- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #7.721
umut boşalma anında senden gelen sıvı daha cok olursa sana benzermiş.
gecenlerde öle bişi yazılmıştı sayfaya.
truf yazmıştı sanırım.hadiste yazıyordu
gunaydınlar...Dualarınız kabul olur ınsallah...Evet bu benzeme olayıda degısık gercekten..ama babıslerden gelen hep cok oldugu ıcın gercekten babsılare benzıyo tum cocuklar..Umarım onunla alakası yoktur:))
umut ekliyorum seni kabul etya bende göreyim siziiiiiiiii
resimmi bulmam lazım
burda işyerinde resmim yokki ama :çok üzgünüm:
Canım benım ısım bu ve sakın elektrıklı alma cok kullanıssız.en ıyısı miele ve siemens.kızlar bişey sorcam babm bana ev hediyesi olarak
ankastre alıcak yalnız ocak bölümü siyah cam zemin yine klasik ocaklardaki gibi oturtma yerleri var kullanışlı olurmu
fikir verin bugün babam işten çıktıktan sonra alcağızda birde marka adı verebilirmiyim sizde bakın
gunaydınlar...Dualarınız kabul olur ınsallah...Evet bu benzeme olayıda degısık gercekten..ama babıslerden gelen hep cok oldugu ıcın gercekten babsılare benzıyo tum cocuklar..Umarım onunla alakası yoktur:))
ya bende göreyim siziiiiiiiii
resimmi bulmam lazım
burda işyerinde resmim yokki ama :çok üzgünüm:
kızlar bişey sorcam babm bana ev hediyesi olarak
ankastre alıcak yalnız ocak bölümü siyah cam zemin yine klasik ocaklardaki gibi oturtma yerleri var kullanışlı olurmu
fikir verin bugün babam işten çıktıktan sonra alcağızda birde marka adı verebilirmiyim sizde bakın
umut ekliyorum seni kabul et
kızlar benim çocuğum olursa bana benzemeyecek ozaman senağlama bende g noktası yok sanırım bilmiyorumkismile g noktası olmayanlar orgazm olamıyorlarmış.. foto altına yorum yapamıyorum o da 100 msj doldurmam lazımmış elara sana burdan teşekkür edeyim tesettürlü halimide koyucam şimdi benim 2 yıl dolacak benden daha güzel bağlıyorsun birinden mi öğrendin ama sen genel olarak 10 parmağında 10 mağrifet olanlardansın nereye el atsan hakkını veren biri ..okuduğunuz dualar bu mübarek günde kabul olur inş :Saruboceq: gamzeyede hayırlı sağlıklı erkek evlat inş. onun olmasını çok istiyorum
kızlar günaydın . Aynı anda dua yapacaksak varım ben . Yarın sabah dr. Kontrolune gıdıcem cok heyecanlıyım bugun ınsallah kıstım yoktur.
inş bişi yoktur cnm.güzel haberelrle gel inş
folik asit kullanıyon dimi
cnm ben bır lımon sıkıp ıctım cunku tadı bana kotu geldıarkadaşlar şu karbonatalı suyu içine limanda karıştırıp içsek etkisi artmazmı ayrıca sanki öyle daha içilir bişey oluyor ne dersiniz_?
kac dogumlusun cnm 2010 dan yasını cıkar 31 agustosa daha sure oldugu ıcın cıkan sonuc yasın olarak hesapla soyle anlatıyım ben 84 dogumluyum 26 cıkıyor agustosun 10 unda 27 yasından gun alcagım ıcın 26 olarak hesapladım cunku ılıskı 10 nundan once olducanım ben 31 ağustos doğumluyum
bu teze göre ben daha 27 miyim yoksa
ay olarak düşünülürse 28 miyim anlamadım
çünkü 27 ise :36
28 ise:37 çıkıyoda yardımcı olursan sevinirim..
teşekkür ederim opuyorumnanaktan sende koy ama yerimsenibenkabul ettim canım :))) bende birisini görmüş oldum böylece sağol :)))
çok güzel çıkmışsın hepsinde :))
klitorise dayananı kutluyorum valla çok kişi var ölee işi halleden.. kaydirigubbakcemile2 eve gelince 2 haftadır adam akıllı temizleyemedim eşimde askerden 2,5 ay önce geldi hala evde düşünün evin halini kafamçokkarıştı yarın mis gibi yapayım zemuszemus pazar yada p.tesi çeker koyarımmavicimm yeni gelin sayılırsın ev resimelrinide cekkk görelim cnm:))
reelde birbirimize gidip gelemiyoruzz,sanalda görelimmm
cnm ben bır lımon sıkıp ıctım cunku tadı bana kotu geldı
kac dogumlusun cnm 2010 dan yasını cıkar 31 agustosa daha sure oldugu ıcın cıkan sonuc yasın olarak hesapla soyle anlatıyım ben 84 dogumluyum 26 cıkıyor agustosun 10 unda 27 yasından gun alcagım ıcın 26 olarak hesapladım cunku ılıskı 10 nundan once oldu
herkese gunaydınlar hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?