- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #7.561
boncuk,kardelen ,hd Allah kabul etsin kızlarrr
bu arada oglunun ismini duydugumda ibn-i sina geldi ilk aklıma.o filozof hekimi düşünerekmi koydunuz bu ismi.
ankarada ibn-i sina hastanesi varr
hımm tmm cnmm.yarına bitirebilirisniz ikinze dimii
bu arada ne zman dönüyonuzzz.gamze napıyormuşşş özledik valla.cok slm söle cnm
kızlar yazıp çıkacgım aslında duayı 255 adet okudum.bitti şükür..iş güç bıraktım kendimi duaya verdim.bitti bari..allah kabul etsinn..hepinize ayrıyeten dua ettim..rabbim dualarımızı kabul etsin...
benim var ama şuanda yeni olduğum için özelden msj atamıyorum sen atabilirsen ben ekliyeyim senikızlar face si olan haber versin ekleyelim birbirimizi..
hoşgeldin cnm herşeye rağmen sizinleyim diyorsun:))
ne guzel en ıyısı rengarek bende cok severımde nedense hep baskalarının evınde :)benım kızımın odası lıla beyaz yatak odasında kırmızı beyaza bayılırım sımdılık ben yatak odama halısı ortusu lambaları beyaz aldım turuncu tulum oldugu ıcın ıptal etmek ıstemedım ama ılerde tulu pembe yabıcam ve pembe beyaz yatak odam olcak.evım cok ufak olcagı ıcın aslında ıcımden pek bırsey yabmak gelmıyor buyuk evde oturmaya alısmısım saglık olsun onada alısırım elbet.bu arada krem rengı yemek odam ve yatak odamı kırık beyaza boyatıyorum umarım guzel olurbilmiyorumkismileboncukk evini merak ettimm şimdii.en kısa zamanda bekliyorum resimlerinii
bende deyyan ın aksine kahve krem rengi sevmemm .hangi eve gitsem aynı standart renkler var artıkk gına geldii
benim evde salonum mor krem
yatak odam kırmızı krem
oturma odam pembe krem
kızımın bi kac ay önce odasını ayırdım,ona daha oda takımı almadım.ijkinci bebişin cinsiyeti belli oldugunda alacamm ikisine uygun bi oda takımı.
şimdilik mevcut perde ve halıyla idare ediyoruzzz.onun odasıda kırmızı ve krem şimdilik.
benımde var face verdık dıye banlanmayız degılmı zemuszemusmafoldumbenbenim var ama şuanda yeni olduğum için özelden msj atamıyorum sen atabilirsen ben ekliyeyim seni
Bebeğin cinsiyeti için yumurtlama zamanının bulunması
Öncelikle yumurtlamanızın olduğu günün tarihini bilmelisiniz, bunun için en son adetinizin ilk gününü bilmelisiniz. Yumurtlama günü yaşınızın ne olduğu da bilinmelidir. Bu iki sayı sonra toplanır. Örnek verilecek olursa; Son adet tarihi Şubat 18 olsun. Yumurtlama günü 4 Mart olur. Yaş 29 ise toplam sayı 33 olacaktır. Tek sayılar erkek, çift sayılar kız demektir.
hoşbulduk opuyorumnanaktan teşekkür ederim banlanma süresi 3 gündü aslında sonra e-posta yoluyla yazışmalar sonucu konu farklı yerlere taşındı... bi baktım talep üzerine iptal gibi bişi yazıyordu (ben talep etmişim yani) kısaca böyle oldu ama aranızda olmak güzel gerçekten sadece okumak çatlatıyor insanı dua sayısından bende almak isterdim msjdan nasiplenmek ve tabi sizleri görmek ... çok şey kaçırdım 2 haftada senağlama
Bende elara başka site adı vermektenn hiç birzaman yani sınırsız şekilde banlanmaıştımm
2 ay kadar giremedimm sonra kazene mesaj çektimm affetti diyelimm açtılarr
buraya okadar alışmışımkii
hergünn birşeyler okurumm burdann
yoksa nasıl vakit geçer bilmemm
aslında topu topu 4 ayım kaldı kızlarr
artık bende derimm vaktim yok göktuğ durmuyoo
kızlar yazıp çıkacgım aslında duayı 255 adet okudum.bitti şükür..iş güç bıraktım kendimi duaya verdim.bitti bari..allah kabul etsinn..hepinize ayrıyeten dua ettim..rabbim dualarımızı kabul etsin...
Truf a mesaj atacaksınnisimlerimizi kime atıyoruz kim dua yapacaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?