bebek cinsiyet belirleme..

ben çok açtım
gelince makarna ve salata yapıp yedim
belkiş sana fikir olur...

ben çok açtım
gelince makarna ve salata yapıp yedim
belkiş sana fikir olur...

eşim makarnayı pek yemekten saymıyor canım
bi de işyerindeki sekreteri bi gün yapmasa bi gün makarna yapıyor kesin o yüzden
makarna olmaz
ama salata çok iyi bir fikir
aşağı bakıyım domates salatalıklar nasıl büyüyen varmı

slm kızlarrr
evimin resimlerini cektim.gece yüklerim
bende sizin evinizi görmek istiyommm o nedenle resim koyanlara göstercem eviminaniknanik:smiley-cool:
cok gıcıgım dimi-tatlicadiarzu-

Ramazan ayında okuncak tefriceye duası

"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

Anlamı:
"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."

6 Agustos cuma günü bitecek duası yapılcakk

deyyan 850
diger arkadaşlar 255 tane okucakk

[table="head"]No|Nick|Sayı|Sonuc
1|Truf|
2|Deyyan|850|Okundu|
3|Boncuk_|255|Okundu|
4|Eceiremnur|255|Okundu|
5|Gamzecim|255|Okundu|
6|Helenx|255|Okundu
7|Hdegirmenci|255|Okundu|
8|Aytence|
9|Umut_11|
10|Kardelen074|255|Okundu
11|Mutluelif|255|Okundu|
12|Fiona|255|Okundu
13|qwert|295|Okundu
14|EIara|

[/table] HAE HAE HAE HAE

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah kabul etsın mutluelıf
kızlar dun atesım 36.6 ıdı bugun 36.9 bakalım nezaman dusmeye baslıycak cunku duydumkı dusmeye baslarsa hamılelık yok sabıt kalırsa hamılelık var demekmıs hos 4 gunluk ılıskıden bısı cıkmaz ama suanda eylulde olmasını daha cok ıstıyorum qıbı :)

pekı yumurtlama gunumu nasıl anlıcam ben arkadaslar mesela ben 27 temmuz regl oldum 1 ınde bıttı suan ayın 5 ı ayın 3unde bı ılıskı oldu ne yapmam lazım sımdı? haydi kız anneleri tutun elimden nolurrr kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…