ucuz ve güvenilir..druda rastgele buldum.inşalalh bu drla anlaşırım:jeyyar:
e şimdi ne diyceksiniz kızlar.
sana sölicek bişi bulamıyorum telaşe müdürümkaydirigubbakcemile3
anacım bi hamile kalaydında sende bizde bi rahatlasaydık ayoll
hamile kalıncada acaba erkekmi yoksa kızmı diye 9 ay kendini de bizide yersin senn:))
şaka bi tarafaa doktora gidip igne oldugun ii olmuş cnm
hakkında hayırlısı lsun.38.saat ideal bencedee.
ya elaracım her ay bıktım valla inşallah bu ay oğluşum gelir.kızlar duadan sonra ilk deneme benim galiba noolur dua edin bana...
telaşe müdürüyüm aslında neler var aklıma takılan bi bilsenizkaydirigubbakcemile3
yumurtam solda ve yarın ay erkek burcuna geçince deniycem.39. saati bekliycem sırf bu yüzden.sonra eylül ayının önemide var.ama benim pilim bitti.madden manen çökmek üzereyimlaelaelaelaelae..
arkadaşlar bir de astroloji göre bakıyorum ben. Ayın çekim gücünün yeryüzündeki herşey üzerinde etkisi var da spermler üzerinde mi olmayacak. Mutlaka vardır eminim.
astrolojik takvime baktığınızda ayın burç değiştirme anları var. o anki burçun gurubuna göre erkek ya da kız olma ihtimali artıyor.
ateş ve hava gurubu burçlar erkek bebek
toprak ve su gurubu burçlar kız bebek
ben baktım. 18.08.2010 yumurtlama günüm.
17,08,2010 sabah 6,33 e kadar kız gurubu benim. tesadüfen diğer yöntemle uydu birbirine.
yumurtmala günü erkek öncesi kız oluyor ya o yöntemle tuttu.
riske atmamak için 17,08 de 6,33 e kadar denerim sonrasında deneme yapmam.
Astroloji herkesin ilgi alanı değildir mutlaka. Ama ilgilenenler olursa bilgi paylaşımı açısından yazıyorum.
isimlerimizi kime atıyoruz kim dua yapacaktı.
ya elaracım her ay bıktım valla inşallah bu ay oğluşum gelir.kızlar duadan sonra ilk deneme benim galiba noolur dua edin bana...
telaşe müdürüyüm aslında neler var aklıma takılan bi bilsenizkaydirigubbakcemile3
yumurtam solda ve yarın ay erkek burcuna geçince deniycem.39. saati bekliycem sırf bu yüzden.sonra eylül ayının önemide var.ama benim pilim bitti.madden manen çökmek üzereyimlaelaelaelaelae..
canım
birde bana baksana
eşimde bende başak
yumurtlama tarihi tahminen 09.08.2010
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?