bebek cinsiyet belirleme..

Bende elara başka site adı vermektenn hiç birzaman yani sınırsız şekilde banlanmaıştımm
2 ay kadar giremedimm sonra kazene mesaj çektimm affetti diyelimm açtılarr
buraya okadar alışmışımkii
hergünn birşeyler okurumm burdann
yoksa nasıl vakit geçer bilmemm
aslında topu topu 4 ayım kaldı kızlarr
artık bende derimm vaktim yok göktuğ durmuyoo

kızlar yazıp çıkacgım aslında duayı 255 adet okudum.bitti şükür..iş güç bıraktım kendimi duaya verdim.bitti bari..allah kabul etsinn..hepinize ayrıyeten dua ettim..rabbim dualarımızı kabul etsin...

bu arada oglunun ismini duydugumda ibn-i sina geldi ilk aklıma.o filozof hekimi düşünerekmi koydunuz bu ismi.
ankarada ibn-i sina hastanesi varr

Aynen öyle Elara. Ben isimlerin insan üzerindeki etkisine inananlardanım. Mutlaka bir alim ismi aradım oğluma hamileyken. İbn-i Sina zaten hayran olduğum bir kişilik. Sina başka yönlerden de tamamladı bizi. Benim ismim Sibel. Kendi ismime de uygun olsun istedim. Hem dinimizde de önemli bir isim Sina. Hz. Musa'nın peygamber olduğu dağın adı. Ayrıca Sina yarımadası da var. Ve internetten araştırdığım kadarı ile Sina isminde olan çok fazla insan yok. Ama hepsi de alanlarında çok başarılı olmuş insanlar. Ha oğlum nasıl olur bilemiyorum hayırlısı tabi ama isim seçerken kriterlerim bunlardı.
İsmi ile yaşasın çocuklarımız inşallah.

hımm tmm cnmm.yarına bitirebilirisniz ikinze dimii
bu arada ne zman dönüyonuzzz.gamze napıyormuşşş özledik valla.cok slm söle cnm

tmm cnm gamzeye yarına bitir dedim benimde bu akşam bitecek kısmetse.Gamze pazar dönüyormuş bende c.tesi inş..slmınızı söylerim diyorumki kızların resimlerinni gördüm hepsi süper yaaaaa diyor ben gidicemi aklınıza geldi diyor..:)))

hoşgeldin cnm herşeye rağmen sizinleyim diyorsun:))

hoşbulduk opuyorumnanaktan aynen öyle burası çok güzel samimi içten insanların doluştuğu topic ve çokta seviyeli bu yüzden insan 1 gün okumasa merak ediyor olanları aileden sayıyoruz tabi hal böyle olunca elarayı okuyunca ne kadar çömez olduğumu anladım sırnaşık şey öğrenicez yavaş yavaş ama töbe artık başka topiğe yazmam gerektiğinde okur çıkarım.. elara bişi daha merak ediyorum kardeşin kızı kabul ettimi ??

Bebeğin cinsiyeti için yumurtlama zamanının bulunması

Öncelikle yumurtlamanızın olduğu günün tarihini bilmelisiniz, bunun için en son adetinizin ilk gününü bilmelisiniz. Yumurtlama günü yaşınızın ne olduğu da bilinmelidir. Bu iki sayı sonra toplanır. Örnek verilecek olursa; Son adet tarihi Şubat 18 olsun. Yumurtlama günü 4 Mart olur. Yaş 29 ise toplam sayı 33 olacaktır. Tek sayılar erkek, çift sayılar kız demektir.

ne guzel en ıyısı rengarek bende cok severımde nedense hep baskalarının evınde :)benım kızımın odası lıla beyaz yatak odasında kırmızı beyaza bayılırım sımdılık ben yatak odama halısı ortusu lambaları beyaz aldım turuncu tulum oldugu ıcın ıptal etmek ıstemedım ama ılerde tulu pembe yabıcam ve pembe beyaz yatak odam olcak.evım cok ufak olcagı ıcın aslında ıcımden pek bırsey yabmak gelmıyor buyuk evde oturmaya alısmısım saglık olsun onada alısırım elbet.bu arada krem rengı yemek odam ve yatak odamı kırık beyaza boyatıyorum umarım guzel olurbilmiyorumkismile
benim var ama şuanda yeni olduğum için özelden msj atamıyorum sen atabilirsen ben ekliyeyim seni
benımde var face verdık dıye banlanmayız degılmı zemuszemusmafoldumben

arkadaşlar bir de astroloji göre bakıyorum ben. Ayın çekim gücünün yeryüzündeki herşey üzerinde etkisi var da spermler üzerinde mi olmayacak. Mutlaka vardır eminim.
astrolojik takvime baktığınızda ayın burç değiştirme anları var. o anki burçun gurubuna göre erkek ya da kız olma ihtimali artıyor.
ateş ve hava gurubu burçlar erkek bebek
toprak ve su gurubu burçlar kız bebek
ben baktım. 18.08.2010 yumurtlama günüm.
17,08,2010 sabah 6,33 e kadar kız gurubu benim. tesadüfen diğer yöntemle uydu birbirine.
yumurtmala günü erkek öncesi kız oluyor ya o yöntemle tuttu.
riske atmamak için 17,08 de 6,33 e kadar denerim sonrasında deneme yapmam.
Astroloji herkesin ilgi alanı değildir mutlaka. Ama ilgilenenler olursa bilgi paylaşımı açısından yazıyorum.

Ramazan ayında okuncak tefriceye duası

"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

Anlamı:
"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."

6 Agustos cuma günü bitecek duası yapılcakk

deyyan 850
diger arkadaşlar 255 tane okucakk

[table="head"]No|Nick|Sayı|Sonuc
1|Truf|
2|Deyyan|
3|Boncuk_|255|Okundu|
4|Eceiremnur|
5|Hilalyas|
6|Helenx|255|Okundu
7|Hdegirmenci|255|Okundu|
8|Aytence|
9|Umut_11|
10|Kardelen074|255|Okundu
11|Mutluelif|255|Okundu|
12|Fiona|255|Okundu
13|qwert|295|Okundu
14|EIara|

[/table] HAE

Son düzenleyen: Moderatör:

bu denenmiş mi öernek var mı?bu da yüzde elli ihtimal gibi geldi bana

albümüne resmini yüklersen eklerim seni listeye bakarsın resmime
ramazan ayı boyunca 4 kez da okuncak dua.onlara katılırsın sende

göktug paşa yeterki sag saglim dogsunda, bzi senin şakayetelrini dinlemeye hazırızz:))

Allah kabul etsin cnm

isimlerimizi kime atıyoruz kim dua yapacaktı.
Truf a mesaj atacaksınn

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…