bebek cinsiyet belirleme..

cnm takılma oylesıne bırsey bunlar bırınde tutar bırınde tutmaz

Elara eğer hamile kaldıysam
benim bebek şimdiden oynadı haberin olsun sağ tarafta bişeyler var :roflol:
cnm ılıskı nezamandı sızın ben sanırım dedıgım gıbı ıkı kere yumurtluycam bugunse sag kasıgımda batmalar var yıne sunen akıntım oldu benıms unen akıntıdn ıkı gunsonra yumurtlama oluyor 8 ınde test yabar bakarım ama bırsey degısmeyecek cunku ben kalmazsam eylule erteledım

günaydın.maşallah herkes tamamlamış artık duayı..inşalla dularımız kabul olur..çok giremiyorum ama aklım sizdee..beni dua edecek kimse helen diye etsin.rabbim biliyorya beni:kedi:..olurmukii...böyle..

deyyan kolay gelsın cnm usta ısı zor bız arsadan almıstık uygun olsun dıe ama tası bası derken bıttık yanı halada eksıklerımız var bende mutfak tavınıma vıtray yabtırıyorum
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
bakın bakalım begenecekmısınız bunun aynısı yabtırıyoruz bırde sıze bırsey danısıyım dıs kapıdan gırınce kapının hemen dıbıne yere temperlı cam yabtım kendım onu koydurdum eve gıdınce ordakı durusunuda cekerım sızce nasıl olmus gorenler cok sık buluyor ama ben sonradan bıraz pısman oldum
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

güzel olur.önceden haberim olsa ben de yaptırırdım.iyi günlerde kullan.

kızlar ben 124 tane okudum cünkü hilal yas arkadaşımız okumuş 100 tanee
hesaplayınca bana kalan 124 taneydi.
100 tane dün okumuştum.kalanınıda az önce okudum bittii
aytence 225 tane okumuş.255 okududa yalnışmı yazdıki yaa
heberde alamadıkk

[table="head"]No|Nick|Sayı|Sonuc
1|Truf|
2|Deyyan|850|Okundu|
3|Boncuk_|255|Okundu|
4|Eceiremnur|255|Okundu|
5|Gamzecim|255|Okundu|
6|Helenx|255|Okundu
7|Hdegirmenci|255|Okundu|
8|Aytence|
9|Umut_11|255|Okundu|
10|Kardelen074|255|Okundu
11|Mutluelif|255|Okundu|
12|Fiona|255|Okundu
13|qwert|295|Okundu
14|EIara|124|Okundu
15|Hilalyas|100|Okundu|
16|Mimoza|255|Okundu

[/table]

bencede yanlış yazmış olabilir.bu tür yazım yanlışlarına takdim teyir deniliyor.

tamam elaracım. Zaten şu an regl dönemim. bir 10 günüm daha var çalışmalara başlamak için. O zamana kadar bir ara gönderirsin fırsatın olursa. teşekkürler.

boncuk tavan ve yere yaptıracakların güzel olur.ama cok belli degil resimelr küçük cıkmış cok anlayamadım ben
ama yinede degişik olur.güle güle kullann
ahh ahh kendi evin olacak yaptırcan bölee şeylerr
benim ev kiraaa o endenle bişi yaptıramıyorum
bitek eve girerken duvarları boyattım renk renk.
kalebodur ve fayas aralarınada derz yaptım kendim
boncuk sen calışmıyon dimi

canım
birde bana baksana
eşimde bende başak
yumurtlama tarihi tahminen 09.08.2010

basit bir yöntem aslında. google dan aratırsan ay burcu vs. isimlerle ayın hangi dakikada hangi burçta olduğunu gösteren tablolar var. ilişki düşündüğün andaki ayın burcuna bakıyorsun. link koyamıyorum malesef.

Elara sana bişey soracaktım adetlerin analiziyle cinsiyt seçimi yumurlama gününü hesaplayıp ona göre tarih veriyor sence doğruluk payı ne kadar

o yöntemi ben pek bilmiyorum.ama bildigim kadarıyla yumurtlama gününü hesaplıyor ona göre erkek günü ve saati veriyor
kız bebek içinde bi kacgün öncesini veriyor
adet döngüsü düzenli olanlar için güvenilir olabilir.
ama bu tarz yöntemler nette de var zatenn
sen gün aldınmı hiç.aldıysan söle bana regli günlerini bende bakıyım bakalım tutacakmı onun verdigi günlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…