- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #7.661
selam kizlar, bugun moralim bozuk.. glukozyuklemesi yapildi ve tamam bitti gidecegim derken, biraz bekle degerler yuksek cikti cok asagi inip doktor ile konusman lazim dediler. beklemeye basladim bende.
idrar larin daha sonucuna bakmadan sanirim, ilk geldigimde baktiklari idrar tahlininin sonucu cok yuksek cikmis, deger 10 un ustunde asiri yuksek dedi. dogum poliklinigini aradilar ve asagi in dediler.
neyse gittim, doktorun su an vakti yokmus herhalde ebe geldi konusmaya, iste simdi niye doktor istemisti bunu biliyormusun falan diye soru sordu, bende pcos var, insulindirenci var birde daha once dusukler yaptim dedim. sonra ebe gitti doktor ile konustu geldi. en kisa zamanda sabahtan geleceksin ve gunluk hasta olacaksin, kan testleri idrar testleri, doktor ile gorusme ve ultrasyon gibi seyler yapilacak dedi. bende pazartesi gunu zaten doktor saatim vardi dedim, ozaman herseyi pazartesi gunu yapalim sana sabahtan saat verelim dedi. bakalim pazartesi gunu sabahtan gidecegim 8 gibi ve 15-16 kadar orada duracagim sanirim..
moralim cok bozuldu..
elara ben duayı okumaya başlamıştım ama listeden çıkarılmışım ne olcak şimdi
ay maşallah,
bir zamandır uğrayamıyordum dualar başlamış,
ben de okuyayım ne için kim için okunuyorsa yaa..
bu arada ben bu yumurtlama takviminde naptıysam içindeki ajanda gibi kısım silindi,
sadece aylar görünüyor,
pek çok şeyi kaydetmiştim,benim günlüğüm gibi olmuştu o,
onun linkini bana tekrar atabilir mi acaba,
tekrar yükleyeyim sıfırdan..
kac tane okudun cnm
slm ancak girebildim
maşallah gene kaynatmışsınnız
okumalarda bitmiş
buğün bizim evlilik yıldönümümüz
10 seneyi bitirdik
şaziye msnye gel
100 tane okudum kaydirigubbakcemile5
gördüm cnm cok güzel olmuşşş
Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin inş.
deyyann resimleri yükledimm bakabilirisnnnnn.bakalım hoşuna gitcekmi renkli ev:)
selam kizlar, bugun moralim bozuk.. glukozyuklemesi yapildi ve tamam bitti gidecegim derken, biraz bekle degerler yuksek cikti cok asagi inip doktor ile konusman lazim dediler. beklemeye basladim bende.
idrar larin daha sonucuna bakmadan sanirim, ilk geldigimde baktiklari idrar tahlininin sonucu cok yuksek cikmis, deger 10 un ustunde asiri yuksek dedi. dogum poliklinigini aradilar ve asagi in dediler.
neyse gittim, doktorun su an vakti yokmus herhalde ebe geldi konusmaya, iste simdi niye doktor istemisti bunu biliyormusun falan diye soru sordu, bende pcos var, insulindirenci var birde daha once dusukler yaptim dedim. sonra ebe gitti doktor ile konustu geldi. en kisa zamanda sabahtan geleceksin ve gunluk hasta olacaksin, kan testleri idrar testleri, doktor ile gorusme ve ultrasyon gibi seyler yapilacak dedi. bende pazartesi gunu zaten doktor saatim vardi dedim, ozaman herseyi pazartesi gunu yapalim sana sabahtan saat verelim dedi. bakalim pazartesi gunu sabahtan gidecegim 8 gibi ve 15-16 kadar orada duracagim sanirim..
moralim cok bozuldu..
elaracım ben 255 tane okudum.ben yarın sabah deniycem kızlar benim duamı edinbilmiyorumkismileeyvahedigeldismile HAE
allahım mimoza kuluna yarın bi oğlan nasip et amiiiiiin HAE
cnm yuklesende bos sayfa verır cunku deneme suresı 1 ay o yuzden ben notumu pcdekı not defterıne tutuyorum laesef uzgunum ama tum bılgılerın baska yere yazmadıysan gıttıay maşallah,
bir zamandır uğrayamıyordum dualar başlamış,
ben de okuyayım ne için kim için okunuyorsa yaa..
bu arada ben bu yumurtlama takviminde naptıysam içindeki ajanda gibi kısım silindi,
sadece aylar görünüyor,
pek çok şeyi kaydetmiştim,benim günlüğüm gibi olmuştu o,
onun linkini bana tekrar atabilir mi acaba,
tekrar yükleyeyim sıfırdan..
cnm nıce mutlu senelere aılece ınsslm ancak girebildim
maşallah gene kaynatmışsınnız
okumalarda bitmiş
buğün bizim evlilik yıldönümümüz
10 seneyi bitirdik
cnm hayırlısı ıns rabbımın ıznıyle bır sorun cıkmazselam kizlar, bugun moralim bozuk.. glukozyuklemesi yapildi ve tamam bitti gidecegim derken, biraz bekle degerler yuksek cikti cok asagi inip doktor ile konusman lazim dediler. beklemeye basladim bende.
moralim cok bozuldu..
elara delirecem ya
uyuyamıyorum ben ne yapıcam böle uykusuzluk
ve halsizliklle ben nasıl ev temizleyip yerleştiricem
birde hamile kalırsam...
:bbo:
deyyan sıcakta bende uyuyamıyorum.
şuan ev yanıyor ve ben yataga bile yatamıyorum
bide üst kattayım cok feci sıcak oluyor
sen herzamanmı bölesin yoksa sıcaklardan dolayımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?