bebek cinsiyet belirleme..

bunu daha once baska bıyerdede duymustum cınsel ılıskı olursa 3 4 gun oncesınde olcak en son ve korunmalı yada adetten ılıskı gunune kadar olmayacak dıye tabı ben buna dayanarak olmadı vagı hex kullandıgın zaman eczacı arkadasım gırme dedı neden dıe sormak hıc aklıma gelmedı

a.s.Bebeğin cinsiyeti için yumurtlama zamanının bulunması
Öncelikle yumurtlamanızın olduğu günün tarihini bilmelisiniz, bunun için en son adetinizin ilk gününü bilmelisiniz. Yumurtlama günü yaşınızın ne olduğu da bilinmelidir. Bu iki sayı sonra toplanır. Örnek verilecek olursa; Son adet tarihi Şubat 18 olsun. Yumurtlama günü 4 Mart olur. Yaş 29 ise toplam sayı 33 olacaktır. Tek sayılar erkek, çift sayılar kız demektir.

bak cnm buda baska butun sıtelerde dr lar boyle yazmıs

Vücut ısı çizelgesi, servikal mukus miktarı veya LH idrar kitleri ile yumurtlama zamanının tayini yapılabilir. Kız çocuğu için muhtemel yumurtlama gününden 2-4 gün önce ilişkiye girilmeli, servikal mukusun en bol olduğu dönemde seks yapılmamalıdır. Erkek bebek için yumurtlamadan 12 saat önce cinsel ilişkiye girilmelidir. bunun tesbiti için servikal mukus ve vücut ısı tayini kullanılabilir. Vücut ısınındaki düşüşün olduğu gün veya ertesi gün birliktelik olabilir. Servikal mukus daha berraktan daha beyaza ve kıvamlı olmaya başladığında cinsel birliktelik olmalıdır. Cinsel birleşme yumurtlamaya mümkün olduğu kadar yakın olmalıdır.
Cinsel perhiz durumu da kız veya erkek çocuk için farklı olmalıdır. Kız çocuk için prezervatif kullanılmamalı, adet sonrası cinsel ilişki hergün belirlenen güne kadar olmalı, sonrasında yumurtlamadan 2-3 gün sonrasına kadar ilişki olmamalı ve ardından prezervatif kullanılmalıdır. Erkek bebek için adet sonrasından belirlenen ilişki gününe kadar cinsel perhiz olmalıdır veya yumurtlamadan 4-5 gün öncesine kadar cinsel ilişki prezervatif ile olmalıdır. Zamanlı ilişkiden öncesi ve sonrası tüm birlikteliklerde prezervatif kullanılmalıdır. Eğer yumurtlamadan 3 veya daha fazla gün öncesinden ilişkiye girerseniz kız bebek olma olasılığı yüksektir. Yumurtlama zamanına daha yakın dönemde ilişki sonrası erkek bebek olma olasılığı daha fazladır.
ALINTIDIR

yanı demekkı uzun sure perhız olması benım ıcın artı avantaj artı erkek bebek ıcın yumurtlamaya yakın zaman dıyorlar tam ogun demıyorlar bır gun oncesı gıbı sanırım eger boyleyse benım sımdıye kadar olan hersey bu yazıdakıyle bıre bır tutuyor ama herzaman dedıgım gıbı herseyın hayırlısı rabbım umarım yazmıstır bunların hepsınden cok dualarıma guvenıyorum netıcede bılıyoruzkı herkesın aynı olmayabılıyor sagdan yumurtlayıp oglu olan soldan yumurtlayıpta oglu olan gıbı ama sımdıden heyecanlıyım ben cnm

Son düzenleme:
arkadaşlar şu karbonatalı suyu içine limanda karıştırıp içsek etkisi artmazmı ayrıca sanki öyle daha içilir bişey oluyor ne dersiniz_?

canım ben 31 ağustos doğumluyum
bu teze göre ben daha 27 miyim yoksa
ay olarak düşünülürse 28 miyim anlamadım
çünkü 27 ise :36
28 ise:37 çıkıyoda yardımcı olursan sevinirim..

arkadaşlar şu karbonatalı suyu içine limanda karıştırıp içsek etkisi artmazmı ayrıca sanki öyle daha içilir bişey oluyor ne dersiniz_?

canım ben limonlu sodayı ayrı
kar....lı suyuda ayrı içiyorum
onun amacı karbonatlı vajinal duşu yapmamak için
çünkü vajinal duş yapanların genelde hamileliği olmadı ya
2-3 denemeden sonra olmuş olanların herhalde
ben böle biliyorum

elarada cevaplar bunu
o bu konuya daha hakim....

Ramazan ayında okuncak tefriceye duası

"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

Anlamı:
"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."

6 Agustos cuma günü bitecek duası yapılcakk

deyyan 850
diger arkadaşlar 255 tane okucakk

[table="head"]No|Nick|Sayı|Sonuc
1|Truf|
2|Deyyan|850|Okundu|
3|Boncuk_|255|Okundu|
4|Eceiremnur|255|Okundu|
5|Gamzecim|255|Okundu|
6|Helenx|255|Okundu
7|Hdegirmenci|255|Okundu|
8|Aytence|
9|Umut_11|255|Okundu|
10|Kardelen074|255|Okundu
11|Mutluelif|255|Okundu|
12|Fiona|255|Okundu
13|qwert|295|Okundu
14|EIara|124|Okundu
15|Hilalyas|100|Okundu|
16|Mimoza|255|Okundu

[/table]

Son düzenleyen: Moderatör:
hepimizin cuması mübarek olsun
duamızı truf öğle ile ikindi arası yaparsa daha iyi sanırım
öle derler ya dileğin kabul olması için o anı
ikidinin son saatlerinde arayınız derler...

sela ile ezan arasına yetiştirip o anda hep birlikte dua edersek süüüper olur.

mavicim maşallahh cok güzelsinn.yaşın kactı senin?memleket neresi.
yeni evlisin sanırım Allah mutlu etsinn,yuvanızı 1 kız 1 erkek cocukla şenlendirsin inşallah:)
aminnn :Saruboceq: teşekkür ederim Allah razı olsun güzel dileklerin için.... aranızda en küçük benim galiba 85 liyim memleket bursa... evlilik kasımda 2 yıl dolacak bende seninkilere baktım ve şok :1shok: gerçekten dedikleri gibi çok hoş hatunsun valla maşallah ama bi şi daha yaşını kesinlikle göstermiyorsun hele prenses Allah nazarlardan saklasın bahtıda kendi gibi güzel olsun ama babaya benziyo sanırım, mutululuğunuz daim olsun Rabbim hayırlı sağlıklı bir erkek versin inş. :Saruboceq: büyüdüğünde ablayı gezdirsin :1hug:

Elara kendimize benzetme olayınıda araştıralım burda :)))
benim kızda babasının fotokopisi
oğlumda bana benzesin dimi ama :)))

umut boşalma anında senden gelen sıvı daha cok olursa sana benzermiş.
gecenlerde öle bişi yazılmıştı sayfaya.
truf yazmıştı sanırım.hadiste yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…