- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #7.681
selam kizlar, bugun moralim bozuk.. glukozyuklemesi yapildi ve tamam bitti gidecegim derken, biraz bekle degerler yuksek cikti cok asagi inip doktor ile konusman lazim dediler. beklemeye basladim bende.
idrar larin daha sonucuna bakmadan sanirim, ilk geldigimde baktiklari idrar tahlininin sonucu cok yuksek cikmis, deger 10 un ustunde asiri yuksek dedi. dogum poliklinigini aradilar ve asagi in dediler.
neyse gittim, doktorun su an vakti yokmus herhalde ebe geldi konusmaya, iste simdi niye doktor istemisti bunu biliyormusun falan diye soru sordu, bende pcos var, insulindirenci var birde daha once dusukler yaptim dedim. sonra ebe gitti doktor ile konustu geldi. en kisa zamanda sabahtan geleceksin ve gunluk hasta olacaksin, kan testleri idrar testleri, doktor ile gorusme ve ultrasyon gibi seyler yapilacak dedi. bende pazartesi gunu zaten doktor saatim vardi dedim, ozaman herseyi pazartesi gunu yapalim sana sabahtan saat verelim dedi. bakalim pazartesi gunu sabahtan gidecegim 8 gibi ve 15-16 kadar orada duracagim sanirim..
moralim cok bozuldu..
Allah kabul etsin cnmelaracım ben 255 tane okudum.ben yarın sabah deniycem kızlar benim duamı edinbilmiyorumkismileeyvahedigeldismile HAE
allahım mimoza kuluna yarın bi oğlan nasip et amiiiiiin HAE
elara cnm bana bakabılırmısın ben kacıncı gun yumurtluyorum yabtıgım ovulasyon testınde ayın 3 unde cızgıyı yakaladım ama ne yazıkkı benım 2 sınde ve 3 unun gecesı 3 gıbı denemem oldu
kızlar benimde az kaldı yarın saat kaça kadar yetiştirmem lazım duayı biraz yoğundum bugün daha yeni oturabildim pcnin başına
kafamdakı en buyuk soru ısaretı gecen ay 21.cı gun yumurtlamısken bu ay neden 15 cı gun oldu cok ılgınc :)))
alkali beslenmeye agırlık verdin ondan olabilirmiki:)
sen karbonat filanda içtin dimii.x leri öldürmüş olabilirr
bide şuan bi sorun varmı akıntında yada vajinada
tatlım ben 3 4 gun oncesınden basladım aksamları karbonatlı su ıctım gunde 3 4 soda 3 4 lımon hergun muz vs akıntım yok ancak sol kasıgımda cıddı batmalar var
ıns canım cumlemızın bende ınanıyorum herkesın guzel haberlerını alıcazdöllenme belirtisimi ki acaba
cnn hiç kafaya takma eger hamileysen Allahın izniyle olacak oglun.
o kadar cabaladın,dualar ettik elbet rabbim geri cevirmicektir HAE
sey bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile adet bıttı 6 gun ılac kullandım 2 gunde ordan 8 gun bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilesizde kac gün cinsel perhiz vardı
çok şirin ve çok güzel olmuş
ama dediğim gibi ben okadar cesaretli değilim
güle güle otur
sağlıkla, mutlulukla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?