bebek cinsiyet belirleme..

elara cnm bana bakabılırmısın ben kacıncı gun yumurtluyorum yabtıgım ovulasyon testınde ayın 3 unde cızgıyı yakaladım ama ne yazıkkı benım 2 sınde ve 3 unun gecesı 3 gıbı denemem oldu

gecmiş olsun cnm.
sende şeker hastalıgı var sanırım
şeker yüklemesi son aylarda yapılıyor cünkü
ben ilk yaptırdıgımda yüksek cıkmıştı.o hafta cok karpuz yemiştim ona baglıyorum
2.kez tekrar yapıldı normale düştü neysekii
sende cok sorun etme inşallahh bişi cıkmayacakkkk

elaracım ben 255 tane okudum.ben yarın sabah deniycem kızlar benim duamı edinbilmiyorumkismileeyvahedigeldismile HAE
allahım mimoza kuluna yarın bi oğlan nasip et amiiiiiin HAE
Allah kabul etsin cnm
Rabbim sana hayırlı saglık yakışıklı bi erkek evlat nasip etsin inaşşşahh
tabikii isteyen herkesedeee.aminn

elara cnm bana bakabılırmısın ben kacıncı gun yumurtluyorum yabtıgım ovulasyon testınde ayın 3 unde cızgıyı yakaladım ama ne yazıkkı benım 2 sınde ve 3 unun gecesı 3 gıbı denemem oldu

cnm takvimlere bakma sen hiç.cünkü regli döngün düzenli degil
senin için en garantili yol ovulasyon testiydi.ondada erken ilişkiye girdinn.
Rabbim hakkında hayırlsıı versin.hamileysen inşallah oglun olur.degilsennn de sevincem cünkü cinsiyetini ögrenene kadar işkence cekeceksinn emin olmadıgın için.kafanda bisürü soru işareti var dimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen oyle cnm kafamda bır suru soru ısaretı var yabacak bırsey yok tek ıyıkı oldu dedıgım 3.cu gunu yanı cıft cızgı gunu bırlıktelık olmasıydı.umarım bır oncekı geceden tutan olmamıstır olduysada rabbım hayırlısını versın olmadıysa bende sevınıcem alkalı dıyetıme devam edıyorum eylulde tam hazır olmus olurum 3 ay bıtıyor ozaman sımdı ılkıne gore hemde daha tecrubelıyım bırde suandakı tek tesellımalkalı dıyetı bır gun oncekı ılıskı tutmussa hanı dıyorum belkı vucut alkalı olmussa kız spermlerın sansı azalmıstır bılemıyorum cnm ama emın olduqum bırsey varkı rabbıme cok dua edıyorum ve ınanıyorum belkı hıs belkı takıntı ama gorucez

elara canım bak ne buldum bo denılene gore aslında sansım yuksek cunku 3 unde sabah cıft cızgıyı yakaladım 2.sının gecesı 2.cı cızgı sılıktı yanı buyuk ıhtımal yumurtlamadan 12 saat once ılk bırlıktelıgım olmus
Cinsiyete etki eden unsurlar
Op. Dr. Yoldemir, "Vücut ısı çizelgesi, servikal mukus miktarı veya LH idrar kitleri ile yumurtlama zamanının tayini yapılabilir. Kız çocuğu için muhtemel yumurtlama gününden 2-4 gün önce ilişkiye girilmeli, servikal mukusun en bol olduğu dönemde seks yapılmamalıdır. Erkek bebek için yumurtlamadan 12 saat önce cinsel ilişkiye girilmelidir. Bunun tesbiti için servikal mukus ve vücut ısı tayini kullanılabilir. Vücut ısınındaki düşüşün olduğu gün veya ertesi gün birliktelik olabilir. Servikal mukus daha berraktan daha beyaza ve kıvamlı olmaya başladığında cinsel birliktelik olmalıdır. Cinsel birleşme yumurtlamaya mümkün olduğu kadar yakın olmalıdır. Cinsel perhiz durumu da kız veya erkek çocuk için farklı olmalıdır. Kız çocuk için prezervatif kullanılmamalı, adet sonrası cinsel ilişki her gün belirlenen güne kadar olmalı, sonrasında yumurtlamadan 2-3 gün sonrasına kadar ilişki olmamalı ve ardından prezervatif kullanılmalıdır. Erkek bebek için adet sonrasından belirlenen ilişki gününe kadar cinsel perhiz olmalıdır veya yumurtlamadan 4-5 gün öncesine kadar cinsel ilişki prezervatif ile olmalıdır. Zamanlı ilişkiden öncesi ve sonrası tüm birlikteliklerde prezervatif kullanılmalıdır. Eğer yumurtlamadan 3 veya daha fazla gün öncesinden ilişkiye girerseniz kız bebek olma olasılığı yüksektir. Yumurtlama zamanına daha yakın dönemde ilişki sonrası erkek bebek olma olasılığı daha fazladır" dedi.
ALıntıdır

alkali beslenmeye agırlık verdin ondan olabilirmiki:)
sen karbonat filanda içtin dimii.x leri öldürmüş olabilirr
bide şuan bi sorun varmı akıntında yada vajinada

tatlım ben 3 4 gun oncesınden basladım aksamları karbonatlı su ıctım gunde 3 4 soda 3 4 lımon hergun muz vs akıntım yok ancak sol kasıgımda cıddı batmalar var

tatlım ben 3 4 gun oncesınden basladım aksamları karbonatlı su ıctım gunde 3 4 soda 3 4 lımon hergun muz vs akıntım yok ancak sol kasıgımda cıddı batmalar var

döllenme belirtisimi ki acaba
cnn hiç kafaya takma eger hamileysen Allahın izniyle olacak oglun.
o kadar cabaladın,dualar ettik elbet rabbim geri cevirmicektir HAE

merhaba ben 6 haftalık hamileyim bir tane kızım var bide bunun cinsiyetini çok merak ediyorum
ama sizin yapılması gereken şeyler gebe kalmadan önce galiba

döllenme belirtisimi ki acaba
cnn hiç kafaya takma eger hamileysen Allahın izniyle olacak oglun.
o kadar cabaladın,dualar ettik elbet rabbim geri cevirmicektir HAE
ıns canım cumlemızın bende ınanıyorum herkesın guzel haberlerını alıcaz

sizde kac gün cinsel perhiz vardı
sey bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile adet bıttı 6 gun ılac kullandım 2 gunde ordan 8 gun bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

çok şirin ve çok güzel olmuş
ama dediğim gibi ben okadar cesaretli değilim
güle güle otur
sağlıkla, mutlulukla inşallah

tşklerr.ben seviyorum renkliligi.renklerden sıkıldıgımda farklı renge boyatırım mobilyaları
ben klasik sevmiyorum.salon koltuklarımı da sevmiyorum cok hantal.ilk fırsatta onları degiştircemm.yine spor ,renkli ama minyatür olacak

bakdemın gonderdıgım yazıda dıyorkı Erkek bebek için adet sonrasından belirlenen ilişki gününe kadar cinsel perhiz olmalıdır veya yumurtlamadan 4-5 gün öncesine kadar cinsel ilişki prezervatif ile olmalıdır. bızde ıste adetten sonra olmadı hıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…